Мислам дека е рано. Ќе ти пуштам еден линк на ПП пробај.Дали FIFA 22 се наоѓа кракната за пц?
Мислам дека е рано. Ќе ти пуштам еден линк на ПП пробај.Дали FIFA 22 се наоѓа кракната за пц?
Нема да излезе крак за 22 се додека не ги кракнат 20 и 21.Мислам дека е рано. Ќе ти пуштам еден линк на ПП пробај.
Football Manager 2022
Нема да излезе крак за 22 се додека не ги кракнат 20 и 21.
Конечно Far cry 6 ќе се игра после толку чекање,bye the way ја испробал некој од замунда дали е ок ?Far.Cry.6-EMPRESS
Следна на листатаDying Light 2Evil Genius 2: World Domination, според NFO.
P.S: Немаше сочно NFO овој пат, за љубителите на драма.
Се спушти и инсталира без никаков проблем, се си е ок.Конечно Far cry 6 ќе се игра после толку чекање,bye the way ја испробал некој од замунда дали е ок ?
Скриј ја бар конфигурацијата срамота е.Сѐ уште нема абер за CoD игрите, а? Откако ги префрлија онлајн на Battlenet, никој да ги кракне. А сите пред тоа CoD кампањи ми беа поминати. А овие новиве и лични се и игриви ама не даваат попусти племето.
Што викаш - „набуџил„ конфигурација - не му е доста 3080ка - чека 3080Ти а чека да кракнат игра од 20еСкриј ја бар конфигурацијата срамота е.
Aко збориш за AC: Revelations, недоразбирање беше тоа, Убисофт изјавија дека тие што ја имаат ќе можат да продолжат да си ја играат. Едноставно ќе замре онлајн компонентата, што е разбирливо зашто им е неисплатливо да одржуваат сервери за 10+ години стара игра што дали стотина души ја играат онлајн.Јас од принцип не би им давал пари за продукт што технички не го поседувам. Ако ги исклучат серверите, исто ќе биде како што најавија Ubisoft пред недела дена. Пристап до игрите никаде. That's my €0.02.
Aко збориш за AC: Revelations, недоразбирање беше тоа, Убисофт изјавија дека тие што ја имаат ќе можат да продолжат да си ја играат. Едноставно ќе замре онлајн компонентата, што е разбирливо зашто им е неисплатливо да одржуваат сервери за 10+ години стара игра што дали стотина души ја играат онлајн.
Значи сакаш да ги играш, а пари да не дадеш - па си наоѓаш морални оправдувања за пиратерија?AC Liberations поточно, и DLCa-та на другите игри од листата што ќе бидат недостапни од Септември. Едноставно може да ги раздаваат бесплатно како што ЕА моментално ги раздава сите DLCa бесплатни за Mass Effect 2,3 и Dragon Age франшизата на Origin.
Иначе "недоразбирање" беше дека си добија огромен беклеш по интернетов.
Едит: Муабетот беше друг. За новите Call of Duty мора да си цело време online, дури и да играш single player кампањата.
Black Ops 1 во 2022 е продаваат по 20 долари на попусти. На оваа компанија да им давам пари?
Он е со Рајзен 2600 и 1060ка -нему му е оправданоЗначи сакаш да ги играш, а пари да не дадеш - па си наоѓаш морални оправдувања за пиратерија?
Ајде еве Хјундаи ги фатија како лажеле на дизел тестови, така да зашто да купувам нов автомобил, едноставно ќе украдам не вреди на таква компанија пари да се даваат.
Он е со Рајзен 2600 и 1060ка -нему му е оправдано
Пушти го да си иде дома...
Тој другиот со јака конфа - право у ќорка носи го
3080Ti купив, не 1060Е зашто купил 1060ка бе Spiritbreaker, па нели е срамота да дава пари на компанијата што лажираше меморија кај 970-ката и ред други срања? Зашто он да ги поддржува нив според неговата идеологија?![]()

Така видиш - апдејтирај тоа сетапот3080Ti купив, не 1060![]()
Значи сакаш да ги играш, а пари да не дадеш - па си наоѓаш морални оправдувања за пиратерија?
Ајде еве Хјундаи ги фатија како лажеле на дизел тестови, така да зашто да купувам нов автомобил, едноставно ќе украдам не вреди на таква компанија пари да се даваат.
Dying Light 2 крак во фаза на тестирање.
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
HDD 3,5" 4TB SEAGATE IronWolf 5400rpm 256MB ST4000VN006/2
12.900,00 ден