Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Која Denuvo игра чекате да биде кракната?

И

Избришан член 42370

Гостин

@mkdev
Мислењето е автоматски споено:

Нема да излезе крак за 22 се додека не ги кракнат 20 и 21.

Нема врска, не постои сцена која што кракнува Denuvo во моментов. Така да не би било да речам зависно 20 и 21 да се кракнет пред 22, но со оглед на тоа последни 3 верзии не се кракнати, мислам дека не се замараат повеќе да кракнуваат игра која е 99 % иста со претходната, да трошат време и нерви кога има по-барани игри како Far Cry 6, Dying Light 2 и.т.н.

И

Избришан член 42370

Гостин
Deathloop крак во бета тестинг, се очекува да излезе за неколку дена.

И

Избришан член 42370

Гостин
y4rtvcqz4es81.png

Уште едно прекрасно NFO од EMPRESS.

И

Избришан член 42370

Гостин
Far.Cry.6-EMPRESS

Следна на листата Dying Light 2 Evil Genius 2: World Domination, според NFO.

P.S: Немаше сочно NFO овој пат, за љубителите на драма.

Tose1991

hello world
18 април 2016
62
97
Skopje
Tose1991's setup  
Processor & Cooler
ryzen 5 9600x
Storage
samsung 970 evo plus+samsung 980 pro+1tb+1tb hard disk toshiba
PSU
corsair 750w
RAM
32gb corsair vengeance
Video card
rx 6800 xt Saphire nitro plus
Monitor
LG
Far.Cry.6-EMPRESS

Следна на листата Dying Light 2 Evil Genius 2: World Domination, според NFO.

P.S: Немаше сочно NFO овој пат, за љубителите на драма.
Конечно Far cry 6 ќе се игра после толку чекање,bye the way ја испробал некој од замунда дали е ок ?

Rikimaru

Даскал
26 март 2016
3.590
6.029
Битола
Сѐ уште нема абер за CoD игрите, а? Откако ги префрлија онлајн на Battlenet, никој да ги кракне. А сите пред тоа CoD кампањи ми беа поминати. А овие новиве и лични се и игриви ама не даваат попусти племето.

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.793
10.110
Сѐ уште нема абер за CoD игрите, а? Откако ги префрлија онлајн на Battlenet, никој да ги кракне. А сите пред тоа CoD кампањи ми беа поминати. А овие новиве и лични се и игриви ама не даваат попусти племето.
Скриј ја бар конфигурацијата срамота е.

И

Избришан член 42370

Гостин
Јас од принцип не би им давал пари за продукт што технички не го поседувам. Ако ги исклучат серверите, исто ќе биде како што најавија Ubisoft пред недела дена. Пристап до игрите никаде. That's my €0.02.

NecrotoX

Undead
4 март 2013
5.589
6.863
Скопје
www.youtube.com
NecrotoX's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 2600 @ 3.40GHz & Cooler Master MasterAir G100M
Motherboard
ASUS PRIME B450M-A
Storage
Samsung 980 Pro 1TB NVMe SSD | WD10EZEX 1TB 7200 RPM HDD | WD Blue 1TB 5400RPM External HDD
PSU
Cooler Master MWE 500
RAM
32GB Kingston FURY Beast DDR4 @ 3200 MHz
Video card
EVGA GeForce RTX 3060 XC GAMING 12GB
Case
Cooler Master MB520
Mouse
Razer Basilisk V3 | Razer Cobra
Keyboard
Cooler Master CK530 Gateron Brown
Audio
Logitech Z333 2.1 Speakers | Genesis Gaming Argon 200 Black Headphones
Monitor
Dell U2518D 25" + Dell U2419H 24" + XP-Pen Artist 22 Pro
OS
Windows 11 Home
Јас од принцип не би им давал пари за продукт што технички не го поседувам. Ако ги исклучат серверите, исто ќе биде како што најавија Ubisoft пред недела дена. Пристап до игрите никаде. That's my €0.02.
Aко збориш за AC: Revelations, недоразбирање беше тоа, Убисофт изјавија дека тие што ја имаат ќе можат да продолжат да си ја играат. Едноставно ќе замре онлајн компонентата, што е разбирливо зашто им е неисплатливо да одржуваат сервери за 10+ години стара игра што дали стотина души ја играат онлајн.

И

Избришан член 42370

Гостин
Aко збориш за AC: Revelations, недоразбирање беше тоа, Убисофт изјавија дека тие што ја имаат ќе можат да продолжат да си ја играат. Едноставно ќе замре онлајн компонентата, што е разбирливо зашто им е неисплатливо да одржуваат сервери за 10+ години стара игра што дали стотина души ја играат онлајн.

AC Liberations поточно, и DLCa-та на другите игри од листата што ќе бидат недостапни од Септември. Едноставно може да ги раздаваат бесплатно како што ЕА моментално ги раздава сите DLCa бесплатни за Mass Effect 2,3 и Dragon Age франшизата на Origin.

Иначе "недоразбирање" беше дека си добија огромен беклеш по интернетов.

Едит: Муабетот беше друг. За новите Call of Duty мора да си цело време online, дури и да играш single player кампањата.
Black Ops 1 во 2022 е продаваат по 20 долари на попусти. На оваа компанија да им давам пари?

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.793
10.110
AC Liberations поточно, и DLCa-та на другите игри од листата што ќе бидат недостапни од Септември. Едноставно може да ги раздаваат бесплатно како што ЕА моментално ги раздава сите DLCa бесплатни за Mass Effect 2,3 и Dragon Age франшизата на Origin.

Иначе "недоразбирање" беше дека си добија огромен беклеш по интернетов.

Едит: Муабетот беше друг. За новите Call of Duty мора да си цело време online, дури и да играш single player кампањата.
Black Ops 1 во 2022 е продаваат по 20 долари на попусти. На оваа компанија да им давам пари?
Значи сакаш да ги играш, а пари да не дадеш - па си наоѓаш морални оправдувања за пиратерија?
Ајде еве Хјундаи ги фатија како лажеле на дизел тестови, така да зашто да купувам нов автомобил, едноставно ќе украдам не вреди на таква компанија пари да се даваат.

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.306
5.295
Скопје
hackitfree.github.io
Значи сакаш да ги играш, а пари да не дадеш - па си наоѓаш морални оправдувања за пиратерија?
Ајде еве Хјундаи ги фатија како лажеле на дизел тестови, така да зашто да купувам нов автомобил, едноставно ќе украдам не вреди на таква компанија пари да се даваат.
Он е со Рајзен 2600 и 1060ка -нему му е оправдано ;)
Пушти го да си иде дома...
Тој другиот со јака конфа - право у ќорка носи го :ROFLMAO:

Последна промена:

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.793
10.110
Он е со Рајзен 2600 и 1060ка -нему му е оправдано ;)
Пушти го да си иде дома...
Тој другиот со јака конфа - право у ќорка носи го :ROFLMAO:

Е зашто купил 1060ка бе Spiritbreaker, па нели е срамота да дава пари на компанијата што лажираше меморија кај 970-ката и ред други срања? Зашто он да ги поддржува нив според неговата идеологија? :unsure:

spiritBreaker

LaravelMaster
27 октомври 2015
3.834
4.976
Писти Охту
Е зашто купил 1060ка бе Spiritbreaker, па нели е срамота да дава пари на компанијата што лажираше меморија кај 970-ката и ред други срања? Зашто он да ги поддржува нив според неговата идеологија? :unsure:
3080Ti купив, не 1060

И

Избришан член 42370

Гостин

Чекај бе другар, мешаш баби и жаби. Ти хундаи кога ќе го купиш, кога ќе престане производството на таа кола, кај тебе ќе е сеуште во гаража ако не ја спукаш меѓу време. Додека играта кога ќе се згасат серверите, нема да е имаш а си дадол пари за производ. Технички испаѓа како лиценца за изнајмување да имаш, а не производ. Затоа поштовам пиратерија и гејм презервејшн. Башка правиме муабет за сингл плејер кампања. Мултиплејерот кога нема да работи, нема да работи и сингл плејерот во случајов. Сфаќаш што правам муабет? Тоа морален изговор ли е?
Ако е морален изговор од мене, тогаш компанијата што ја продава играта каков изговор има за таков производ што реди 60 евра (full price)?

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно