Глупав
IQ=IQ+1
- 20 април 2008
- 1.525
- 1.032
Глупав's setup
- OS
- Windows; MacOS; Linux
пред стуб(заб) пробај да го наместиш, ако е можно...На ноќно орманче е
пред стуб(заб) пробај да го наместиш, ако е можно...На ноќно орманче е
Ама се сомнителниБило кој онлајн сервис, и сомнителни руски типови имаат Authorized акаунти и се доста поефтини.

Колку сум носел Хи Ком и АССА (на времето поправаа само ако ти е купен од Анхоч).Кој е овластен сервис во СК за Xiaomi?
Знам дека е темава за Шаоми, ама зошто во изборов не вклучиш и OnePlus телефони? За под 500 еура се наоѓа OnePlus 9R so S870, или пак OnePlus 9 за малку над 500 еур?
Ете чисто како out of box опција...
Само што се доселив во Холандија и сакам да го изберам провајдеров(Tele2) пошто за 14 евра имам 20гига нет и 200 минути, а таа опција кај другите провајдери е доста поскапа. Проблемот е што Tele2 има многу малку телефони на располагање, како што гледам OnePlus 9 Pro 128GB го има само и е околу 800+ евра. Реално не се разбирам во телефони затоа и тука прашувам за совет. Битно ми е добра камера да има и по можност околу 500 евра да е.
Ако видиш некоја друга добра опција слободно давај совет
Smartphones • Vind de beste smartphone deals bij Tele2 | Tele2
Overzicht van alle telefoons. Bestel of vergelijk nu je nieuwe mobiele telefoon direct online bij Tele2.www.tele2.nl
Не знаеме што гледаме, пиши кои телефони ги имаш како опција измеѓу 400 и 500 + евра
| Apple iPhone SE 128GB | € 480,00 |
| Samsung Galaxy S20 FE 128GB | € 432,00 |
| OPPO Find X3 Neo 256GB | € 576,00 |
| OPPO Reno 6 128GB | € 432,00 |
| OnePlus Nord 2 128GB | € 372,00 |
| Xiaomi Mi 11 Lite 128GB | € 336.00 |
| Xiaomi 11T 128GB | € 504,00 |
| Fairphone 4 128GB | € 528,00 |
| Xiaomi 11T Pro 256GB | € 648,00 |
| Samsung Galaxy S21 128GB | € 624,00 |
Значи и пред 11Т Pro би го зел S21? Tnx на советите дечки
Значи и пред 11Т Pro би го зел S21? Tnx на советите дечки
Дечки, до 250 евра дали сеуште избор е Note 10?
Ако си заитересиран за Ноте 10 купен пред 5-6 месеци со 2год преостаната гаранција пиши во пп . Жена ми си купи Ајфон 13 па најверојатно за продажба ке иде Ноте 10ката.Состојба 10/10 .Дечки, до 250 евра дали сеуште избор е Note 10?
зависи што бараш кај моделот соодветен,Здраво здраво, едно прашање идам сега да го земам MI 11 Lite 5g со Snapdragon 780g верзијата треба да обновам договор со А1 (небитно тоа) ме интересира нема да го отпакувам сакам да ми кажете дали да го задржам да го користам или да го продадам и да идам со Poco F3? Јас сега идам па до после се надевам ќе имам предлози што е најпаметно, нормално ако има некој искуство со двава модела нека сподели... TomHANKS![]()
го нарачав им кажав да не го отпакуваат изависи што бараш кај моделот соодветен,
еве јас можам да ти споделам искуство за 11Lite ама некој друг нека каже за PocoF3...
Имено ништо од карактеристики не му фали
само треба да му најдам соодветен софтвер за Real-Time Scan оти понекогаш поради Kaspersky (full settings) знае да glitch-ува
за останати карактеристки претпоставувам се слични
поставеност на fingerprint десна страна средина со опција за dual space, face recognition, double lock на апликации, notification different settings,
впрочен сѐ што веќе има на мојот претходен Mi 9SE со тоа што софтверот иако е исти Android 11 е далеку поинуитивен (е тука не знам како да ти објаснам дека MIUI иако иста верзија ми стои дека се разликува)
значи ако сакаш брзина да споредиш би требало да тражиш споредба на рецензии на AntiVirus со Full опции и да видиш кој појќе ќе се носи)
ако сакаш карактеристики да ти се објаснат Сѐ она што можат и го прават Xiaomi низ годиниве само далеку поинуитивно
Прво фала ти на вака опширно што ми сподели искуства јас го нарачав веќе, нема да го отпакувам за да си држи продажна цена во случај да се решам да идам со нешто појако, вака многу ми се свиѓа на излед... од шаоми телефончињава ми има некако најдобар изглед дизајн е сега ме интересира само во поглед камера перформанси на чипсет помеѓу POCO F3 и mi11 lite 5g sn780g ако не е голема разлика дефинитивно ќе го користам... не напоменав дека сега користам mi8 ца и работи топ и дали и со што ќе биде попаметно да се подновамзависи што бараш кај моделот соодветен,
еве јас можам да ти споделам искуство за 11Lite ама некој друг нека каже за PocoF3...
Имено ништо од карактеристики не му фали
само треба да му најдам соодветен софтвер за Real-Time Scan оти понекогаш поради Kaspersky (full settings) знае да glitch-ува
за останати карактеристки претпоставувам се слични
поставеност на fingerprint десна страна средина со опција за dual space, face recognition, double lock на апликации, notification different settings,
впрочен сѐ што веќе има на мојот претходен Mi 9SE со тоа што софтверот иако е исти Android 11 е далеку поинуитивен (е тука не знам како да ти објаснам дека MIUI иако иста верзија ми стои дека се разликува)
значи ако сакаш брзина да споредиш би требало да тражиш споредба на рецензии на AntiVirus со Full опции и да видиш кој појќе ќе се носи)
ако сакаш карактеристики да ти се објаснат Сѐ она што можат и го прават Xiaomi низ годиниве само далеку поинуитивно
Треба да го обновам договорот во вип и во потесен избор ми се Поко х3 про и ноте 10 про (до 250 евра), ваше мислење кој да го земам ( знам дека х3 има појако gpu i cpu додека ноте 10 про има амолед екран и многу појаки камери, на телефонот нема да се игра игри можеби ептен ретко call of duty mobile)
го нарачав им кажав да не го отпакуваат и
Прво фала ти на вака опширно што ми сподели искуства јас го нарачав веќе, нема да го отпакувам за да си држи продажна цена во случај да се решам да идам со нешто појако, вака многу ми се свиѓа на излед... од шаоми телефончињава ми има некако најдобар изглед дизајн е сега ме интересира само во поглед камера перформанси на чипсет помеѓу POCO F3 и mi11 lite 5g sn780g ако не е голема разлика дефинитивно ќе го користам... не напоменав дека сега користам mi8 ца и работи топ и дали и со што ќе биде попаметно да се подновам
секоја сугестија искуство се добредојдени и ќе ви бидам благодарен.![]()
![]()
Xiaomi Poco X3 PRO 8GB RAM/256GB | Mobelix Премиум Мобилара
Мобеликс Премиум мобилара е опремена со најсовремени машини и посебно обучен кадар кој ќе ви помогне во најкраток можен рок да ги решите сите проблеми поврзани со вашиот мобилен телефон. Секогаш во чекор со новитетите во својата област, нудејќи производи и услуги достапни за секого.www.mobelix.com.mk
Ако си заитересиран за Ноте 10 купен пред 5-6 месеци со 2год преостаната гаранција пиши во пп . Жена ми си купи Ајфон 13 па најверојатно за продажба ке иде Ноте 10ката.Состојба 10/10 .
Добра препорака, но ова е веќе на кај 300 евра. 250 максимум.
Можеби ова може да влезе во цената, едвај, со 6 GB RAM.
Фала на понудата, не е за мене, за другар е и сака строго од продавница.
Едит: Од ова што гледам низ продавнициве, се движат во тој ранг POCO M3, Note 10, Note 10S, и со мала доплата Mi 11 Lite и POCO X3.
Добра препорака, но ова е веќе на кај 300 евра. 250 максимум.
Едит: Од ова што гледам низ продавнициве, се движат во тој ранг POCO M3, Note 10, Note 10S, и со мала доплата Mi 11 Lite и POCO X3.
Ако за 2к разлика купи 2 до 3x поспор уред ќе направи голема грешка.
6/128 наспроти 8/256? Исти чипсет се гледам, освем големина на внатрешна меморија и RAM.
Нека го земе од Анхоч со 6/128 ГБ верзијата, нема да погреши. Не губи многу 2+- РАМ. А и во буџетот му е.Добра препорака, но ова е веќе на кај 300 евра. 250 максимум.
Na apkpure ima, samo sto ne stigaat izvestuvanja.Има ли форумов апликација на Play Store?
MOUSE WIRELESS USB HAMA MW-500 RECHARGE, BLUE, 173034
800,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден