Ај види дали го имаш проблемот со green tint?Денес пазарен iPhone12 128GB од Мобеликс, плус силиконско мегсејф футролче. Без проблем секако, кога се даваат пари
Иначе спакувано фабрички, скроз нов. Модел А2172 (US пазар).
Човече, дај малце внимание кога пишуваш, дај малце македонски јазик и базични граматички правила. И немораш ист пост на 5 теми да го напишеш.имам фоста искуство со птодавање заменување купување , едно несшто ке кажам , мобеликс и мобилфлешелите во аеродром , секогаш ислижливи и како ке кажат така е за телефоните , сум имал еднаш проблем со мобилфлешелите и ги вратија парите и ми се извинија бидејки не бил проверен тел.. но беа луге и без проб ги вратија парите ... коа сме веќе кај мобифлешелите користам самсунг с9 година дена мука нема .
мобелих исто презадоволен имам 2 тел купено супер се
Нема таков проблем, проверував со видеово.Ај види дали го имаш проблемот со green tint?
Телефонот си направи апдејт на андроид 11 во првиот час откако го вклучив, ќе видиме за натака. На samsung info апликацијата дава дека е нов, battery discharge-1, тоа вчера беше. Телефонот е 99% нов. Еве денес тера цел ден на 65% е батеријата. Свесен бев за ризикот ама пусти мерак за Snapdragon. На крај краева, од официјална продавница кај нас е барем уште 15000 поскап, и тоа со ексинос. Ова се вика вкалкулиран ризик.
Долниот дел од кутијата е од овој телефон, горниот дел најверојатно е заменет со некој друг по грешка
. Да се надевам дека ќе немам проблеми, пошто сметам дека гаранцијата од мобеликс е обичен лист хартија.
Испратено од ONEPLUS A6003 преку IT.mk форум апликација
Како виде дали е нов?
Како се гледа тоа?По датумот на активација.
https://play.google.com/settings ?Како се гледа тоа?
Во право си сега и јас видов.Овде пишува различен датум од датумот кога ми е “активиран“ телефонот. Ако се смени ЦСЦ го зима датумот од новото активирање.
Како се гледа тоа?
Здраво дечки.
Ми треба ваша помош искуство и мислење.
Сакам да купам ајфон хс од овие експонатите дали некој има искуство со експонат во каква состојба се ?
Тоа е тоа, убаво си кажа. Ти си бил свесен за вкалкулираниот ризик и меракот. Мене повеќе ме загрижува за обичен просечен купувач кој би го купил нели како "нов" и појма нема од нашиве овде муабети и мерак вкалкулирани ризици.
Sent from Телефон using Tapatalk
MONITOR 27" GIGABYTE GS27QA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 2560 x 1440, 2x HDMI, DP
10.380,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16E, CARBON RED w/Electric Height Control, GABU-210
37.300,00 ден
PROJECTOR CEILING MOUNT ESTILLO C718, 530mm to 1410mm, max.13.6KG, White, 108786
2.850,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD PURPLE IntelliPower 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD44PURZ
10.970,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, WHITE, ACFAN00324A
1.440,00 ден