На Свети Јампала!Знаеш кога се случуваат овие работи за просечниот купувач?
На Свети Јампала!Знаеш кога се случуваат овие работи за просечниот купувач?
Каков позитивен коментар сакаш ти бе? За цениве кај нас за ИТ опрема што се релативно високи? Идам, купувам, давам пари, добивам услуга. Што има тука да се фали? Се фали во случаи кога ќе ти речат „2 месеци се поминати од гаранцијата но ние ќе го сервисираме уредот бесплатно“. Се фали кога ќе речат „ќе ви го доставиме уредот внатре во домот, ќе го наместиме и видиме дали функционира како што треба“.
Знаеш кога се случуваат овие работи за просечниот купувач?
Овоа.Каков позитивен коментар сакаш ти бе?
Кога си ја завршиле работата за која си платил нема потреба за пофалби
Мене ми дадоа користена i9ка со траги од сокет, што поише да очекувам од нив..
Друга причина поради која веќе не го посетувам сајтот на Сетек е и ова:
„Регуларна достава - над 15км до 50км максимум оддалеченост од салонот од каде се испорачува – 500 ден.”
За 500 денари до 50км треба веднаш по такси да ја испратат и да ја добијам нарачката за 1 саат или не важи. Тапа се.
Мене ми дадоа користена i9ка со траги од сокет, што поише да очекувам од нив..
Доколку Сетек не нагласат дека ти го даваат продуктот од излог, тогаш они се криви според мене. Сепак, отворен продукт би требало да понудат само доколку немаат на залиха неотворени и апсолутно мора да назначат дека е отворен, па и да дадат некој попуст можеби.Нареден пат можеш да потенцираш дека сакаш неотпакуван производ.
Двапати имам купувано годинава и им кажав дека сакам неотпакуван производ, не од тие на излог. Не ми направија проблем. Пред мене ги отворија.
Доколку Сетек не нагласат дека ти го даваат продуктот од излог, тогаш они се криви според мене. Сепак, отворен продукт би требало да понудат само доколку немаат на залиха неотворени и апсолутно мора да назначат дека е отворен, па и да дадат некој попуст можеби.
Па првиот пат мислам дека ми спомнаа дека е отворен, а вториот пат видов и кажав.
Сега идеално е да ти кажат од Сетек или од која и да е продавница дека отворен производ сакаат да ти продадат, ама ако не кажуваат ние ќе си бараме![]()
Бравос за тебе. Од утре сите те пракаме да се ценкаш за нас.Јас што сум купувал се било затворено, освен лаптоп кој го земав отворен со мало козметично оштетување за кое си исценкав 10000 денари попуст без никакви пријатели/познаници во Сетек.
Ете го тој профил на луѓе, ако не плукаш со нас не чиниш.Бравос за тебе. Од утре сите те пракаме да се ценкаш за нас.
Кој те плукна? Само те пофалив и преложив чим си ценкар од 1ва класа и за нас( ако не ти е проблем ) да ни набавиш нешто добро за ниска цена.Ете го тој профил на луѓе, ако не плукаш со нас не чиниш.
Јас што сум купувал се било затворено, освен лаптоп кој го земав отворен со мало козметично оштетување за кое си исценкав 10000 денари попуст без никакви пријатели/познаници во Сетек.
Дој на чекичите у Штип тоа и го кажи. Ќе ти кажат ја ти го Нептун там оди купи си.Нема потреба од никакво ценкање. Во Сетек за такви производи се многу флексибили, исто и за прозводи што се од излог. Им спомнуваш тоа, им кажуваш дека за таков производ е потребно рабат и доволно е.
Дој на чекичите у Штип тоа и го кажи. Ќе ти кажат ја ти го Нептун там оти купи си.
Два пати купувам телевизори од сетец само ради тоа шо избранио модел го немаше на лаѓар во нептун и техномаркет и двата односо на чекичите беше на раб да се премислам.Strange, како што читам, надвор од Скопје Сет стварно се тешки пациенти.
Братче, ти нели гледаш што се случува? Јавниот сектор само оди надолу, станува се по бескорисен. Ода е последната влада на Македонија. После ова нема да биде истата држава.Меѓудругото, зошто не би работела пазарна инспекција?
Братче, ти нели гледаш што се случува? Јавниот сектор само оди надолу, станува се по бескорисен. Ода е последната влада на Македонија. После ова нема да биде истата држава.
Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
Значи така требало у сетец, да им кажеш то јест да им нагласеш дека дека САААКАААШ НЕЕЕОТПАКУВААААН ПРОООИЗВОООД!Нареден пат можеш да потенцираш дека сакаш неотпакуван производ.
Двапати имам купувано годинава и им кажав дека сакам неотпакуван производ, не од тие на излог. Не ми направија проблем. Пред мене ги отворија.
Значи така требало у сетец, да им кажеш то јест да им нагласеш дека дека САААКАААШ НЕЕЕОТПАКУВААААН ПРОООИЗВОООД!
Демо произдводи се една работа, шиткање отпакувани се друга ствар.Demo производи се добра зделка, посебно ако се функционални.
Кој те плукна? Само те пофалив и преложив чим си ценкар од 1ва класа и за нас( ако не ти е проблем ) да ни набавиш нешто добро за ниска цена.
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден