MikickoHC
user
Гречите за аио.колку оми ти сеОми што? xD
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
И таа е фрее од 20$ потрошени
Гречите за аио.колку оми ти сеОми што? xD
Гречите за аио.колку оми ти се
Значи ДТЛ(дробно). Во тој случај ендурата испагја од игра.АИО што ти го препорачав е одлличен.Кога ја земав имаше 2, т.е 1 гратис као демек колку што знам овие беа.
2 x AIO SS316 0,6ohm грејач
Само што потврди @Metuzalem дека наплаќаат и за SG.И таа е фрее од 20$ потрошени
Значи ДТЛ(дробно). Во тој случај ендурата испагја од игра.АИО што ти го препорачав е одлличен.
Пред 7-8 дена не доплатив. Ама се се менуваСамо што потврди @Metuzalem дека наплаќаат и за SG.
Има 1ом греач за МТЛ а 1.5ома е ко затнатСе согласувам, тешко ќе можеш да се навикнеш ако си користел само АИО (барем во прво време, а тоа веројатно ќе биде долго).
Е сега, не знам дали има нешто подобро од АИО за рестриктивно дробно (да не се претерува со снага). Можеби некој ребилдабл? Ама со усул дробно. Јас не ги знам тие.
Се согласувам, тешко ќе можеш да се навикнеш ако си користел само АИО (барем во прво време, а тоа веројатно ќе биде долго).
Е сега, не знам дали има нешто подобро од АИО за рестриктивно дробно (да не се претерува со снага). Можеби некој ребилдабл? Ама со усул дробно. Јас не ги знам тие.
Сменето е, ама ќе се навикнеме и на тоаПред 7-8 дена не доплатив. Ама се се менува
Стигнат е во пошта ќе го земам утре@Chaeld10_8 Може да е многу работи, ваков Кајфун V3 би требало да е од старите со колекторска тепсија одоздола, но не изгледа дека е таков, потоа беа Лајтовите и тие се рачунаа како V1 или V2, па верзија на нив што Кинезите си ја крстија V3 (а всушност е V2), па избација и една верзија со глави :hay:, не знам која бројка...
Да не се меша со Mini V3, тоа е друга генерација.
Ако е овој, тогаш е од старите, но не најстарите, без тепсија е, мислам дека е Лајт V1 (полнење од долу, а регулација на воздух од страна, што е многу добро, затоа што на прв поглед ми изгледаше дека е полнење од страна, што е многу проблематично - стопер е лагер и по некое време сигурно ќе заглави, па можеш само да го фрлиш или да го наполниш со силикон). МИСЛАМ дека е таков - едно дупче од страна за влез на воздух, друго со шрафче за регулација (затнување) на тоа дупче, а полнење од долу.
На кратко, ми изгледа добар (не навлегувајќи и не знаејќи ја изработката), а сите овие стари кајфуни се исти за вкус (добри), нема разлика од декот нагоре. Тоа што не стига со пластика не е никаков проблем, има многу делови на Фастек ако треба.
Или е можеби само Русин 91% без гравури... ист ми изгледа, само што дрип типот на Русинот е пошпицаст.
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Digital Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
36.990,00 ден
HDD 3,5" 8TB WD RED PRO NAS 7200RPM 256MB 24x7 SATAIII WD8005FFBX
20.200,00 ден
Extralink Bicycle Scooter Cover, Corrosion and UV Resistant, 200x100 cm, Gray
250,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 256GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA , Black, DTX/256GB
1.480,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL MINI HAMA RAGE EXODUS 760 RGB LED 60% w/palm rest OUTEMU Red switch , Black, 217828
2.580,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16E, CARBON RED w/Electric Height Control, GABU-210
37.300,00 ден