MikickoHC
user
Истото ме интересира зашто имав 2-3 ароми што беа 6-7%На колку % ќе ги правеш молинските ароми?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Истото ме интересира зашто имав 2-3 ароми што беа 6-7%На колку % ќе ги правеш молинските ароми?
Па на 5%, така ги знам (надоместувам да не е 6 или 7% со тоа што подолго ги зреам, а и не ми треба/не сакам премногу арома). Ги зедов баш за да имам поголема флексибилност, за да правам 1-2 стомилилитарки (ако ми остане мал дел од турата, да не ми остане аромата отворена - мразам да ми стои отворена :hay.
А во меѓувреме се чудам што тоа сум нарачал...
Погледнете го атачментот 61047
Сосема заборавив што имав нарачно, само Сигелито го памтев. Добро е кога човек го фаќа склероза, може сам на себе да си биде Дедо Мраз. :hay:
Колибаши стандардно, со 14 метри сунѓер околу овие кутии и никакво друго пакување (освен тенката најлонска надворешна кеса).
Едит: Мора малку руско влијание. :hay:
Погледнете го атачментот 61048
Канали длабоки како Волга, навои остри како сибирски мраз.
Погледнете го атачментот 61049
@Chicco69^ Мики друже, батали го овој.
Ако се точни податоците на ФТ, тежи 150гр. Немам многу информации, но ако исклучува на 3.5 волти како поголемиот брат и со твојот стил на вејпање, нон стоп треба да мењаш батерии. :hay:
Подобро пуцни го големиот. Тежи 135гр, има одличен чип, брзо пуца, добар конектор и сигурна вратичка. Одлични кориснички искуства, а има само две маани: исклучува на 3.5 волти, но користи две батерии, па не е страшно. Исто така ако го оставиш уклучен со атомајзер на него пеку ноќ (и подолго), ги празни батериите. Значи или да го вадиш атомајзерот, или да го исклучуваш кога не го користиш.
Мада не знам што ќе ти се и едниот и другиот.
Пун си ко брод со ДНА модови.
Ако ептен те чеша прстето и тоа за сингл бат мод, бапни едно Пико, бар знаеш на што си. Ќе си ставиш арктичка лисица и ете ти убава занимација.
За попусти, што да ти кажам ... еден ден во годината да нема попуст, ти баш тогаш ќе решиш да нарачуваш.
Сите чекаме утре или на 1-ви да има нешто опипливо, па само малку трпение е потребно.
@Metuzalem
Ти друже кога забораваш што си нарачал, баш забораваш, онака количински, на големо. :hay:
Честито, ти стигнале убави играчиња. До Стара Нова си покриен со занимација, а до тогаш глеј да го заборавиш SMY SDNA, па пак ќе следува ново изненадување. :hay:
Во секој случај, честито!
@goki1990 Оној британскиот ривјуер што личи на Бапчо од К15 им го испљука (а обично не си вадат очи меѓу себе :hay. Што е проблемот? Поради „главата од туш“ од каде што излегува воздухот под намотката, тој губи на брзина и демек атомизерот не дава толку вкус колку што би можел. Мислењата се поделени.
Имало ново pico со 21700 батерија@Chicco69
Не сум ни прочитал што е и како. Пико го имав и не е за мене. А би нешто со 1 батерија
Sent from my SM-N910F using Tapatalk

SMY DNA 75?Hotecig ми честитаа Нова година со известување дека SMY-то што го нарачав веќе не се произведува. Сега следува натегање да ми ги вратат парите...

Oд новите се сите добриНекој испробан 510 дриптип од фт?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден