Греачот го сменив пошто прегоре, смрдеше на запалена коса, а течноста ми е истата башка е од шарловски неможе да е до неа. XD
На пат е навака Спид Револушнот. @gokica пошто јас никаде не се брзам, ако сакаш можеш веднаш штом ќе дојде да го позајмиш на 2-3 денови и на раат да го истестираш, да видиш дали ти паше.
На пат е навака Спид Револушнот. @gokica пошто јас никаде не се брзам, ако сакаш можеш веднаш штом ќе дојде да го позајмиш на 2-3 денови и на раат да го истестираш, да видиш дали ти паше.
Па да речеме 9/11 дена (no pun intended) беше скамелот, другите беа нешто ментол и плус 2 други тутунски.
Тешко да најдам нешто што ми е појако у вкус од скамелот..али ај ќе маваме ментол.
Пишав погоре дека пробав и од неговата аио, различна течност за мене ист вкус.
Ставив малку ментол па го осеќам малце сега.
Ова е профи!

некој да предложи некоја цигара така со поголем танк, ова АИО брате неможам на секој саат-два го чистам за да не се мешаат течностите, 2мл убиј боже стварно е многу малку.
Сфатив дека сум се заебал со мојата теорија (и веројатно сум заебал други). На последната нарачка на ФТ одбрав Registered Air Mail (без доплата) и ми ја даде Хонконшка пошта (без доплата). А да ја одберев директно Хонконшка, ќе имаше доплата. Во моја одбрана, не беше намерно (сите мои нарачки по Нова година, од кога почна да се доплаќа Хонконшка, се од Сингапурска). Кој да помисли дека така прават... А и пак нема гаранција дека секогаш ќе даваат Хонконшка или нема да сменат кога ќе им текне.
немора да е нешто комплицирано гледам ова е така доста препорачано а и ова во комбинација ваљда ке го бидне ако го земам.
некој да предложи некоја цигара така со поголем танк, ова АИО брате неможам на секој саат-два го чистам за да не се мешаат течностите, 2мл убиј боже стварно е многу малку.
Ендура Т22. Ама за MTL т.е. прилично тесничка е во цугот. Ако си навикнат на повеќе воздух не е за тебе.
Не сум се заебал, почнале да наплаќаат за Сингапурска пошта дури и ако нарачката е над 20$, потврдија од сапорт. Дури е и поскапа од Хонконшка, па логиката си е таман - ми ја избирал Хонконшка затоа што е поевтина за нив. Проблемот ќе настане кога ќе им текне дека Кинеска пошта или некоја слична е уште поевтина...
AlO D22 XL резервоар 4мл-дупло поголем од твојот што е 2мл и батерија 2300мах-твојата 1500махнекој да предложи некоја цигара така со поголем танк, ова АИО брате неможам на секој саат-два го чистам за да не се мешаат течностите, 2мл убиј боже стварно е многу малку.
Еве ја:AlO D22 XL резервоар 4мл-дупло поголем од твојот што е 2мл и батерија 2300мах-твојата 1500мах
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Да и Ендурата и АIO D22 XL се најдобра опција.И јас гласам за Т22-ка со 4.5 мл Призма тенк, гарант ќе тераш подолго ама јас ја дополнувам неколку пати на ден (полнењето е ептен лесно) и не оставам течноста да падне под 2/3 заради горниот грејач да не останува на суво (се надевам дека со ова го продолжувам векот на грејачите а и приметив дека аромата е подобра кога е полна 2/3 па нагоре).
За цугот па и не би се сложил дека е многу рестриктивен (барем мене не ми еа Ендурата важи за можеби и најрестрективен all in one). Кајфунот го терам на две дупчиња најмногу за да не ми биде Ендурата многу лабава пошто ги терам двата напоредно. Инаку Кајфунот на кец е права ствар!
![]()
Ако веќе си навикнат на AIO тогаш тоа што ти препорачав. А и колку оми греачи користиш?@fis1976 за 2/3 полнењето за боље арома, тоа на старт го приметив искрено(може и само така ми се делува), ама затоа ми е мака на 2мл танк да го чистам или дополнувам..мислам 2/3 од 2мл да допунам на 15 мин треба xD, во секој случај ендура 22 викате а?
Почна славата да им удира во главаПроблемот ќе настане кога ќе им текне дека Кинеска пошта или некоја слична е уште поевтина...
Сингапур е ок 3недели чекање а може и побргуПочна славата да им удира во глава
Како и да е, ќе бираме free и ќе чекаме дали ќе ни падне бинго![]()
Ако веќе си навикнат на AIO тогаш тоа што ти препорачав. А и колку оми греачи користиш?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
MB AM5 X870 STEEL LEGEND ASROCK 4xDDR5 8000(OC),1xPCIe5.0x16,1xPCIe4.0x16,1xM.2 Gen5,2xM.2 Gen4,4xSATAIII,HDMI,DP
16.760,00 ден
SSD M.2 128GB FORESEE XP2000 NVMe , 2.400/760MB/, FSB0C128G-B7C7200 BULK
1.990,00 ден
MOUSE WIRELESS USB XIAOMI COMFORT EDITION, 2.4GHz, BLACK, XMWXSB04YM
760,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Blu-Ray Disk Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
39.990,00 ден
NB 2-SCREEN MONITOR FOR LAPTOP 15.6" EXTRALINK T01, IPS FULLHD,USB TYPE C&MINI HDMI
20.230,00 ден
STREAM DECK STUDIO ELGATO, x32 LCD keys, 2 x 360° encoders, Rack Mount, 10GBO9901
59.260,00 ден