MikickoHC
user
Изгледа и е многу сличен со OBS Engine Nano кој собира 5,3мл и е навистина добар танк.Сакав истото да го кажам, ама се предомислив за да не кршам филм. Инаку има добар концепт и добро изгледа.
Sent from my C6603 using Tapatalk
Изгледа и е многу сличен со OBS Engine Nano кој собира 5,3мл и е навистина добар танк.Сакав истото да го кажам, ама се предомислив за да не кршам филм. Инаку има добар концепт и добро изгледа.
OBS Engine Nano
Кумац,со мене овие Кинезиве се заебаваат. Ја нарачај нешто по регуларна цена како и 99% се до сега, па после 3-4 дена оп 10%,15% попуст. Сега од инает не нарачав ништоБожем си реков да не правам ордер со -15%, ама јуначко срце не издржа. Дефинитивно наредното ќе биде за нашата ни нова година 春节.
Ако има де купон.![]()

Ова Boss Reserve е многу добра течност. Може да ја ставам во топ 3 воопшто што сум пробал. Е само уште да најдеме шефот кај ја чува резервава.
Kaj ja ima sea odma da ja kupam![]()
Super,ja sum eden od dva-trojcata sto praime e-juice. Pa ke ti donesam nesto dobro da imas za vejpanjeJa ova go nosam so meneПогледнете го атачментот 60305
Go proglasuvam utreshniot den za PANAGjURSuper,ja sum eden od dva-trojcata sto praime e-juice. Pa ke ti donesam nesto dobro da imas za vejpanje
Sent from my C6603 using Tapatalk
има 7 дена има 5 денаЛуѓе се случи чудо, светна дека е во Македонија порачка шо ја порачав на 16.11.2017. Ми стигна вчера на 27.11.2017. Хонк конгшка пошта руши рекорди!!!!! 11 дена заедно од денот на уплата до дома??? Има некој рекорд подобар од ова?
Да не биди дека не се пофалив...
Погледнете го атачментот 60322
Инаку се решив и јас да пробам ДНА, на black friday ја порачав Hcigar vt75d

Има, има.има 7 дена има 5 дена
Испратено Од Централна Македонија
Да не се наоѓа некој да продава механичка цевка со рда? Ме фати некој мерак а не ми се чека кинезот
Тешко да се најде човек со исти фетиши ко твоите...![]()
Да не се наоѓа некој да продава механичка цевка со рда? Ме фати некој мерак а не ми се чека кинезот
Мислиш на механички мод без електроника? Мислам дека имам некаде стари Nemesis клонови, ако најдам ќе ти кажам.
РДА немам, не се тие за мене.
Тешко да се најде човек со исти фетиши ко твоите...![]()
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Banana Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M4
16.460,00 ден
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 8K polling rate,All silent micro switch, White, M6S-A24
4.860,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден