Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• Скоти
    Скоти реагираше на мислењето на Daniel86 во темата Филмови и серии со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Според мене, нема ништо поглупаво од синхронизација на друг јазик.
  • DeJaVu
    DeJaVu реагираше на мислењето на Daniel86 во темата Филмови и серии со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Според мене, нема ништо поглупаво од синхронизација на друг јазик.
  • DeJaVu
    DeJaVu одговори на темата Филмови и серии.
    Некој па гледа и со синхронизација. Иначе и јас преферирам да е на оригиналниот јазик во тие моменти кога сум расположен за такви...
  • DeJaVu
    DeJaVu реагираше на мислењето на JamesKirk во темата Филмови и серии со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Има секакви, јас пример преферирам оригинален јазик (руски, кинески, јапонски, италијански, индонезиски...) и не сакам синхронизација со...
  • JamesKirk
    JamesKirk одговори на темата Филмови и серии.
    Има секакви, јас пример преферирам оригинален јазик (руски, кинески, јапонски, италијански, индонезиски...) и не сакам синхронизација со...
  • JamesKirk
    JamesKirk реагираше на мислењето на DeJaVu во темата Филмови и серии со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Таман си е. Него не секогаш сум расположен да гледам нешто на јазик на кој што не го разбирам, па затоа го споменав тој момент. Можеби...
  • DeJaVu
    Таман си е. Него не секогаш сум расположен да гледам нешто на јазик на кој што не го разбирам, па затоа го споменав тој момент. Можеби...
  • JamesKirk
    JamesKirk одговори на темата Филмови и серии.
    Па тоа и била целта, секој да збори не неговиот јазик што по мене е океј и поавтентично е...Legends не е толку лоша серија, добра...
  • JamesKirk
    JamesKirk реагираше на мислењето на DeJaVu во темата Филмови и серии со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Ја гледав Legends пред некој месец, и малку на ефтино ми заудара, не само од аспект на вложени средства. Ми се чини дека кастингот им е...
  • TouchIT
    TouchIT реагираше на мислењето на rotkiv во темата Enumeration attack на логин форма со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Каква информација добиваш ако видиш дека корисникот постои преку логин форма? Не разбирам, и така корисничките имиња се јавни - како што...
  • boro1
    Се расправаш у пошта, доаѓа до крв работата, и идеш дома да си играш на розев Gameboy. Кул :ROFLMAO:
  • boro1
    boro1 реагираше на мислењето на mihovkris во темата Багови со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Со месеци наназад, кога ќе отворам повеќе табови преку известувањата (пример имам 9 известувања, држам цтрл и кликам за секое во нов таб...
  • DeJaVu
    Ја гледав Legends пред некој месец, и малку на ефтино ми заудара, не само од аспект на вложени средства. Ми се чини дека кастингот им е...
  • BaDMaN
    BaDMaN одговори на темата Western Digital Purple 3.5" 4x4TB.
    Up
  • DeJaVu
    DeJaVu реагираше на мислењето на JamesKirk во темата Филмови и серии со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Три серии со различна тематика: Cape Fear (2026) https://www.imdb.com/title/tt34675596 View...

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно