ееееее каква тема ејјј!!
Јас не играм игри али еве да решеме го купувам пошто тоа ми е пасија и сакам да експериментирам со скап хардвер да си клокам да си модувам...
Всушност секој човек има нешто на што е слаб и троши пари (ко на пример жените на штикли)
Точно дека е али ете колку ми дозволуваат сретства да ми биде се средено во животот а останатот за хардвер.тоа мислам дека му е пасија на сите на форумов, али сеа..... ограничени сме буџетски - повеќето од нас. xD
еххххх..... се би дал за опет да ги иам двете i7ци (барем една ако не двете) со една GTX660ка или GTX560Ti . :'( би му купил и HAFче едно , и watercooling , и neon lights , и 2 харда на pci..... уффффф.... #jizzinmypants
Првото и претпоследното. Гледам дека ivy е 5% побрз од sandy, ама ме чеша да ги имам тие 5%...
Да да одишка е кога ќе ми текне дека можам пола стан да си купам со парите што сум ги уложил во компјутери![]()
Малце претера сеа XD
Добро ај нека биде добра колаМалце претера сеа XD
Еве јас ќе ти одговорам најискрајно и приватно. Значи последниот најголем абгрејд на компјутер ме кошташе околу 1200е со што купив две плочи едната ја продадов не е битно. Значи не се осеќам воопшто глупо туку напротив се осеќам посисполнето...Иначе имам девојка (2години врска) и швалерка(мојата кола) за која што трошам скоро дупло од она што трошам на девојка ми (гуми,уље,редовен сервис нафта,по некоја ситница за неа).Ајде вака да ве прашам, ама искрено да одговорите, не се осеќате малку повеќе виновно ако потрошите добри пари да речиме 1000 и кусур евра за конфигурација? Иначе да е за чист кејф, не професионално за лепче вадење, и исто да сте со просечни македонски примања, да не сте ко американцине од overclock.net/hardocp
Пред се прашањево се однесува на тие што имаат фамилии, девојки, сопруги, и слични контраши![]()