Еј абе нинџи, дајте нешто инфо за дигиталната ТВ од Т-Home.. нема шанси толку да се нема гласини (ког, колку цена, како шо) :ermm:
Извинете за офтопик
@trakilaki колку време ја имаше брзината навистина ме интересира? Ако не бил некој пик што толку се качила?
1. So 500 den. mesecen telefonski soobrakjaj i so limit na net do 25 GB (sto e bull shit) i cena okolu 2000 denari.
2. So neogranicen mesecen transfer i na internet i na telefon so brzina okolu 5 Mb/s i cena od okolu 3000 denari.......sto e isto taka bull shit.
Промотивните цени за Call & Surf Comfort пакетот важат до 31.12. 2008 година за сите постоечки и нови корисници на Македонски Телеком со договор на една година. По завршување на промотивниот период ќе се применуваат редовните цени на пакетите.Промоцијата важи за корисници на PSTN телефонска линија.
Јас сум на пакетот од 100 гига на Т-Хоме и јас имам брзина како за приватните корисници, 8mbps/1mbps , дали некој друг има голема брзина поголема од 6 мегабити, кај мене на speedtest.net вади околу 8000кбпс и 800-900 кбпс уплоад, имам конекција преку рутер, ама за жал таа брзина можам да ја користам само преку ЛАН од рутерот, а бежично имам брзина 4000кбпс, дали дека брзината на бежичната неможе да ја постигне брзината на интернетот...
Безжичните рутери пренесуваат минимум 54 мегабита брзина при full сигнал. Треба ептен да ти е слаб сигналот па да неможе да постигне 8 мега бита.
Не знам дали има некој од Гостивар кој имал проблеми, ама вчера цел Гостивар имал многу слаба брзина на интернет, според кажувањата од мој колега. За сметка на тоа што некој имал голема брзина некој имал мала.
Mini 640k 640k 2,5 Gb 390.00
Ekonomik 3M 3M 6 Gb 550.00
Univerzalen 3,5 3,5 10 Gb 730.00
Silver 4,5M 3M 20 Gb 940.00
Gold 5 M 5 M 130Gb 1,290.00
Vip 6M 6M 170Gb 1,950.00
Па како сакаш да имаш брз интерент кога дур да дојде до кај тебе кабелот сигурно по пат дава интернет уште на 50 други корисници.....минимуми како увек, секогаш имаме најнеквалитетен, најспор, најнестабилен и најскап интернет во светот.
Па како сакаш да имаш брз интерент кога дур да дојде до кај тебе кабелот сигурно по пат дава интернет уште на 50 други корисници.....минимум
Кажете сега која е по исплатлива понуда на онтел 10Мбпс или на Тхоме 6Мбпс и бесплатен телефон. Некој ми рече дека после нова година се враќаат старите цени на телефонот, и дека тие што се префлрени на Call and Surf, ке им се врати цената. Дали е ова точно?
Промотивните цени за Call & Surf Comfort пакетот важат до 31.12. 2008 година за сите постоечки и нови корисници на Македонски Телеком со договор на една година. По завршување на промотивниот период ќе се применуваат редовните цени на пакетите.Промоцијата важи за корисници на PSTN телефонска линија.
Кажете сега која е по исплатлива понуда на онтел 10Мбпс или на Тхоме 6Мбпс и бесплатен телефон. Некој ми рече дека после нова година се враќаат старите цени на телефонот, и дека тие што се префлрени на Call and Surf, ке им се врати цената. Дали е ова точно?