neима нешто плус што на замунда и thepbay го нема?
Која е предноста на овие приватни торент сајтови, никад не сум користел таков, има нешто плус што на замунда и thepbay го нема?
Сеа проверив дека на замунда имам профил од 2009-та со 0.04 ratio.
глодар
Да не се збунат неупатените, не rar.bg, туку rarbgtorrentsДодади го rar.bg најдобар е
Предноста е кога бараш поспецифични работи има голема шанса на приватниве да ги има.Која е предноста на овие приватни торент сајтови, никад не сум користел таков, има нешто плус што на замунда и thepbay го нема?
глодар
За актуелни работи речиси нема разлика. Но како застаруваат торентите, што се однесува до филмови и серии, на јавните тракери ќе останат само yifi и слични на нив, останатите се без сејачи. На приватните остануваат и квалитетните рипови со DTS звук, верзии со режисерски коментари и сл. За серии или филмови со повеќе продолженија редовно има пакети со комплети од сите епизоди во разни формати.Која е предноста на овие приватни торент сајтови, никад не сум користел таков, има нешто плус што на замунда и thepbay го нема?
глодар
Да, кај мене во спам стигна.Ме одобрија на PTN, ама не добив никаков мејл за акаунтот. Ресетирав лозинка, ми вика мејлот е пратен, а пак не добивам ништо? @Avid се логираше?
Ништо тапа, ни во спам нема. Ај ќе им пишам.Да, кај мене во спам стигна.
Погледнете го атачментот 79798
^ REDacted.
Има и интервју.Само со инвајт? Или уште постојат оние интервјуана на мирц...
Orpheus.Дали има некоја солидна алтернатива излезено од What.cd?
Аууу она за рефералс колку е јако. Бидејќи сум член на еден од четирите тракери, ги следев инструкциите и лесно си се регистрирав.Orpheus.
Член сум, ама немам покана. Членовите на what го покренаа Аполо, ама после некои проблеми се затвори тракерот. Неколку од нив и нови ентузијасти го основаа Орфеус. За сега е солиден, тешко за сидање стандард, ама се кубури.
Orpheus
Масовно користење на seedboxesЗа нуб како мене може некој да објасни што се смени толку во последниве години што сидањево е невозможно? Порано 1:1 ратио се правеше многу лесно, барем кај мене ова буквално се смени преку ноќ. Имав 3 пати повеќе upload од download, сега по 2-3 недели ми стои на сидање за да исполнам услови да не јадам опомени.