Од пред два дена има, еве и јас направив нарачка на некои глупости, just for science, ќе известам кога ќе стигне. Инаку кај мене минимум беше 900 денари мислам.Нели МК нема?
Code4Code. Мислам дека имаат овие направено ако некој ти се регистрира и купи нешто со твојот реферал код, добиваш баланс(ваљда) или купон на тему за наредната твоја нарачка од $10, или free gift некаков.Што е ова C4C?
А бе на спонзорот му збори кога збори англиски, он не разбира македонски, па мора да му објасни.Многу лесно ми се повраќа кога ќе гледам и слушам Македонци што не се одлучуваат или да зборат Англиски или Македонски туку мешано.
Ми стана подобро како што го гледав кога престанаа Англицизмите на крајот на видеото.
Простете за мислењето.
Да, и кај мене беше минимумот 1.100 денари.А бе на спонзорот му збори кога збори англиски, он не разбира македонски, па мора да му објасни.
Кај мене 1100 минимум.
Посебното е изгледа дека е нов, па се рекламира секаде. За разлика од Али минимална нарачка е 1800 ден. инаку иста роба е како од Али.
Низ европа растураат, гледам дека и во Србија е хит, имаше заебанции дека многу продавници низ Србија ќе затворат од што Тему ќе преземе
Мислев и јас така, али ми помина порачка од 955 денари
Направив нарачка вчера онака безвезе, иако повеќето од производите кои ги избирав пишуваше дека ги нема на залиха, и избрав по случаен избор нешто.
Минимумот беше 660 денари за да можам да нарачам, значи ова е таа „цака“ што ја има Тему?
Платив преку Пејпал. Испораката е исто како на сликата од @acikaaa погоре.
По мене е исто ко Алиекспрес, ништо специјално. Фората е што мене ми пишуваше мора над 900 ден сума, за да се направи нарачка. Она што ми се допаѓа е дека нарачките ги спојуваат во едно, само да видиме која ќе биде декларираната цена.
Од пред два дена има, еве и јас направив нарачка на некои глупости, just for science, ќе известам кога ќе стигне. Инаку кај мене минимум беше 900 денари мислам.
На што се должи оваа шареноликост во „минимумот“ за да испорачаат?Мене минимум ми е 600 денари, работата е што повеќето работи се поефтини од али
Ако не ја шириме (ова звучи себично) ќе добиваме брза испорака... Шегата на страна, мислам дека се уште е рано за масовно купување како србиве што прават, и мислам дека ова со минимум може малце да ги предомисли купувачите на производи до 300 денМада мислам дека ЕЛС ќе прегорат, немаат капацитет за олкав голем број на пратки.
Пишува ли за колку ќе стигне?Мене ми стигна маил дека пратката е пратена денеска
Така да ќе пишам штом стигне
Имаат политика, доклку не ти стигне на време ти даваат купони или што ти знам, и ЕЛС најверојатно ќе има пенали ако не доставува на време.Мене ми стигна маил дека пратката е пратена денеска
Така да ќе пишам штом стигне
Да, вика најбрзо до 13.11.24, а краен рок 04.12.24Пишува ли за колку ќе стигне?
Тоа ми падна во очи, али не би им земал, битно нека стигнеИмаат политика, доклку не ти стигне на време ти даваат купони или што ти знам, и ЕЛС најверојатно ќе има пенали ако не доставува на време.
Единствено ако доаѓаат производите од магацин од ЕУ, па да има царини....Сам ке се поправам!
Благе везе нема Тему со Алишит!
Сега кога разгледав подобро цени на Тему и ако останат вака како што се, мислам дека лошо му се пишува на Алиекспрес со трговијата на Балканот!
Они и сега горат па што останало за понатаму.Мада мислам дека ЕЛС ќе прегорат
Има многу производи на Алија што ги нема на Тему, пример телефони, патики од брендови како ЛинЛонг, матични плочи, процесори, графички картички, кулери, полначи, слушалки од добри брендови како Шаоми, Леново итн. На Тему се ми личи како но нејм рандом кинески глупости.Сам ке се поправам!
Благе везе нема Тему со Алишит!
Сега кога разгледав подобро цени на Тему и ако останат вака како што се, мислам дека лошо му се пишува на Алиекспрес со трговијата на Балканот!
Тоа ми падна и мене во очи, нема брендови туку чисто кинески работи кои не изгледаат лошоНа Тему се ми личи како но нејм рандом кинески глупости.
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 8K polling rate,All silent micro switch, White, M6S-A24
4.860,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Red Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M1
16.460,00 ден