Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

T-Mobile Pulse

dimitars

user
8 мај 2007
1.691
343
Таурус, дал го имат во Охрид дан знајш? Ме мрзит да одам, а ме имаат ставено на листа од пред 3 недели.

Taurus

Модератор
13 октомври 2007
2.613
1.564
dribbble.com
Taurus's setup  
Processor & Cooler
i5-2500K Quad 3.3GHz LGA 1155 6MB + Cooler Deepcool Gammaxx 200
Motherboard
Gigabyte Z68P-DS3
Storage
WD 1ТB SATA3 Caviar Black 7200rpm 64MB + SSD 2.5" Samsung 850 Evo 250GB
PSU
460W Gigabyte Superb Real Power
RAM
2x4GB DDR3 1866Mhz Kingston CL11 HyperX Genesis
Video card
Sapphire ATI PCX R9 270X 2GB GDDR5
Case
Gigabyte LUXO X140
Mouse
Zalman ZM-M300 Black
Keyboard
Sweex Illuminating
Audio
DeLux 2.1
Monitor
Dell UltraSharp U2311H 23" e-IPS
OS
Win 8.1
Тие што ги пробував ги имаат купено од Охрид (3 телефони) пред неколку недели-месец, а сега дали имаат незнам.

nCounTr

hello world
5 мај 2009
474
41
Јас најдов во скопје 2 но неуспеав да ги земам бидејќи салонот во радовиш вели има 100 луге кои чекаат неможете вака да правите, а јас сосема легално отидов во салонот во скопје да ги купам. Притоа во салонот во радовиш ми беше кажано ако успеам да ги најдам во скопје ке направиле договорот да се потпише во радовиш а телефоните да ги подигнам во скопје, за потоа да излезе дека неможело така да се прави (имено тоа го рекоа во салонот во радовиш при контактирање на салонот во скопје во средата). Така се јавив во главниот центар и им кажав што е проблемот, тие рекоа сега ќе го решиме, после 1 час од кога се јавив еве салонот во радовиш се јавува во салонот во скопје и рекоа дека демек (џоа) мрежата им има паднато :)LOL: кој ќе лажат). Така остана да ми се јават во четвртокот за да ги подигнам телефоните, но и ден денес (сабота) ми се немаат јавено.
Така тоа што ми го направија оваа година со претходниот телефон Sony Ericsson w705 и сега со овој искрено мислам за промена на операторот. Немаат никаков однос кон корисниците....ма ни у од услуга немаат. Гледаат само да ти земат парите и потоа кој те шиша од кај си.

Поздрав.

mkd

hello world
5 јуни 2007
321
164
Го имам телефонот веќе 6 денови и се согласувам со Taurus.

Off-question :) Мојот телефон е со бела маска од задната страна (црна од напред), во салоните на T-Mobile тешко се наоѓа телефон кој што е целосно црн. Макар што ова не треба да те предомисли за телефонот.

Off-topic: Дали некој знае каде може да се најде micro USB (со стандарден USB) кабел? Нема во Loging Electronics :( Батеријата се полни преку таков кабел кој што на страната на стандардниот USB приклучок се поврзува адаптер за во штекер.

nCounTr

hello world
5 мај 2009
474
41
Конечно после „300“ години ги добив телефоните, инаку телефонот се подесува за само 2-3 минути. Некој изјави дека бил многу тивок, напротив гласот кога е на максимум за значителна нијанса го надминува гласот на Сони Ериксон W705 кој е прилично гласен и може слободно да се слушне и преку зид :)
Инаку телефончето е феноменално, тач скринот е одличен слично како и тој од iPhone и одлично реагира. Како што кажа и mkd телефонот е со предна црна маска и задна бела маска. Има 3.2мп задна камера која дава одлични слики и има автофокус, предна видео разговор камера која има доволно добра слика за видео разговори, одличен кориснички интерфејс на кого најмногу ми се допага розевата боја која е заштитен знак на т-мобиле и одлично е вградена во телефонот.
Инаку одамна се немам радувано на телефон како денес - и покрај проблемите кои ги прават лугето во радовишкиот продажен салон, но тие ја потврдија поговорката „Странец може повеќе да ти заврши работа одколку свој близок човек, со исклучок на семејсвото кое е секогаш зад тебе“.

Поздрав до сите и ако успеете да го најдете телефончето не се двоумете бидејќи добивате УСТАВ од телефон.

П.С. Јас го рангирам како подобар од iPhone кој е OVERPRICED. Во однос на тоа дека за Android полесно се пишуваат апликации и ако ги знаеш само ц и ц++ програмските јазици, јава лесно се учи.

AndrejGagale

lurker
12 април 2009
569
73
Прилеп
Дали го има во Скопје бидејќи овде во Прилеп треба да ми стаса (ако стаса) А ако го има во Скопје кажете оти ќе идам деновиве па оттаму да си земам.

neW1

lurker
10 мај 2007
679
126
Колега еден мој продава ако ви се брза, цел црн со 11 месеци гаранција за 150 евра. Ако има некој заинтересиран нека прати пп или мејл ( gogazovbacimi [at] gmail [dot] com

nCounTr

hello world
5 мај 2009
474
41
Кје им еб*м мамето во салонот во Охрид, идиоти!

Ako ti pravat problemi javi se na 070122 i kazi im sto e problemot, tie potoa ke pratat fax do ohridskiot i ke im kazat deka toa ne e nivna firma za da se odnesuvaat kako da se sopstvenici i da pravat sto sakaat. Jas taka storiv i od koga im stigna faksot mi rekoa deka ke mi javat koga da gi podignam telefonite. Da ne bese servisot 122 jas nemase da dobijam Pulse.

Pozdrav i se nadevam deka ke si go kupis telefoncevo.

P.S. Izvinete za latinicnoto pismo, go menjav operativniot pa seuste nemam staveno poddrska.

dimitars

user
8 мај 2007
1.691
343
Потегнав некои врски и дознав дека 9 од 10 мобилни биле враќани за на сервис. Ова малку ме зачуди зошто овде викате дека телефонот е машина и дека немате проблем.
Ајде ако може искрено напишите за ова малце време колку сте задоволни од телефонов? Дали досега забележавте некој проблем?

talamasca

read-only
16 октомври 2009
20
0
И јас земав Пулс. Телефонот е супер. Сакам да прашам за тие што го земаа, веб н вак тарифата важи за сурфање преку бровсер или мора да се вклучиш преку веб порталот на т-мобиле, веб н вок и таму да пишуваш линкови? поздраФ :) :) :)

nCounTr

hello world
5 мај 2009
474
41
И јас земав Пулс. Телефонот е супер. Сакам да прашам за тие што го земаа, веб н вак тарифата важи за сурфање преку бровсер или мора да се вклучиш преку веб порталот на т-мобиле, веб н вок и таму да пишуваш линкови? поздраФ :) :) :)

Стварно немам појма како треба, јас го немам пробано. Но мислам дека си одиш преку броусер како и нормално што е, но не сум сигурен нека кажат тие што имаат користено Wn'W.

salemicevski

hello world
13 октомври 2008
81
3
луѓе ај ако знае некој да ми каже дали го има телефонот т-мобиле пулсе у продажба у салоните ако гледал некој у скоро време оти сакам да го купам се јавував во салонот али како и обично никој не се јавува:ua:

m0nster

read-only
9 декември 2008
17
1
пред нова година поминав до салонот во ченто наспроти пазарчето тму го имаше кој сака може да помине и да го земе најверојатно го има сеуште.

aqua

read-only
17 мај 2010
1
0
јас имам Pulse и телефонот стварно ми се допаѓа, го имам веке 3 месеци но во последно време сам се рестартира, на почетокот еднаш неделно, па почна секој ден, и сега знае и непрекинато.
мислев дека е до софтверот, и го однесов во t-mobile ми рекоа ке морам да чекам околу еден месец не ги знам ни јас причините зашто, бидејќи ми треба и не можам а чекам го однесов на сервис на друго место (проверени луге) и баш денес ми се јавија да ми кажат дека најверојатно не е до софтверот туку до хардеверот и да си го носам во t-mobile.
Читав по странски форуми, и наидов на доста вакви случаи ко мојов.
или сум баксуз или телефонот не е толку добар ко што изгледа

членови онлајн
мислења
теми
членови

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно