Ако имаш платено преку Пејпал, да пробаш да бараш рифанд преку нив? Бидејќи имаш buyer protection.Овие уште ме дупчат.
Погледнете го атачментот 62346
Ќе направам 2 месеци чекајки, уште да сум пишал дали сум задоволен. :crazy:
Во врска со УСПС, истото е и кај мене. Самоо еден статус апдејт има, дека е примено електронски. Иначе другар од Данска нарача од iherb на 1ви февруари, исто со локална бавна пошта. Неговата пратка пристигна во Данска на 11ти, но ете сеуште не е стигната кај него. Изгледа не сме само ние што се отепуваме од чекање.Мојава од 20 декември уште ја нема..
Чудно е што тракингот од УСПС пишува дека добиле само електронска нотификација уште во декември месец, али никаков апдејт дека ја добиле пратката. Колку е релевантно тоа не знам, али ете пратката ја нема.
Испратено од [device_name] преку IT.mk форум апликација
Ја денес ја подигнав пратката од главна пошта. Чекав некоја друга нарачка, искочи дека е од iHerb. Нарачано на 21 јануари, стигната пратка на 19 февруари. Се си е ок со нарачката.
Moj kод за 5% попуст: AKD1711
Погледнете го атачментот 62349
DHL Global Mail. Нарачана на: December 26 2017, пратена на 27-ми.
Последен статус: ARRIVAL AT DESTINATION COUNTRY – TRACKING UPDATES MAY END HERE, DELIVERY SHORTLY 1/10/2018 4:25:00 AM
И абер нема.
Како и обично, треба да се пожалиш, па да стигне. :hay::hay::hay::hay::hay:
Газииии![]()
Ела да ве штипнам по еднаш.
Газење
Одличен тренинг, ваква енергија и експлозивност за време на вежбање до сега сум немал, дури и со некои preworkout-и што сум ги пробал дали да купам или не.
Знам дека не е пласебо ефект зашто денес ми беше последен ден за одмор, ама морав да вежбам, а овој тренинг во “нормални” услови немаше да го издржам, веќе тестирано
И уште ме држи енергијата еве некој саат после вежбање, обично крш сум веќе ова време.
Баш ме интересира како ќе биде во иднина.
![]()
Колку време пред вежбање конзумира и што од сликата конзумира? (и каков тип на вежба тегови или кардио?)![]()
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Blue SN5100 M.2 NVMe WDS100T5B0E
9.790,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден