Радев like this.![]()
Инвестирајте, не жалете.
Да се цитирам. Да не има некој било какво инфо?Пример, доколку имаш БГ документи, колку е паметно да се пријавиш како Бугарин? Да не бараат браќата нешто данок на приманите пари?
Да се цитирам. Да не има некој било какво инфо?
Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk
Погледнете го атачментот 49966
после Revolut и Neteller ја крати картицата ,
следна Payoneer ???
Ми изгледа како масло од "нашите"
Ај пробај па пиши што си направил.пробал некој со ова: http://www.offshoreprotect.com/ , некој банки даваат и картици, имаш сметка и тн и тн... али никаде не ги видов дополнителните трошоци и провизии
Немој бе Благојче не фрлај клетви да не се случи тоа навистина и дури тогаш сме заебани до крај.Погледнете го атачментот 49966
после Revolut и Neteller ја крати картицата ,
следна Pay***** ???
Ми изгледа како масло од "нашите"
Сега пробав на сајтот на Револут и има опција да внесеш и македонски мобилен. Тоа значи дека повторно може да се креираат налози од МК?
Дали има некоја промена?
Sent from my iPhone using Tapatalk
EU pass. Можеш од некој твој најјблизок да си земеш во негово име. Праќаат на домашна адреса у мкд.Супер.
Треба да имаш европски пасош или кои се потребните документи за да се извади?
И дали некој друг можи да извади во твое име или да користиш некако од друг?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nad 1000e da ne ti pravaat problemi? I kolku ti e godisen limit bez danok?Живеам у Чешка и активно го користам Револут. Порачав уште една картичка за моите, па ќе им ја пуштам по пошта чим стигне, да не се замараме со банки и чуда за праќање пари.
Живеам у Чешка и активно го користам Револут. Порачав уште една картичка за моите, па ќе им ја пуштам по пошта чим стигне, да не се замараме со банки и чуда за праќање пари.
Good to know, фала за советот!Ако веќе го правиш ова, не заборавај да изгасиш Location-based security на двете картички (ако го користипш во прв план), затоа шо може да ти го блокираат акаунтот за наводно украдена картичка (телефонот ти го лоцираат во Чешка, картичката во Македонија).
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00196A
1.800,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 320GB SEAGATE 5900RPM SATAII ST3320311CS
2.190,00 ден
Бесплатна достава
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD RED Plus NAS 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD120EFGX
34.320,00 ден