Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Проблем со Windows

Mr Punisher

hello world
4 септември 2009
74
0
епа вака
пц -- ми прави софтверски проблеми кои не се вообичаени и во последно време се сепочести ..(проблем како :ја нема стрелката кога ке се вклучи,понекогаш самиот се рестартира,цд-ромот се отвара сам ..исто така понекогаш(но се почесто како што реков))
е сега тие проблеми не престануваат кога ке се форматира пц исто си продолживаат (формат не се прави на целиот хард диск туку само на ц .. ) но мислам дека не е до вируси бидејќи одма кога ке се форматира веднаш почнуваат проблемите
дали има некој идеја што може да биде ??

Mo3oK4e

hello world
8 декември 2009
477
22
Најдобро е да го форматираш целиот хард диск, значи сите партиции што ги имаш.Потоа инсталирај OS.

olikomerc

poweruser
11 декември 2008
4.884
3.812
Или можда нечини верзијата на тој виндоус што го инсталираш, посебно ако е некој модифициран/кастом верзија.

Mr Punisher

hello world
4 септември 2009
74
0
verzijata e kako sto kaza ti modificirana ali taa sovrseno si raboti na drugi pc .. nema nikakvi problemi ne pravi kako na ovoj pc .. taka da ne bi trebalo da e do toa ,(hardverski problem dali e mozen?:ua:

Cika

poweruser
8 декември 2009
2.771
1.641
Ако, ти инсталирај чиста верзија ( без никакви модификации ) и види дали ќе работи и за секој случај форматирај го целиот хард.

boro1

user
13 август 2009
1.824
1.648
форматирај го целиот пц ( со чиста верзија ) . или е вирус или е до цд то.

anti-spam

hello world
9 септември 2010
200
10
Некаде во универзумот
најдобро е да го форматираш хардот цел со чиста верзија, само не знам зошто се прават вакви проблеми кај повеќето што имаат кастом оперативен систем кога јас имам хп модифициран со виста теми и други дребулии и ништо не се дешава од тој степен.

Mr Punisher

hello world
4 септември 2009
74
0
hh malku codno ali modificiraniot xp si bese ok .. go izbrisav celiot hard disk ... isto pravese so cist xp staviv nov hard disk ne pravese .... znaci CELIOT HARD DISC bese izbrisan instaliran so cist xp nema promeni ....
resenie nov hard disk stariot go prodadov .. :D mislam deka uste si pravi taka :D cudno no vistinito :Dnzs nemozam da najdam hhhh h:D malku kasnam :D ali to e to ...
poz

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно