Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Problem so temperatura na pc

bivak

read-only
17 јули 2011
6
0
Zdravo!!! imam problem so pc-to, dodeka igram nekoja igra mnogu zagreva duri ne treba da koristam greenje vo soba zosto toa gree:D pa ako moze nekoj poupaten da mi kaze do sto e problemot za konecno da si stavam grealka vo soba a ne kopmpjuterot da go koristan za greenje :D
Core2Quad Q6600 mi e procesorot so nekoe kulerce od 500den i plus izvaden mi e stranicniot kapak od kukisteto.pozzz::isplashen:

dejan_str

senior
8 април 2011
8.368
5.392
OHRID кај ензероно
Koлку грее:имаш измерено?ако не измери со HW monitor,Real TEMP,Core TEMP......itn.Значи измери со една од овие програми и пшостирај слика да видиме што и колку грее.
Па да знајме дали кулер за процесор да ти препорачаме и слично.

bivak

read-only
17 јули 2011
6
0
pa gree dovolno da stopli edna soba od 20 kvadrati na ova ladno vreme:D Kako i da e fala za odgovorite za brzo vreme ke se potrudam da spustam eden od programive i da pustamm edna slika.pozz

StalkeR

poweruser
5 декември 2009
5.517
6.741
Не се премногу високи, али во никој случај не се ни ниски температурите. Како што рече Дејан погоре, земи си некое солидно кулерче како тие погоре за евтини пари.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно