Кај се наоѓа ова неможам да го најдам ?Кликнете disable all emails http://i.imgur.com/q6QfJM4.png
У мејлот.Кај се наоѓа ова неможам да го најдам ?
Љуѓе некој знае ли како се активира ART за LG G2.Опцијата на мојот мобилен не е достапна може ли некако да се додаде.
Oвa гo нaпрaвив и oтидoв вo dev нo немa oпцијa зa art![]()
и ке ти се појави Developer options
Oвa гo нaпрaвив и oтидoв вo dev нo немa oпцијa зa art
Браво, колку те фати ?Додека вие се заебавате со ром/мом, далвик/арт, ЏиТу/ноут... јас пред некој ден:
Погледнете го атачментот 21023
фабрика![]()
Чекај, чекај дали ти тоа почна да препорачуваш кинески телефони?Ставете си Clody G3 1.3, има ART
Иначе не верувам дека има подобра опција за фаблет за парите, од Xiaomi Redmi Note Pro.
Додека од помалите уреди, Hongmi 1S.
13.600,го нарачав директ од hi.com.mk и коа им ги пратија од царина отидов да си го земам пошто не ми се чекаше Глобко, нетрпелив бевКолку те фати Гајче?
И дали има планови барем за 4.3?
Само не е ноте 313.600,го нарачав директ од hi.com.mk и коа им ги пратија од царина отидов да си го земам пошто не ми се чекаше Глобко, нетрпелив бев![]()
Иначе телефонов инсистирав да не ми го отпакуваат
(пошто ги отпакуваат за да инсталираат интернационален фирмвер со гугл сервиси и да стаат ЕУ адаптер за полнач и да ја стават гаранцијата во кутија)
и стигна со кинески 4.2.2 без гугл сервиси со кинески апликации.
Јас си симнав глобал фирмвер од официјалниот сајт и преку вградената updater апликација сам си го инсталираше за 1 и по минута, сам си ги избриша сите кинески апликации сам си инсталираше фулл gapps.
Колку што јас разбрав се очекува 4.4.х само се чека да помине фамата со апдејтиве на miui v6 на поскапиве уреди mi3 и mi4.
Инаку секоја недела или бар еднаш месечно има апдејт на miui и автоматски може ОТА да се инсталира или мануелно преку сток рекаверито или вградената updater апликација.
(јас го земав како експеримент, кеиф ми беше да земам кинез со медиатек и сега за сега сум импресиониран)
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Blue SN5100 M.2 NVMe WDS100T5B0E
9.790,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BEIGE
1.460,00 ден
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден