Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Помош за мобилни - прашања - совети -генерална - дискусија

Dark HaCkeR

Баниран/a
14 јули 2009
2.632
1.420
Од туризам само не се живее...

Не е туризам другар секој месец одам за грчка нема криза како што ја кажуваат на телевизија се е перење мозок грците и да се пред колапс да продадат еден остров ке се збогатат ние што ке продадеме ? немаме ни туризам ни море така да батали тие работи

Ако сте за ромови да се прави можам да помогнам не е проблем тоа

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
Не е туризам другар секој месец одам за грчка нема криза како што ја кажуваат на телевизија се е перење мозок грците и да се пред колапс да продадат еден остров ке се збогатат ние што ке продадеме ? немаме ни туризам ни море така да батали тие работи

Не реков дека стварно има упичкесимајчинекриза, знам, сум бил и имаме пријатели на фамилијата кои живеат таму и истото го потврдуваат тоа што го кажа ти. А и башка луксузно си живеат за механичар и секретарка.

Како и да е, не ме интересира ништо за таа држава. Забегавме многу офтопик.

За дизајн е лесно да се среди, ама без програмери ништо не правиме. Така да ако има некои програмери, кои можат да одвојат барем 2-3 саати и се заинтересирани за да помогнат - нека се пријават...

Dark HaCkeR

Баниран/a
14 јули 2009
2.632
1.420
Значи ја знам поентата за правење ром по точно за s3 само ми требаат 2-3 луге кој ке ми помогаат околу ромот иначе не проблем да се направи ромот а за дизајн и фотошоп тоа ке има други луге целата основа ке биде наша

The_Man

poweruser
18 ноември 2009
2.341
2.044
Само да прашам за каков ром е муабетот. Од source или deoxseded(така ли беше). За кој телефон?
Не ве разбирам,дизајнирањето на ui е pain in the ass кај андроид. Мислите да правиме ексклузивен ром. Со наш ui? Храбро.

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
Само да прашам за каков ром е муабетот. Од source или deoxseded(така ли беше). За кој телефон?
Не ве разбирам,дизајнирањето на ui е pain in the ass кај андроид. Мислите да правиме ексклузивен ром. Со наш ui? Храбро.

Не мислев на целосен UI, делумно - ќе замениме иконите рецимо во Settings, во нотификации и тн. Тоа другото останува уште да се дискутира...

Mario.Bog

lurker
15 декември 2013
985
320
Скопје
Дечки флешнав ром, cm 10.2 на мојот samsung galaxy s advance направив се како што треба значи го симнав и gapps зипот но ми го немам google play store... Ако знае некој што може да биде нека пише... Фала ви однапред... :)

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
Дечки флешнав ром, cm 10.2 на мојот samsung galaxy s advance направив се како што треба значи го симнав и gapps зипот но ми го немам google play store... Ако знае некој што може да биде нека пише... Фала ви однапред... :)

Фали само play store-от? Ги имаш останатите апликации како Gmail, Currents, Chrome и тн.?

Mario.Bog

lurker
15 декември 2013
985
320
Скопје

Dark HaCkeR

Баниран/a
14 јули 2009
2.632
1.420

Флешни го уште еднаш без wipe

Mario.Bog

lurker
15 декември 2013
985
320
Скопје
Фала ви дечки се среди работата, го флешнав ромот уште еднаш како што кажа Dark, без wipe и се е во ред сега... :)

alekcackko

hello world
10 август 2012
438
70
Битола
Како да користам интернет од сим картичка преку вип сум инаку ?

Така, ќе го уклучиш, и ќе го користиш, ако сакаш ние за теб еќе го користиме, а ти ќе си плаќаш. Шала на страна :)
Кажи што телефон имаш

Mario.Bog

lurker
15 декември 2013
985
320
Скопје
Да ми препорачате некоја добро снабдена продавница за мобилна галантерија, прашав на 10 места и никаде немаат screen protector за samsung galaxy s advance, затоа што сакам да го сменам овој што ми е... Не ми се иде до битпазар со 2 автобуса, башка никогаш не ми е узпат...

alumen :)

user
6 јануари 2012
1.122
594
Скопје
Да ми препорачате некоја добро снабдена продавница за мобилна галантерија, прашав на 10 места и никаде немаат screen protector за samsung galaxy s advance, затоа што сакам да го сменам овој што ми е... Не ми се иде до битпазар со 2 автобуса, башка никогаш не ми е узпат...

Ebay

Harrabed

user
22 април 2013
1.370
1.542
Има ли некој најдено кракната верзија од "Ultimate Rotation Control" значи се утепав од барање на гугл и се само некорисни работи имаше и некој цели верзии но не работе. Ако има најдено некој нека ми прате ПП.

xhktw

x
2 август 2009
1.466
1.945
xhktw's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 7 5700X3D / Macbook Pro M4 14' 16/512
Motherboard
MSI B350 Tomahawk
Storage
Samsung 870 EVO 1 TB SSD
PSU
Gigabyte Odin 1200W PSU
RAM
G.Skill DDR4-3200 64GB
Video card
PNY 3090 24GB
Case
Logic Portos Case
Mouse
ROG Harpe Ace AimLab Edition
Keyboard
AK820Pro / Monsgeek Fun60 Pro / Custom 3D Printed
Monitor
34" MSI MAG342CQPV 100Hz / ASUS 27" ROG Strix OLED XG27AQDMG
OS
macOS Sequoia / Arch Linux
Нега го избрише некој мислењево.

Problemo

hello world
21 мај 2011
212
7

The_Man

poweruser
18 ноември 2009
2.341
2.044

StalkeR

poweruser
5 декември 2009
5.517
6.741
Софтверски проблем мислам дека е. Направи му фактори ресет, или пак флешувај му фабрички фирмвер преку флештул/сеус.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно