Има?какви клошари, очекуваш кога ке пукнеш скоро 50к за PS5 дека во него ке има барем USB-C кабел за полење на џоистикот.... ама нееее... нема...![]()
Тој порт за VR ќе биде.
Ај види таму замоли администрација за името нешто да се промени ако може
Има бе како неабе нема, морав да се симнувам цел спрат скали за да земам. знам дека е глупост ама денес 100 пати ме качија и ме симнаа по тие скали и ова капак ми беше за да се доизнервирам.
Чекај никаков кабл немаше? Ни usb-C usb-A? Пошто дефинитивно треба да има таков. Пробрчкај.абе нема, морав да се симнувам цел спрат скали за да земам. знам дека е глупост ама денес 100 пати ме качија и ме симнаа по тие скали и ова капак ми беше за да се доизнервирам.
Јок, само за струја и hdmi
Tипов поарно на негов јазик да збореше, со close captions да го гледаа.View: https://www.youtube.com/watch?v=vlDOZ4syK04К
Новиот модел со новиот шраф, дефинитивно иде со кабел. Може кинез забораил да стаи или не си го нашол.
Сериозно си наоѓаш измислени ветерници за непријатели ти а? Сони да пропаднат зашто галерија праи далавери? Треба малу да олабавиш...Сега поминав низ Галерија, страшна работа еј...наредени кутии од PS5-ките како елка, а по 45к ги продаваат. Брука се и они, ама особено брука се Сони срамота е ова што го прават.
Никогаш не сум бил фанбој, ама ми доаѓа некоја скриена желба да ги изгазат MS во следна генерација.
Сериозно си наоѓаш измислени ветерници за непријатели ти а? Сони да пропаднат зашто галерија праи далавери? Треба малу да олабавиш...
Сигурно и сони дал насока галерија да шиткаат на пријатели прво.
Па и МС имаат регионални цени и услови. Повеќето компании на светов исто. Ваљда неќеш сите да пропаднат![]()
Истото комбо за иста цена се продава и во НептунСега поминав низ Галерија, страшна работа еј...наредени кутии од PS5-ките како елка, а по 45к ги продаваат. Брука се и они, ама особено брука се Сони срамота е ова што го прават.
Никогаш не сум бил фанбој, ама ми доаѓа некоја скриена желба да ги изгазат MS во следна генерација.
Така де, затоа реков Сони се криви?Истото комбо за иста цена се продава и во Нептун
неможеш .. треба да си земеш пример или код за претплата од страни како g2a, или да си ставиш средства во wallet, имаш вредностни картички на амазон пример (10, 20, 50$), си купуваш таква и ги пуниш тие средства на ps account от, после со нив си купуваш што сакаш. Незнам дали претплатата за ps plus е сеуште на акција на сони, ако не е види си на g2a за 30$ е редновно таму обично годишната .Здраво дечки,
Пред се, среќни празници.
Пред некое време земав PS5 од галерија и сега сакам да купам PS Plus претплата. Кога се регистрирав за акаунт избрав US, и сега по внесување на картичка (од наша банка) не поминува односно излегува дека не се точни податоците. Некој да ми објасни како да направам акаунт и да си плаќам месечна претплата на ps плусот.
Фала ви однапред
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD RED Plus NAS 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD120EFGX
34.320,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch CUDY 8-port Gigabit POE 120W GS1010P
2.350,00 ден
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден