Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

PayPal, Skrill и слични сметка за Македонските граѓани и компании

coNNectMKD

user
13 март 2017
1.308
1.546
Skopje
Шалтер е ова, само да прашаат. Ах бее, мене кога ми требаше решение со денови истражував, читав и контактирав луѓе. Убаво си праи чоекон у логин системи 30 мин 30 еур консултација пошо очигледно да се позара човек малце е тешка работа.

Патем, не е ова напад кон човекот што праша туку само генерализирање, но хард филингс.

Испратено од VOG-L29 преку IT.mk форум апликација

Епа друже, кога има екипа на интернет која форсира дека „може“ Пејпел, дека „успешно поврзале картичка“ и остали филмови, ќе има народ кој ќе биде во заблуда. И на тоа, додади дека уште и има цел форум наменет на таа тема дека нивниот тим „успеал“, шо сакаш поише...

Uber-

hello world
23 август 2017
200
211
Скопје
Глеј, во право си, али многу просто е. За леџит МК пп можеш да направиш и да го врзеш со картица и да купуваш онлајн преку ПП - толку. Нема опција за примање пари - Енд оф 15 јир олд стори.

А за тие шо прават преку словенија, иран, ирак ти реков ми рече - супер, кад тад ќе дојде една убава ваква порака ко на сликава, е тогаш ќе ги видам, особено кога случај неодамна имав каде што со леџит документи не му прифаќаа само зошто имал 2 презимиња на лична карта а на сметка едно. (се работи за странец не се радујте.)

Ама ако, битно ќе се поврзе картичка со словенски пп и пун гас.

А да, данок се плаќа, неплаќање е затајување данок и е против занонско дејствие.

Сума сумарум на цела тема.

Фала многу, пријатно.
Епа друже, кога има екипа на интернет која форсира дека „може“ Пејпел, дека „успешно поврзале картичка“ и остали филмови, ќе има народ кој ќе биде во заблуда. И на тоа, додади дека уште и има цел форум наменет на таа тема дека нивниот тим „успеал“, шо сакаш поише...
IMG_20210114_110308.jpeg

Последна промена:

coNNectMKD

user
13 март 2017
1.308
1.546
Skopje

Мене јасно ми е све, 3/4 акаунти имам заглавено и знам каква е процедурата, што може и што неможе. По групи и форуми се објаснувам дека џабе продаваат муда за бубрези кога тоа не е решение туку заобиколување на процедури и кад-тад ќе им се блокира акаунтот, ама од другата страна имаш луѓе што те убедуваат дека не е така... и џабе, на крај се откажуваш од дискусија, нема поента. А рандом луѓе ќе прочитаат 2/3 статии и толку е, нема разбирачка.

Uber-

hello world
23 август 2017
200
211
Скопје
И за 10тина дена под овоа ќе прочитаме
А можам ли пп со мк документи :D
Мене јасно ми е све, 3/4 акаунти имам заглавено и знам каква е процедурата, што може и што неможе. По групи и форуми се објаснувам дека џабе продаваат муда за бубрези кога тоа не е решение туку заобиколување на процедури и кад-тад ќе им се блокира акаунтот, ама од другата страна имаш луѓе што те убедуваат дека не е така... и џабе, на крај се откажуваш од дискусија, нема поента. А рандом луѓе ќе прочитаат 2/3 статии и толку е, нема разбирачка.

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно