Препорачајте тракер каде што има платени курсеви од Udemy.
Имаш на TheShow , преку 250 наслови ко шо глеам.
Препорачајте тракер каде што има платени курсеви од Udemy.
Што подразбираш под одлично, колку up-на?Еве еден пример!
Вчера симнав некои 50Gb од овој цртан и сидањето беше одлично, денес нејќе ни да мрдне (вероватно seedbox-ерите од таму сидат, а мене кој ме шиша), денес морав нов цртан да симнам за да од него почне ново сидање. Малку е зезнато ова
![]()
Како бре вчера го симна, денеска ќе го бришеш? И после се чудиш како сооднос да одржуваш и 13 гига си во минус. Торенти се чуваат не се бришат, поентата е споделување.Цело време UL одеше со ~30Mbps, толку ми е максимумот. Денес нема никој ни да чепне од мене, но сепак не ги бришам и ќе ги оставам извесно време да видам како ќе иде.
Како за чудо, еве почна нешто да мрда (UL) од вчерашниот цртан![]()
Пушти мејлче по пораче. Ама да не бришеш откако ќе симнеш.Покана за IPtorrents може да ми даде некој по приватно пораче?
Цело време UL одеше со ~30Mbps, толку ми е максимумот. Денес нема никој ни да чепне од мене, но сепак не ги бришам и ќе ги оставам извесно време да видам како ќе иде.
Како за чудо, еве почна нешто да мрда (UL) од вчерашниот цртан![]()
Не ги бриши никад бе.@moongose
Торентот беше фрилич, но пред неколку саата пак почна да мрда и затоа реков не го бришам. Инаку ако видам дека со денови не мрда торентот на Upload тогаш ќе го бришам.
А инвајтот ми е од тебе![]()
на pirate bayКажете од кај може да се симне premiere pro 2017 со најновиот апдејт?
Овој што го имам е од пред 7 месеци, ама у најновиот апдејт има мн јака работа која бајаѓи ќе ми треба...
Па на секој можен тракер имаш DVDR категории... барај од тие.Дали некој може да ми предложи тракер или начин да најдам филмови (цртани, играни) во оригинален двдр формат, односно директно да се спуштаат ИСО фајлови кои ќе можат да се прекопираат на ДВД и да се добие оригинално ДВД со мени и избор на јазик
Или евентуално која добра програма може да направи ДВД а аудиото да не сецка
Па на секој можен тракер имаш DVDR категории... барај од тие.
Програма за конвертирање во двд формат ConvertXtoDVD.
Јас имав редовно, ама некој баниран ми побара инвајт со ист мејл и ми скинаа можност за покани на профил. Имам од IPT ако сакаш.Некој инвајт за ТорентЛич?
Исто добар е како Торент Лич?Јас имав редовно, ама некој баниран ми побара инвајт со ист мејл и ми скинаа можност за покани на профил. Имам од IPT ако сакаш.
Па има доста ствари, и доста полесно за одржување на сооднос. Само нареди мали торенти да стојат активни и после менувај сид поедни за аплоуд.Исто добар е како Торент Лич?
Па и подобар.Исто добар е како Торент Лич?
Како со уплоад во IPTorrent ?Па и подобар.
Само фрилич порњаватешко се покачува ratio.
Изгледа тоа му е одговорот.Само фрилич порњава![]()