Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нов Македонски Сателитски форум

dejanpetrus

read-only
10 јуни 2011
16
4
Па еве вака како што можете да видите се работи за македонски сателитски форум кој е во почетна фаза, па се надевам дека ке има и успех. Моментално е на бесплатен хостинг но наскоро и ке се среди таа работа. Па еве го и форумот разгледајте, некои предности и можности ги имаш секако откако ке станеш член...
www.mkd-satelite.forummk.com

Mr.Jack

lurker
9 февруари 2008
762
506
Носталгија... Форумов ти е како piczo.com страните на времето, со 300 гиф анимации во 300 бои :D

важна

hello world
19 април 2010
461
98
Скопје
pukanka.wordpress.com
Dafuq i just see? Обично ги поддржувам сите оние со нови форуми, бидејќи и самата знам колку е тешко на нов форум да развиеш дискусија и да го направиш познат, но...што е ова? Мислам дека си згрешил нешто, ова се нарекува pizco страна.​

Море седни направи го сериозно, ако не затвори го и ич не фрлај пари на него!

Pinceta

lurker
16 март 2011
570
184
Скопје
искрено, ако не можеш да направиш нешто боље од ова, земи си готови ствари од нет..

besy

read-only
27 јули 2011
24
0
Премногу е непрагледно:( , подобро прво земи tk домен и бесплатен хостинг и стај smf. АКу сакаш појќе стај Xenforo.:)

dejanpetrus

read-only
10 јуни 2011
16
4
на форумот се направени некои измени и мислам дека сега е среден и попрегледен. На форумот исто така се потребни активни членови кои ке постуваат информации од сателитска област.
Доколку постои интерес можат да се додадат и категории од други области.
па повелете и да се дружиме и разменуваме точни мислења :D
http://mkd-satelite.forummk.com/

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
на прв поглед, ми личи ко дете да го правел во пеинт. Мајќе ми и на втор.

Совет не користи мн мн шаренило, загледај се во дизајнот на овој форум, и можеби сам ќе ги увидиш грешките во дизајнот.

gligor

hello world
5 март 2008
225
152
На прв поглед и мене ми смета шаренилото, добар дел од почетокот повеќе пречи отколку што има корист од него.
На втор ми пречи што морам да се регистрирам да прочитам нешто, на многу, многу големи и респектирани форуми можеш да влезеш како гостин и да видиш што има што нема.
И на трет поглед, но не и последен по важност за успешна работа, тешко успеваат сателитски форуми во оваа време кога единствено што се гледа е FTA канали или CS.
И најголемите сат-форуми, мака мачат да опстанат. Кај нас имаше повеќе обиди за сат-форуми, и сега постојат неколку но колкава е посетеноста.......
Во секој случај ти посакувам се најдобро со форумот и критиките се добронамерни.

FATAL ERROR !

Баниран/a
24 август 2011
579
277
На прв поглед многу е шарен и непрегледен форумов, тоа е најбитното на секоја страна, човек што прв пат го гледа, нешто што ќе го забележи е дизајнот, секој не се разбира во дизајн но прегледноста на прво место. Потоа оптимизација и други ствари. Бај д веј на почетната овозможи гостите да ги гледаат форумите а да не можат да постираат, вака ништо кога не гледаш тешко некој да се заинтересира за него.

prichina

senior
24 мај 2009
7.888
5.212
Скопје
prichina's setup  
Processor & Cooler
i5 7500 | Z600 + NF-A15 Noctua
Motherboard
Gigabyte H110 D3A
Storage
Toshiba 128GB SSD M2 2280 SATA | Crucial M4 128GB | Samsung SSD 870 QVO 1TB | SK Hynix SSD 500GB | 1.5 TB Seagate во Cooler Master Xport 351 | WD Elements 1TB
PSU
EVGA G2 1000
RAM
2x8GB DDR4-2666
Video card
MSI RTX 3070 VENTUS 3X OC
Case
HAF 922 | Fan Control (PWM) DeepCool Rockman
Mouse
Razer Viper Ultimate | Gamepad's: 2xRumblepad 2 (wireless) + 1x Rumblepad 2(with wire) / Wireless kombo Тастатура + Mаус од A4Tech
Keyboard
A4Tech Wireless
Audio
X-FI Platinum + Remote | Tannoy Mercury F1 Custom | Marantz PM-44 SE mkII | Audio Technica m40fs
Monitor
Dell U2412M
OS
Windows 10 pro
браво за форумов шо ви текнало....клучеви мучеви...:kiss:

Aleks

poweruser
18 мај 2007
5.748
289
Абе лол со ова имињава на темиве. Можеби е до мене, но сега помислив ради имево на темава дека форумот се хостира на некој сателит во вселена.

dejanpetrus

read-only
10 јуни 2011
16
4
луѓе зарем нема некој што гледа телевизија преку стримови, има проблеми со ресиверот, дримот, или бара некој канал, побарајте помош на форумот, затоа сме тука. Има подфоруми и од други области за кои можеме да развиеме дискусија. :(

smole

poweruser
18 април 2007
3.902
4.582
Сеа се рег некои страници не ги пуни и нема мн теми и муабет, се надевам се ова ќе се смени

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно