Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

nashio попознат како zdravkovskii

Статус
Затворена за нови мислења.

Avid

senior
21 јануари 2009
6.439
11.492
Скопје
Здраво

Како што знаете и пратите (пошто contrary to popular belief, светот се врти околу мене), бев баниран од @Fatal1ty_ затоа што на @nashio во порака му пишав дека дека е пропаднат во својата „професија“, дека е батхрт од нешто мое, да ми направи тост и нешто веројатно за провинција му реков. А и нешто во стилот да не ме замара вклучувајќи полов орган.
Една недела бан за такво нешто е премногу, но знам на @Fatal1ty_ каков му е критериумот па на некој начин и сам си се заебав, не би требало да бидам изненаден од времетраењето на банот.

Зошто му го пишав на @nashio ? Затоа што бев испровоциран. Ми реплицираше на пост на кој имав 5-6 лајка, значи луѓето се согласуваа со моето мислење, и он ми реплицира со „МЕ БОЛИ КУР ЗА ТЕБЕ“ во видео форма. Тој пост стоеше 2 сааати. Потоа јас на тој пост реплицирав со 95% истото од приватната што му ја пишав погоре, и после цели 2 минути ми го избришаа постот НО го избришаа и неговиот. Не знам дали @Fatal1ty_ ги избриша тие 2 поста или беше некој друг.

Она што е проблематично е дека ова му е трет пат на @nashio да ме провоцира, и тоа од нигде никаде, а тоа очигледно го има промашено @Fatal1ty_ . Штета срчот не работи и не можам да ги побарам постовите.

За крај би сакал да кажам дека секоја следна провокација од @nashio треба веднаш да биде санкционирана. Јас немам (до душа немаВ, сега имам) ништо против него, но очигледно тој има а не му се кажува што е.

@nashio може сеа да дојде и да спомне некои генерични глупости за мене, како не му се допаѓаат моите агресивни но вистинити и издржани мислења, мојот хејт кон провинција, ама тоа не е оправдување да ме провоцира.

12 април 2017
1.918
1.259
Се жалиш оти некој те провоцира тебе? Мислам дека со потписот што го имаш, сам си го одземаш правото на таква жалба.

Пуштен си на најјако сега изгледа. Хипокритизам до бесвест.

Pane24

GpuHardware
31 октомври 2012
6.479
7.743
Скопје
www.facebook.com
Изглеа пак го точаат саторот на тебе пак... Почнав да те жалам со бановиве...
Патем за овакви глупости отворање нова тема нека ти е со среќа не знам колку ке ти прогледаат пак али свако чудо.

Avid

senior
21 јануари 2009
6.439
11.492
Скопје
Се жалиш оти некој те провоцира тебе? Мислам дека со потписот што го имаш, сам си го одземаш правото на таква жалба.

Пуштен си на најјако сега изгледа. Хипокритизам до бесвест.
Еве и го овој хејтеров мој таинствен.
Тоа во потписот е основано. Не прави споредба со неоснована и основана критика/мислење.
Ја на никој не му се појавувам од нигде никаде неосновано да го критикувам или да му дадам на вулгарен начин до знаење дека не ми е гајле за него. Со исклучок на провинција, ама во минатото.

goce03

user
20 јануари 2015
1.599
3.203
Skopje
goce03's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-10500
Motherboard
ASUS PRIME B460M-A
Storage
SSD Kingston NVMe A2000 1TB /HDD Toshiba P300 2 TB
PSU
Cooler Master MWE 600W White
RAM
2x8 DDR4 Kingston HyperX Predator
Video card
INNO3D RTX 2060 SUPER
Case
CoolerMaster Case K350
Monitor
HP EliteDisplay e232
OS
Win 10
За банот од недела дена ништо не си пропуштил поради Планиран downtime
форумов речиси цела недела не е во функција.
А за тоа праќање dickpicks по ПП треба ригорозно да се казнува, колку и да е либерален овој форум еднставно ова не е таков форум :p
Ојабајте другари, петок е, каков таков корона или не сепак е петок.
Земете по некое пивце и chill.

Avid

senior
21 јануари 2009
6.439
11.492
Скопје
А за тоа праќање dickpicks по ПП треба ригорозно да се казнува, колку и да е либерален овој форум еднставно ова не е таков форум :p
Скраја да е.
Патем за овакви глупости отворање нова тема нека ти е со среќа не знам колку ке ти прогледаат пак али свако чудо.
Не @Pane24 ова не се глупости. Да го прочиташе убаво постот и да се обидеш објективно да сфатиш (ама нема да успееш) ќе се увериш.
За што да ми прогледаат бе? Уште па имплицираш дека нешто сега ми било прогледано. 3 пати провоциран сум од член неосновано и сум му пишал некои „навреди“ во порака. Да не требало перманентно да ме банираат?
Оди продавај графички жити се.

nashio

lurker
14 јануари 2011
768
1.052
Radobor
www.zdravkovski.com
nashio's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 9 5900X
Motherboard
X570 Pro4 ASROCK
Storage
Samsung PRO 980 NVMe, Samsung EVO Plus NVMe, Seagate Ironwolf
PSU
BE QUIET! STRAIGHT POWER 80 PLUS PLATINUM
RAM
64GB 3200MHz G.SKILL Ripjaws - V F4
Video card
NVIDIA GTX 1070ti Cerberus
Case
BeQuiet Pure Base 500
Mouse
MX Master 3
Keyboard
MX Keys
Audio
Wharfedale Diamond 8.1 Pro Active
Monitor
Benq PD3220U
OS
Windows 10
Јас, како пропали режисер, би додал уште некоја солза на постот и бан од @Fatal1ty_ за мене, така ќе имаме холивудска happy ending завршница

Последна промена:

Gaston

user
9 февруари 2011
1.729
3.159
Gaston's setup  
Audio
AR
Хејтање провинција .. ох бе „чисти“ скопјанчиња :) пораснете веќе еднаш
Да дае господ да има навала на луѓе во Неготино од други градови.
Еве да речеме да стане тоа некој нов центар на Македонија и да почнат тука да се фокусираат сите нови фабрики и шопинг молови и болници и што не.
После ќе ти стане јасно колку се Скопјани стрпливи.

Абе во Битола пред некоја година се паркирам негде по градон и еден кабадаја ми вика - „абе Скопски сељак, тргни ја оттука колата пошто нели глеаш дека то е мое место“.
Не е битно како тоа се разреши, битно е дека во секој град во државава, сите дојденци, вклучително и Скопјани се провинција.
А Скопјани, од сите други се најтолерантни, биди сигурен.

Avid

senior
21 јануари 2009
6.439
11.492
Скопје
Хахаха, уште некоја солза фали
Таман работа. Само бев малку нервозен првите неколку часа од банот ради делумната неправда.
А бе не ми едитирај мислења сеа.
Па по критериумите на @Fatal1ty_ богами и заслужуваш неколку дена бан.

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.769
4.487
Неготино
Не би рекол. Бујрум во Неготино. Ако некој те навреди, ти рече скопјаниште или нешто слично, пиши ми, ќе ти дадам адреса и дојди плукни ме у фаца.
Во Скопје сум 9 години веќе, не сум имал искуство да ме навреди некој, освен keyboard warriors на фејс. Ама знам другари што биле буквално „ринети“.

А во Неготино слободно нека отворат 200 работи, и онака веќе станува село како што е сега.

nashio

lurker
14 јануари 2011
768
1.052
Radobor
www.zdravkovski.com
nashio's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 9 5900X
Motherboard
X570 Pro4 ASROCK
Storage
Samsung PRO 980 NVMe, Samsung EVO Plus NVMe, Seagate Ironwolf
PSU
BE QUIET! STRAIGHT POWER 80 PLUS PLATINUM
RAM
64GB 3200MHz G.SKILL Ripjaws - V F4
Video card
NVIDIA GTX 1070ti Cerberus
Case
BeQuiet Pure Base 500
Mouse
MX Master 3
Keyboard
MX Keys
Audio
Wharfedale Diamond 8.1 Pro Active
Monitor
Benq PD3220U
OS
Windows 10
Абе госпо да чува, шо нема

Едит:
Администрација ако можи некаков блок да не ме замара членот погоре, сметам дека е нестабилен и не сакам да трошам време на истиот

Последна промена:

Gaston

user
9 февруари 2011
1.729
3.159
Gaston's setup  
Audio
AR
Не би рекол. Бујрум во Неготино. Ако некој те навреди, ти рече скопјаниште или нешто слично, пиши ми, ќе ти дадам адреса и дојди плукни ме у фаца.
Во Скопје сум 9 години веќе, не сум имал искуство да ме навреди некој, освен keyboard warriors на фејс. Ама знам другари што биле буквално „ринети“.

А во Неготино слободно нека отворат 200 работи, и онака веќе станува село како што е сега.
Многу си грешка. Не зборам за петсто-илјада души.
Зборам да ти нагрнат едно 500 илјади луѓе перманентно преселени и плус уште 200-300 илјади дневна миграција и уште 200 илјади за време на школска година. Ова карикирам, немам вистински податоци.
Ја кога бев дете, Скопје имаше 300 или макс 400 илјади жители. Сега има скоро милион.

едит: Одам често во Неготино иначе. Кафаната кај пазарчето, не ми текнува името, таа преклани што ја реновираа има најдобри ребра у фурна ев'р.

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.769
4.487
Неготино
Многу си грешка. Не зборам за петсто-илјада души.
Зборам да ти нагрнат едно 500 илјади луѓе перманентно преселени и плус уште 200-300 илјади дневна миграција и уште 200 илјади за време на школска година. Ова карикирам, немам вистински податоци.
Ја кога бев дете, Скопје имаше 300 или макс 400 илјади жители. Сега има скоро милион.

едит: Одам често во Неготино иначе. Кафаната кај пазарчето, не ми текнува името, таа преклани што ја реновираа има најдобри ребра у фурна ев'р.
Балкански? Таа на почеток? :D

FLEGMA

sensei
2 август 2012
11.555
19.231
Јас немам (до душа немаВ, сега имам) ништо против него, но очигледно тој има а не му се кажува што е.
Ногу знаеш да бидеш иритантен со тоа Твитер да будем постовите.
И дај понашај се возрасно. Понекогаш се поиритантен дури и од Локван.

Avid

senior
21 јануари 2009
6.439
11.492
Скопје
Абе госпо да чува, шо нема

Едит:
Администрација ако можи некаков блок да не ме замара членот погоре, сметам дека е нестабилен и не сакам да трошам време на истиот
Рече човекот кој три пати непрозвано ме провоцира :)
Имаше една изрека за ова, како одеше, сакам да се... не сакам да...

Gaston

user
9 февруари 2011
1.729
3.159
Gaston's setup  
Audio
AR
Балкански? Таа на почеток? :D
Да да, сеа глеав на нет. Тaa кафана :)

А каква биртија сме нашле у Глишиќ... тука пред техничкиот преглед и бензинската кога идеш од Неготино кон Кавадарци... ко у двор да си дома, па и лозница има. Убавина.
Зелки се напраивме.
Оф оф оф... мора да ослабам :(

Понекогаш се поиритантен дури и од Локван.
Е? Зарем? Локван се скротил?
Некој кажа, не знам каде, не знам кој - за да ги читам постовите на Локван треба одмор да зеам.
Па ја искрено, (без никаква навреда кон Локван го мислам ова пу пу пу не дај боже да ми се замери, ќе треба дијазепам и кафетин да пијам ко ќе ме грабне) ама не го читам повеќе, ми ги земаа деновите од одмор ради Коронава.

Rukfash

Баниран/a
24 јануари 2019
1.496
1.101
Неврленд
Абе Авиде. Сега е како сунце јасно дека си тај шо ми се престави на кајгана.
Штета. За Авид имав поинаква слика, како хумористично-саркастичен тип, арно ама... :(

12 април 2017
1.918
1.259
Еве и го овој хејтеров мој таинствен.
Тоа во потписот е основано. Не прави споредба со неоснована и основана критика/мислење.
Ја на никој не му се појавувам од нигде никаде неосновано да го критикувам или да му дадам на вулгарен начин до знаење дека не ми е гајле за него. Со исклучок на провинција, ама во минатото.
Не те хејтам, факт е дека ти продолжен период се исмеваш со друг член кој можеби веќе се променил, или надоградил.

Без разлика дали е основано или не, ти тоа го правиш премногу долг период, и јас неможам да застанам на твоја страна.

Е сега ситуацијава со нашиов незнам како е. Можеби треба и тој да биде баниран.

Ако добро памтам, еднаш и по твоја иницијатива банираа член што те вреѓал тебе, тука и на кајгана.

Испратено од 1+7TPRO по DHL

Последна промена:

Rukfash

Баниран/a
24 јануари 2019
1.496
1.101
Неврленд
Не те хејтам, факт е дека ти продолжен период се исмеваш со друг член кој можеби веќе се променил, или надоградил.

Без разлика дали е основано или не, ти тоа го правиш премногу долг период, и јас неможам да застанам на твоја страна.

Е сега ситуацијава со нашиов незнам како е. Можеби треба и тој да биде баниран.

Ако добро памтам, еднаш и по твоја иницијатива банираа члеј што те вреѓал тебе, тука и на кајгана.

Испратено од 1+7TPRO по DHL
И мене ме банираа едншка на кајгана на дирекно барање на Авид. Вероватно убаво се чуствува коа му ја испунат желбата. Ај можеби ќе порасне еден ден :)

Avid

senior
21 јануари 2009
6.439
11.492
Скопје
Аман бе многу врски имам јас, барам некого да банираат, банираат. И на Кајгана и тука :O
Друго, ми прогледуваат низ прсти... пу пу, ги држам конците значи. Све невини луѓе банираат ради мене. Влијателен сум.

За Авид имав поинаква слика, како хумористично-саркастичен тип, арно ама... :(
Е каков сум?
Си имал една слика. За да се створи слика обично потребен е подолг период и повеќе изјаснувања.
Сега наеднаш сликата се менува?
Дали за Коби Брајант ти се измени сликата од еден од најдобрите кошаркари во силувач?
Дали за Мајкл Џексон ти се измени сликата за еден од најдобрите музичари во педофил?
Дали за Тајгер Вудс ти се измени сликата од еден најдобар голфер во... што испадна таму, изневерувач, ковал многу други жени а бил во брак?
Не се споредувам со овие,
подобар сум.

И не знам баш зошто треба да ти се смени сликата. Ради што поточно? Немој да ми кажеш дека ради провинција и ти... темава ја отворив да си се изјаснам затоа што сметам дека се деси некоја делумна неправда и сакам јавноста да знае.

Иначе се сеќавам, ми иде малку дека е точно дека сум барал да те банираат. Кажи зошто беше :)

Последна промена:

koki

hello world
3 март 2010
276
154
Авид дај бе жити се не ги замарај администраторите со твоите лични фрустрации, гледаш дека имаат попамента работа да го средат форумот за да имаш каде да плукаш по својот народ, одколку да се објаснуваат со тебе и твоите глупости. Те кулираат на најјако а ти си кажуваш што имаш па после плачеш кога ќе те банираат.

Avid

senior
21 јануари 2009
6.439
11.492
Скопје
Авид дај бе жити се не ги замарај администраторите со твоите лични фрустрации, гледаш дека имаат попамента работа да го средат форумот за да имаш каде да плукаш по својот народ, одколку да се објаснуваат со тебе и твоите глупости. Те кулираат на најјако а ти си кажуваш што имаш па после плачеш кога ќе те банираат.
Во право си, отворена тема во боречки клуб е нешто што треба да ги замара администраторите.

koki

hello world
3 март 2010
276
154
Па 4 пати си ги тагнал во првиот пост... што е тоа ако не е барање одговор?

Статус
Затворена за нови мислења.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв