Дека јас пред некој ден ја обновив картичката и побарав да ми отворат за Мобилно банкарство. Немав пари на картичката и сега кога имав пари гледам нешто помалку беше од тоа што ја имав сумата пуштено на сметка.Не не е можно тоа еднаш месечно како чланарина за користење е тоа.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Фиксно 30 денари секој месец, не при секое отварање.Еднаш месечно зема по 30 денари или секое отварање се собираат по 30 денари?
Подалеку од тие измамници.Искуства со Силк Роуд банка?
Фиксно 30 денари секој месец, не при секое отварање.
Не би требало. Банките обично ако не правиш трансакција од сметката во месецот, не наплаќаат ништо.Што ако пример немам две три месеци воопшто пари ќе земат месецот кога ќе имам на картичката пари за сите месеци што сум немал?
Тоа не би требало. Пример комерцијална имам приметено ако не влегувам на акаунтот (не ја користам сметката) не ми зема пари секој месец.Што ако пример немам две три месеци воопшто пари ќе земат месецот кога ќе имам на картичката пари за сите месеци што сум немал?
Халкбанка ќе ти земе за сите месеци, за другите банки незнам.Што ако пример немам две три месеци воопшто пари ќе земат месецот кога ќе имам на картичката пари за сите месеци што сум немал?
Da, potvrduvam isto halk smetkata mi stoese taka i posle nekolku meseci podnesov za karticka, morav da si gi platam site odrzuvanja za prethodnite meseci.Халкбанка ќе ти земе за сите месеци, за другите банки незнам.
Горе доле веќе сегде ти дојде исто ако примаш плата во таа банка иди со Халк/ Прокредит, вадење од секој банкомат во МК без провизија додуша кај Прокредит 3 повлекувања (изминатиов период Прокредит е супер бидејќи стално нудат некои промоции ова она, па ако отвориш сметка онлајн ќе имаш 12 месеци бесплатна сметка и е банк).Дали некој има повеќе информации во која банка е најисплатливо да се има сметка со пакет за онлајн банкарство (на кое има можност и за плаќање а не само преглед)?
Дали некој има повеќе информации во која банка е најисплатливо да се има сметка со пакет за онлајн банкарство (на кое има можност и за плаќање а не само само основен преглед)?
Без примање плата во таа банка.Горе доле веќе сегде ти дојде исто ако примаш плата во таа банка иди со Халк/ Прокредит, вадење од секој банкомат во МК без провизија додуша кај Прокредит 3 повлекувања (изминатиов период Прокредит е супер бидејќи стално нудат некои промоции ова она, па ако отвориш сметка онлајн ќе имаш 12 месеци бесплатна сметка и е банк).
Комерцијална ми е ставена на црна листа одамна, заради комплексноста со е-банкарството, морав за секоја ситница да одам во експозитура (за пред 3-4 години ова).Комерцијална, 40 денари е. Другиве над 120-30
Да ти кажам право не знам ама секоја банка ако користиш картичка или нивни услуги а не примаш плата кај нив ќе ти најдат да ти наплатат нешто плус… разгедај на Прокредит колкави им се надоместоците за картичка итн за неприматели на плата (Халк паѓа у вода бидејќи мораш да примаш плата кај нив за да имаш вадење од секој АТМ без провизија)Без примање плата во таа банка.
Да, ја гледав баш таа промоција но најверојатно не е можно бесплатно повлекување од други банкомати со основниот пакет. Дали знаеш освен тие 60 ден. колкави се трошоците за одржување?
Без примање плата во таа банка.
Да, ја гледав баш таа промоција но најверојатно не е можно бесплатно повлекување од други банкомати со основниот пакет. Дали знаеш освен тие 60 ден. колкави се трошоците за одржување?
Мислењето е автоматски споено:
Комерцијална ми е ставена на црна листа одамна, заради комплексноста со е-банкарството, морав за секоја ситница да одам во експозитура (за пред 3-4 години ова).
40 денари е за електронско банкарство? А за одржување?
Таман ги пофалив Прокредит ставиле 200 денари годишно трошок за м-Токен од септември… па добро ОФИЦИЈАЛНО најдобра банка не постои…Да ти кажам право не знам ама секоја банка ако користиш картичка или нивни услуги а не примаш плата кај нив ќе ти најдат да ти наплатат нешто плус… разгедај на Прокредит колкави им се надоместоците за картичка итн за неприматели на плата (Халк паѓа у вода бидејќи мораш да примаш плата кај нив за да имаш вадење од секој АТМ без провизија)
Nlb i HalkДали некој има повеќе информации во која банка е најисплатливо да се има сметка со пакет за онлајн банкарство (на кое има можност и за плаќање а не само само основен преглед)?
И стопанска не е лоша..Ги користам НЛБ и Стопанска јас.Nlb i Hal
Nlb i Halk
Трошоци за одржување на сметка и за електронско банкарство (со можност за плаќање) во двеве банки?И стопанска не е лоша..Ги користам НЛБ и Стопанска јас.
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00196A
1.800,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 10m Gray Secomp, 21.99.0110-40
276,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5070 AORUS MASTER 12GB GDDR7, 1xHDMI ,3xDP, GV-N5070AORUS M-12GD
59.970,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден