Има надеж !!!
View: https://youtu.be/54vZjoSirzM
Цените се МСРП !!!
Сајт
ASUS 華碩 TUF-RTX3060-12G-GAMING 顯示卡|AUTOBUY購物中心
Еј? Како бе ти се скарал?Тој што начекал, начекал. Мене продавачот ми се скара бидејќи ми ја продаде 3080ката за 53.000, а две недели после тоа беше дупло поскапа.
Па другари сме/бевме, сега малку така нестабилно ни е другарството.Еј? Како бе ти се скарал?![]()
Сериозен си?Па другари сме/бевме, сега малку така нестабилно ни е другарството.
Пола/пола. Ми пререче за истото во повеќе наврати онака полу-шеговидно. Криво му беше ама не некоја страшна работа. хахахаха. Комична ситуацијата секако.Сериозен си?![]()
Човекот на кој му е криво шо не те избриче го сметаш за другар ?Пола/пола. Ми пререче за истото во повеќе наврати онака полу-шеговидно. Криво му беше ама не некоја страшна работа. хахахаха. Комична ситуацијата секако.![]()
Комплицирана врска. XdЧовекот на кој му е криво шо не те избриче го сметаш за другар ?
Лесно му е него со еден чоек се скарал, а јас ако терам по негово ќе треба со 100+ души муабет да не правам....Пола/пола. Ми пререче за истото во повеќе наврати онака полу-шеговидно. Криво му беше ама не некоја страшна работа. хахахаха. Комична ситуацијата секако.![]()
Само во конфигурација ги даваат или може само GPU ?Поминав до Сетек пред некој ден, имаат 2060, 3060 и 3070.
Ако добро памтам цени:
2060 - ~40K
3060 - ~50K
3070 - ~70K
Evga, Asus TUF и некои рандом шит фирми.
Има има... За 80-95 илјади 3070-ка ? Не фала.... MSRP е 26 000 ! Трипати поскапо ! Замисли сите така да можевме да заработувамеСамо во конфигурација ги даваат или може само GPU ?
Не е баш така мсрп на 3070 беше 35 000, па 42 000 па 48 000, а сега веќе е премногу. Прво, производствените цени се накачија од фабрика, бидејќи беа нереално ниски, и второ, уште не научивте бе дека во еу цените се долар=еуро + данок! Америчките цени се без данок, а кај нас конверзија е 1:1Има има... За 80-95 илјади 3070-ка ? Не фала.... MSRP е 26 000 ! Трипати поскапо ! Замисли сите така да можевме да заработуваме![]()
Касниш@gOJDO 2080ти асус рог со гаранција некопана чувана максимално колку може да се продаде моментално со овие цени на пазарот што се сега , да знам дали да ја вадам мојава од под кревет.
Извинете вие сите што под кревет чувате 2080 што имате во компјутерите? за стрина ми прашувам@gOJDO 2080ти асус рог со гаранција некопана чувана максимално колку може да се продаде моментално со овие цени на пазарот што се сега , да знам дали да ја вадам мојава од под кревет.
Не сум тој што се фали со слики и скриншотови па да ми дојдат по дома да ме пукаатИзвинете вие сите што под кревет чувате 2080 што имате во компјутерите? за стрина ми прашувам
Не е многу само скоро дуплоАко веќе има лагер во Сетек, тешко дека „тек ќе да буде“. Ете за 70.000 има подобра графичка, нова од сетек. Што значи, нема да моеш близу 70к да ја дадеш.
gOJDO продаваше 6900xt за 1500 евра скоро исто... Што не е пренапумпано, со оглед на фактот што 1000 долари е мсрп...
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Banana switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M4
5.450,00 ден