Не се исплати за мала разлика у цена да чекаш уред од Кина, 2 месеца. Плус нема гаранција. Ама вие си знаете.
Испратено од Mi A1 преку IT.mk форум апликација
За во Европа не е интересно ова. Единствено што ќе ме натера да го купам е баш да подржува Android Pay, otherwise, I'll skip it. Again.Ќе имало за WeChatPay и AliPay, нема конфирмација за остатокот. Мејкеру кај се телефониве бе, таман фатив испитна средив
Redmi 5 е буџет серија. Не очекувај камера таму. Кај микс двојката може е подобра незнам. Види некое ривју ке ти стане јасно што да очекуваш.Вреде ли да се земаат Mi Mix 2 со 6гб рам и 64гб меморија и Redmi 5 ? И импресии од нив за камерата и општо ?
Имам Mi A1 прилично сум задоволен од неговата камера и општо од неговата стабилност. Па треба уште 2 договори у вип да обновувам и се мислам уште кои 2 телефони да бидат а да не се A1 ...Redmi 5 е буџет серија. Не очекувај камера таму. Кај микс двојката може е подобра незнам. Види некое ривју ке ти стане јасно што да очекуваш.
Имам Mi A1 прилично сум задоволен од неговата камера и општо од неговата стабилност. Па треба уште 2 договори у вип да обновувам и се мислам уште кои 2 телефони да бидат а да не се A1 ...
Не верувам, досега МИ сериите ниедна не е била со глобална верзија, јас се утепав тражејќи верзија за Ми 6 и Ми ноте 3 со банд 20 (Европска верзија) неможев да најдам.Геро, што цена би бил Ми 8 кај нас? И кога би го имало?
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Мислиш на Google Pay по новоЗа во Европа не е интересно ова. Единствено што ќе ме натера да го купам е баш да подржува Android Pay, otherwise, I'll skip it. Again.
И да има матична за него сметај дека водата навлегла и во екранот и на бела светлина ке се познаваат дамки.Redmi 4 pro
Бев на Водно, ме фати град, го стаив у ранец ама џабе, си пливкал внатре.
Го ставив во ориз, ќе го остаам 2 дена сеа ама не верувам...
@the_maker матична за овој имаш? да го донесам од понеделник-вторник?
или да се спремам за нов телефон
Samsung Pay e подобро и подржува повеќе банки во Европа од Гоогле.Мислиш на Google Pay по ново
Sent from my ONEPLUS 5T using Tapatalk Pro
Ама во Европа,во остатокот на светот е поинаку.Samsung Pay e подобро и подржува повеќе банки во Европа од Гоогле.
Redmi 4 pro
Бев на Водно, ме фати град, го стаив у ранец ама џабе, си пливкал внатре.
Го ставив во ориз, ќе го остаам 2 дена сеа ама не верувам...
@the_maker матична за овој имаш? да го донесам од понеделник-вторник?
или да се спремам за нов телефон
Користам Samsung Pay, не знам како се викаат лузерине, не достојни за мое вниманиеМислиш на Google Pay по ново
Sent from my ONEPLUS 5T using Tapatalk Pro
Lol абе и јас користам Samsung pay а воедно и Google pay ама некако Google pay го подобар ми се гледат менеКористам Samsung Pay, не знам како се викаат лузерине, не достојни за мое внимание![]()
Од твоја тастатура, во космички очи/уши.Остај го у ориз пар дена, би требало да ти се среди.
Да да, така 100 % ќе го оштети комплетВрска нема оризот, стај го пред вентилатор.
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 10m Gray Secomp, 21.99.0110-40
276,00 ден
Бесплатна достава
RAM DDR4 32GB (1x32GB) 3200MHz Kingfast Black KF3200DDCD4-32GB
15.050,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Blue SN5100 M.2 NVMe WDS100T5B0E
9.790,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" NEC EA244WMI-WH 1920 x 1200 IPS, 16:10, DP, DVI-D, HDMI, VGA, USB WHITE, G202591-003A4
6.900,00 ден
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден