Види со конто број од Телеком сметкатаКако се регистрирате за Макс апп. Вели внеси број и последни 6 цифри од некој број на СИМ картичка, ама никаде не го пиши тој број.
Порано нели ова беше забрането за договори од операториве. Најпојќе глупости а1 правеше и после им се забрани да прдолжуваат договор автоматски.Да, тоа го видов… Порано ова беше нормално, па донесоа некој пропис дека не смее вака. Сега гледам пак.
Со глеј се измачив и јас. Немав усер па се регистрирав. Отидов на апликацијата од магентата и излезе екран за логирање и од десна страна имаше линк за активација со код. Кога се логирав излезе порака за активација на уред. Па го внесов кодот од тв-то на екран што беше и кликнав најдолу за Активација на уредот и толку беше.Glej пробав да го активирам сигурно 20 пати и не ми го активира,
HBO не можам да погодам пасвордот од акаунтот и пробувам со ресет пасворд не ми стига маил, по-комлицирано не може да биде!
Мислењето е автоматски споено:
Види со конто број од Телеком сметката
Ако не ти е проблем ај види дали во Телеком апликацијата стои како активна, кај мене не стои, пробувам да ја активирам и вика активирана али не еПорано нели ова беше забрането за договори од операториве. Најпојќе глупости а1 правеше и после им се забрани да прдолжуваат договор автоматски.
Со глеј се измачив и јас. Немав усер па се регистрирав. Отидов на апликацијата од магентата и излезе екран за логирање и од десна страна имаше линк за активација со код. Кога се логирав излезе порака за активација на уред. Па го внесов кодот од тв-то на екран што беше и кликнав најдолу за Активација на уредот и толку беше.
хахаха имав исти проблем..ресет на андроидот и то е се. Чато од телеком ми го кажа тоа:Ако не ти е проблем ај види дали во Телеком апликацијата стои како активна, кај мене не стои, пробувам да ја активирам и вика активирана али не е
Погледнете го атачментот 143455
Погледнете го атачментот 143456
Леле браво, убаво што спомна број на каналхахаха имав исти проблем..ресет на андроидот и то е се. Чато од телеком ми го кажа тоа:
И никако не можев да го отворам каналот од хбо на 551
на самата картичка го имаш...Како се регистрирате за Макс апп. Вели внеси број и последни 6 цифри од некој број на СИМ картичка, ама никаде не го пиши тој број.
Немав при рака игла за да ја извадам од телефонот.на самата картичка го имаш...
Интересна личност си. Користиш Телеком, а јадеш бурек и за А1, Лајка, М-тел па и за унгарскиот оператор кој е само во најава. Ептен начитано детенце си било. Не соли памет на нешто што не си го, или користиш.хахаха имав исти проблем..ресет на андроидот и то е се. Чато од телеком ми го кажа тоа:
И никако не можев да го отворам каналот од хбо на 551
Многу комплицирано излезе активацијава на каналиве. Активираш ама не работи па да мора да го ресетираш андроидот за да проработи.
На телеком сум од скоро. А1 уште користам (ТВ). Лајка користев пред неколку години. За унгарците шо сум рекол што не треба? Врска немам што се кaко се на балканов, затоа не ги коментирам воопшто. Со А1 сум имал и добри и лоши искуства како и сите. Башка освен тв од а1 имам и 4 припејд броја.Интересна личност си. Користиш Телеком, а јадеш бурек и за А1, Лајка, М-тел па и за унгарскиот оператор кој е само во најава. Ептен начитано детенце си било. Не соли памет на нешто што не си го, или користиш.
Читаш ли што пишуваш. ТВ од А1 тел.броеви од А1, што ти воопшто користиш од ТелекомНа телеком сум од скоро. А1 уште користам (ТВ). Лајка користев пред неколку години. За унгарците шо сум рекол што не треба? Врска немам што се кaко се на балканов, затоа не ги коментирам воопшто. Со А1 сум имал и добри и лоши искуства како и сите. Башка освен тв од а1 имам и 4 припејд броја.
И што тоа солам памет? за што?
btw ако е за тоа што го напишав за ресетот...само му одговорив на членот што праша. Секако има куп луќе што користат макств и сега магента со години, за мене е ново и бидејќки заглавив прашав телеком на чат и тоа беше се.
Кога мора извештај да поднесам...Интернет и тв.Читаш ли што пишуваш. ТВ од А1 тел.броеви од А1, што ти воопшто користиш од Телеком
Мене со ова ми дава 4 стварипреку *#06# во дајлер
Не треба да одиш „додадете услуга“.Пробувам да ја актовирам промоцијава ама ова го дава. Кога идам додадете услуга опција за тв услуга нема. Се работи за магента пакет, со Магента тв. Да не има некој сличен проблем?
Во магента моментс на мобилна апликација активирај си промоцијата. Вака најпросто ти еПробувам да ја актовирам промоцијава ама ова го дава. Кога идам додадете услуга опција за тв услуга нема. Се работи за магента пакет, со Магента тв. Да не има некој сличен проблем? Погледнете го атачментот 143657
Го реши проблемот? Со истиов проблем сум, ги избришав сите услуги пак додадов никако не ми го дава MaxTV. Со истиот проблем и лани бев ама барем можеше преку MaxTV да се активираат пакетите, а сега гледам не можеОд таму и пробувам ама кога идам продолжи го дава тоа од сликата (додади услуга). Проблемот е што на почетниот екран ја нема Магента тв како услуга.Погледнете го атачментот 143669
Да, им пишав ми рекоа да ги отстранам сите услуги па пак да ги додадам и се појави.Го реши проблемот? Со истиов проблем сум, ги избришав сите услуги пак додадов никако не ми го дава MaxTV. Со истиот проблем и лани бев ама барем можеше преку MaxTV да се активираат пакетите, а сега гледам не може
Кај мене така не сака, кога го додавам магента пакетот преку тел. бр. ми го додава само домашниот интернет и фиксниот бројДа, им пишав ми рекоа да ги отстранам сите услуги па пак да ги додадам и се појави.
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD Naruto Shippuden - Itachi Uchiha XL, 900 x 420 x 3, FNRMPSPEED24ITCXL
1.550,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
TOOL EXTRALINK POWERLINK Screwdriver 46 in 1 SET
1.390,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден