Јас да се надоврзам би ставил опција ко на секој форум софтвер со Ctrl + Enter да се постира напишаното а не да мора копче да кликам. (десктоп)
Испратено од s8+ преку IT.mk форум апликација
Директно би банирал перманентно јузери кои не исполнуваат услови,а си огласуваат хардвер.
Си начекуваат коа нема никој од админите онлајн,си го лупаат огласот во некоја тотално неповрзана тема(нормално неможат во огласи зошто немаат привилегии за огласување) и додека видат админите/модераторите хардверот е веќе огласен.Типот си завршил работа и после по пм си прави дилови.
Крајно педерска тактика која само со бичкија у старт се решава![]()
Директно би банирал перманентно јузери кои не исполнуваат услови,а си огласуваат хардвер.
Си начекуваат коа нема никој од админите онлајн,си го лупаат огласот во некоја тотално неповрзана тема(нормално неможат во огласи зошто немаат привилегии за огласување) и додека видат админите/модераторите хардверот е веќе огласен.Типот си завршил работа и после по пм си прави дилови.
Крајно педерска тактика која само со бичкија у старт се решава![]()
Јас да се надоврзам би ставил опција ко на секој форум софтвер со Ctrl + Enter да се постира напишаното а не да мора копче да кликам. (десктоп)
Море заушки самоАбе демек викаат со насилство не било убаво, ама така најубаво се решаваат проблемитеffended:
Не биди расист!
П.С. Знам дека идејата ти е од членот зачленет во 2014 година кој се почувствува повикан да реагира на ругање на Анхоч, го скрше мразот конечно![]()
Тооооо. Астро за председник!Дали може администрација да зачисти малце сталкери?
Да се избришат сите акаунти креирани пред години и години а немаат ниту еден пост? Не ме интересира дали се логираат или не, само да ги нема.![]()
Форумот има лимитиран преглед на теми за не регистрирани корисници, па за таа цел луѓето си прават акаунти за да можат да не читаат. Ако се бришат акаунтите за не активни членови, им се скратува правото за читање на форумот, што искрено не е фер...за не?Дали може администрација да зачисти малце сталкери?
Да се избришат сите акаунти креирани пред години и години а немаат ниту еден пост? Не ме интересира дали се логираат или не, само да ги нема.![]()
Епа зошто е тогаш лимитираниот преглед за нерегистрирани корисници?Форумот има лимитиран преглед на теми за не регистрирани корисници, па за таа цел луѓето си прават акаунти за да можат да не читаат. Ако се бришат акаунтите за не активни членови, им се скратува правото за читање на форумот, што искрено не е фер...за не?
Епа зошто е тогаш лимитираниот преглед за нерегистрирани корисници?
Дали може администрација да зачисти малце сталкери?
Windows 10 алатка на денот - Update Manager for Windows ⋆ IT.mk
Последниот пасус ме бутна од стол. :zipit:
Во општо не е смешно, ниту интересно. Јас не знам администрацијава дали воопшто ги чита постовите на порталот. Збунет сум, знам дека се писмени луѓе но сепак не можам да верувам што читам во секој втор пост.
И сега зошто го избришавте муабетот за 0/0 корисници? Како е оф топик?
Кога би бил мој IT.com.mk би забранил на кориснички профили постари од една година со 0/0 мислења да пишуваат ПП на било кој.
Еее више...
п.с. ова не е хејт кон новорегистрираните корисници со малце мислења, баш спротивното.