salon 29 имаат нивни сервис и репарираат се (за тоа они што носат и имаат) ... е сега да видиш за твојот стол дал би имале тоа што е потребно (пошто слични столици идеа и во OfficeCo ... )Инфо за сервис што репарира канц столчиња? (Не само ретапацирање, ми треба промена на делови). Земена од Office&Co ама не постојат веќе, некој Салон Букет се јавува на бројот на страната, препорачаа некој шалала тралала драчево сервис, типот таму ме одје*а (не била од кај нив купена, откако ми врати после 4 дена на порака).
Трпезариска е подобра од лоша столица![]()
Univers.mk - Your Online Multivendor Marketplace in Macedonia
Explore top deals on electronics, fashion, and home essentials. Enjoy secure shopping and fast delivery at Univers.mk. Happiness, two clicks away!univers.mk
листајки ми улета ова знам дека сите столици испод 100 еврќи не се ни гледаат но а жал претсен ми е буџетот а сега сум на столче од терпезариска (веќе 3 месеци не е баш најкомотно) чисто ми треба миселење било какво за оваа или доколку имате да препорачате најбејсик најосновна „комотна“ прифатлива столица од каде би можел да земам ?
*на пц седам макс до 3-4 саати не повеќе буџет моментален ми е до 4000 ден
Дали некој има порачувано нешто од universe.mk? Таа столица за тие пари е steal.![]()
Univers.mk - Your Online Multivendor Marketplace in Macedonia
Explore top deals on electronics, fashion, and home essentials. Enjoy secure shopping and fast delivery at Univers.mk. Happiness, two clicks away!univers.mk
листајки ми улета ова знам дека сите столици испод 100 еврќи не се ни гледаат но а жал претсен ми е буџетот а сега сум на столче од терпезариска (веќе 3 месеци не е баш најкомотно) чисто ми треба миселење било какво за оваа или доколку имате да препорачате најбејсик најосновна „комотна“ прифатлива столица од каде би можел да земам ?
*на пц седам макс до 3-4 саати не повеќе буџет моментален ми е до 4000 ден
Кога барав столица која да ја купам одма почна да ми искачаат реклами, вака на изглед е ок столот и јас го гледав али овие страници што искачаат како печурки после дожд кој да ги знае...Дали некој има порачувано нешто од universe.mk? Таа столица за тие пари е steal.
Салон 29 да прашаш. за нивните столици знам работат, и имаат капацитет и материјали.Мометално имам столица од ЕКОкожа која цела распука и се распаѓа на сите можни страни низ станов, не е лоша столицава се думам да ја пре-тапацирам но овој пат да биде некој материјал не ЕкоКожа. Така што би избегнувал ЕкоКожа во иднина. Дури сме на темава некој да препорача за пре-тапацирање во Скопје?
Фала ти за инфо, во секој случај се работи за стара столица и не би сакал да ме кошта 100 евра тапацирање. Дали знае некој како се со цени Салон 29 ?Салон 29 да прашаш. за нивните столици знам работат, и имаат капацитет и материјали.
јас тапацирав 6 трпезариски столовиМометално имам столица од ЕКОкожа која цела распука и се распаѓа на сите можни страни низ станов, не е лоша столицава се думам да ја пре-тапацирам но овој пат да биде некој материјал не ЕкоКожа. Така што би избегнувал ЕкоКожа во иднина. Дури сме на темава некој да препорача за пре-тапацирање во Скопје?
Фала ти за инфо, во секој случај се работи за стара столица и не би сакал да ме кошта 100 евра тапацирање. Дали знае некој како се со цени Салон 29 ?
Мене од овие скапиве највеќе ми легнаа Freedom и Haworth Fern. Steelcase сите беа раштракани коа ги пробував, со изговор дека се експонати, ама па ја дома повеќе би ги седел од просечен експонат.
Земав interstuhl joyce is3 исто од Б2, многу многу убаво ми легна. Ги има буквално сите карактеристики од модерна и скапа столица а не е 1200е како горенаведените. Од стилкејсовите повеќе ме бендиса искрено.
Колку е точно ова не сте свесни.Трпезариска е подобра од лоша столица
Шо кеш е таа Joyce?И јас ја зедов оваа пред едно 2 месеци. Едино што се каам е што не земав head support (не ми се даваше повеќе пари во тој момент), инаку све друго сум задоволен. Контролите за подесување се малку крути ама боље така него да се разлокаат за 1 година.
Сум имал други поевтини канцелариски столчиња ама ова е друга лига. И во цената е, ама се гледа во материјалите и конструкцијата зашто даваат 10 години гаранција.
Шо кеш е таа Joyce?
Така нешто, 35 илјади и нешто кусур. Ми ја донесоа пред зграда и се искилавив да ја качам до горе ама worth it570e ја земав јас, имаше нешто попуст.
не ти ја качија? нешто ново ова .. на времето мене дома они ја отпакуваа коа земавТака нешто, 35 илјади и нешто кусур. Ми ја донесоа пред зграда и се искилавив да ја качам до горе ама worth it![]()
не ти ја качија? нешто ново ова .. на времето мене дома они ја отпакуваа коа земав
без иронија е кажано. факт е дека обична трпезариска столица е подобро анатомско решение од крива „гејмерска“ столица.Колку е точно ова не сте свесни.
Без иронија го кажувам ова.