Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Каде можам да купам добра, не профи штрафилица

BESKO

hello world
9 јуни 2015
278
413
Има уште еден модел, кој највероватно е релативно нов во понудата а тоа е моделот CIDLI20968 со 96Nm, тоа е, е најјакото што Ingco го има во понуда од drill/driver комбинација. Ќе го донесете ли и тој? Мислам дека за тој модел би бил привлечен посериозни мајстори и фирми. За домашни услови е прејак, но за мајстори е идеален.
извини за погрешната информација, до крајот на неделата треба да стигне тоа со 66NM, така да ако си заинтересиран пиши ми

Изменето од модератор:

mak

hello world
15 април 2009
128
65
Значи 66-ката треба да стигне, а дали се планира и 96ката да ја донесете, модел CIDLI20968?

Изменето од модератор:

mak

hello world
15 април 2009
128
65
нека остане нешто за изненадување :)
Гледам го имате пуштено сајтот на combo.mk но некако ми се чини како пребрзано. Сајтот сеуште не е целосно функционален и има грешки. Кога се планира целосно да биде функционален и да работи?

BESKO

hello world
9 јуни 2015
278
413
Гледам го имате пуштено сајтот на combo.mk но некако ми се чини како пребрзано. Сајтот сеуште не е целосно функционален и има грешки. Кога се планира целосно да биде функционален и да работи?
пуштен е за други причини. за месец дена ке биде пеглан како што треба

Perdita_Durango

hello world
13 декември 2020
105
73
во стариот имаш 12,000 артикли, а во новиот имаш 20,000 артикли. стварно ти нема смисла ова што го кажуваш.
Дургар, немој бе вакви зелени жити се!!! 12000 vs 20000 артикли да ми правиш споредба кога во комбо се продаваат пепељари, соларници, тањири, виљушки, ножеви, и миЉон други глупости што ги има и на пластичарска и фејзбук продаМницине а не во еФтинија!!!
за цените ти нема смисла муабетот дека програмата ги зима од иста датабаза цените , а како што гледам каков малер си, можно е твоето малерство и програмата да ја поремедил хаха.
Не верувам моето малерство да ја поремеДил програмата ама верувам дека персоналот е поискусен и постручен во старата и по навреме да ажурираат цени, лагер итн. Во новиот освен 2-3ца кои се на шалтерот на излез (не знам дали е за наплата) останатите се само за украс:
  • прво има неколкумина кои личи дека од телефон, маус и пенкало по потреба не фатиле ништо друго во животот, што и не ми е чудно ниту страшно веќе, ем се млади деца ем во денешно време кога нема "работници" и тешко се наоѓаат вработени, се навикнуваме полека
  • има неколкумина кои најверојатно не разбраат македонски а ја не зборам албански (да не ме разберете погрешно, не ми смета да се обидеме да се разбереме и далеку од тоа дека биле неуслужливи едноставно не може да се разбереме) па ќе прошетам трО поЌе и сам ќе се обидам да си најдам што ми треба.
  • Поради горниве 2 причини гарантирам дека цените СЕ РАЗЛИЧНИ, на поедини производи не тврдам дека се на сите, но ете да речеме дека мене ми се погодило иaко верувам дека и друг некој ја има или ќе ја воочи разликата. Онлајн не можеме да споредиме пошто немаат ценовник ни едните ни другите па здравје следна прилика ќе ми добие "смисла муабетот";) .

Последна промена:
  • ми се допаѓа
Реакции: marv

BESKO

hello world
9 јуни 2015
278
413
браво, така како викаш ти така е, сите мои другари што биле сите со пофалби, а ти изгледа имаш многу хејт во душа, така да иди лечи си комплекси на друго место. поз ;)

Perdita_Durango

hello world
13 декември 2020
105
73
браво, така како викаш ти така е, сите мои другари што биле сите со пофалби, а ти изгледа имаш многу хејт во душа, така да иди лечи си комплекси на друго место. поз ;)
За каков хејт и какви комплекси зборуваш бе другар??? Што е неточно од тоа што го пишав, дека не се продаваат пепељари, тањири и други тракатанци од пластичарска? Или е неточно за персоналот и нивната спремност? За цените ти реков дека тоа ќе треба да ти го докажам ако се фати само за тоа и мојот хејт во твоите очи е базиран на тоа...

• ми се допаѓа
Реакции: marv

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.879
5.590
За каков хејт и какви комплекси зборуваш бе другар??? Што е неточно од тоа што го пишав, дека не се продаваат пепељари, тањири и други тракатанци од пластичарска? Или е неточно за персоналот и нивната спремност? За цените ти реков дека тоа ќе треба да ти го докажам ако се фати само за тоа и мојот хејт во твоите очи е базиран на тоа...
Како, па зарем не знаеш дека не смееш ништо негативно или критички да кажеш за света Ефтимија и чедото Комбо.
Иначе и мене ми се погоди еден млад дечко кој македонски имал максимум 2ка, и на прва кога го повикав дојде и и ми се обрати на албански.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

BESKO

hello world
9 јуни 2015
278
413
Како, па зарем не знаеш дека не смееш ништо негативно или критички да кажеш за света Ефтимија и чедото Комбо.
Иначе и мене ми се погоди еден млад дечко кој македонски имал максимум 2ка, и на прва кога го повикав дојде и и ми се обрати на албански.

е ако де ти се десило, и шо прајме сеа? крај на светот ли?

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.879
5.590
е ако де ти се десило, и шо прајме сеа? крај на светот ли?
Скраја да е, за тоа да помислуваме за крај на светот. А ако за тебе ова е ништо и ако не знаете што да правите, онда навистина имате/ме проблем.

Titanium

hello world
1 март 2024
362
196
извини за погрешната информација, до крајот на неделата треба да стигне тоа со 66NM, така да ако си заинтересиран пиши ми
Да прашам, ова 66NM метри сериозно се 66 N m или 66 наутички милји? Пошто некако машинчињата ми се многу полесни од адекватните на реномираната конкуренција. Можда е поради аеродинамичнист, не знам.

FiC DoGG

user
17 април 2007
1.046
1.111
www.behance.net
FiC DoGG's setup  
Processor & Cooler
i7 2600k Noctua NH D14
Motherboard
Asus Sabertooth P67
Storage
840 pro 128GB + 500GB HDD + 1000GB HDD
PSU
CM Real Power 550W
RAM
2x4GB DDR3 1333
Video card
Gigabyte GTX 760 2GB
Case
CM Centurion 5
Mouse
A4tech X7
Monitor
2x Dell U2412m
OS
Windows 8.1 Pro
Новите brushless мотори имаат повеќе вртежен момент во помало паковање, додади на тоа редуцирање и добиваш нешто со супер перформанси.
Јас имам една од новите brushless штрафилици, рака ќе ми скршеше кога ми заглави поголема бургија.

mak

hello world
15 април 2009
128
65
Да прашам, ова 66NM метри сериозно се 66 N m или 66 наутички милји? Пошто некако машинчињата ми се многу полесни од адекватните на реномираната конкуренција. Можда е поради аеродинамичнист, не знам.
Не се полесни од конкуренцијата од големите брендови, тежината е таа. Ако го имаш фатено во рака новите брашлес модели, ќе видиш дека многу добро стојат во рака и чувствот е добро како тежина и работа на мотор. Јас лично користам Bosch Professional штрафачи и знам што зборувам.
А торгот е реален и соодветен на големите марки. Има на јутјуб споредување на еден новозеландец.

StefanPetrov

lurker
5 април 2016
527
931
StefanPetrov's setup  
Processor & Cooler
12700F / Arctic Liquid Freezer II 240
Motherboard
MSI PRO Z690-A DDR4
Storage
1TB Firecuda 520 SSD / 500GB Kioxia Exceria SSD / 1TB WD HDD
PSU
Asus ROG STRIX 750W
RAM
32GB G.Skill Aegis 3200 MHz
Video card
EVGA 3080 FTW3 Ultra 10GB
Case
Modecom Volcano Amirani White
Mouse
Razer Deathadder V2
Keyboard
Cooler Master MK730 Brown Switches
Monitor
LG 32" 165Hz QHD
OS
Windows 10 / Ubuntu
Не се полесни од конкуренцијата од големите брендови, тежината е таа. Ако го имаш фатено во рака новите брашлес модели, ќе видиш дека многу добро стојат во рака и чувствот е добро како тежина и работа на мотор. Јас лично користам Bosch Professional штрафачи и знам што зборувам.
А торгот е реален и соодветен на големите марки. Има на јутјуб споредување на еден новозеландец.
Точно. Сум имал и Макита и Девалт, новите брашлес од Ингко се скоро исто добри, а ако ја земиш цената во предвид збор нема. И другари механичари ги користат и маста му ја вадат, вика и да земам Девалт и Ингко ќе тера неколку години, разликата е ко ќе дојди да треба се сменат едните ќе коштат рака и нога. Имам јас од тој 66 мислам ако не се лажам, втора година брка работа веќе.

Брзо сега зедов и ударен 1/2-инчен Ингко, најјакиот од 850Nm, за бандаши да менвам оти сам си менвам на домашните коли и на другари... растура. Во стотинка ги одвртва, а ко бев Пневматик да менам гуми се мачеа 2-3 минути од тркало со постари и истрошени пневматски пиштоли...

Имам и пневматски, ама за ease of use, збор нема. Со батерискиот неморам да пуштам компресор или црева, и искрено појак дури ми делува батерискиот. Да не збораме дека ко менвав рамења само ударниот успеа да пушти штраф и то после дооолго загревање со бренер.

Ако земаш брашлес не се мисли ич, добри се.

PC_GAMER

lurker
16 јуни 2017
541
468
И јас веќе некое време размислувам за батерски 1/2 одвртувач/завртувач на штрафови. Сакам да си имам за домашна употреба за колата - сам да си мењам бандажим но ако е изводливо сакам да го користам и за други штрафови на други делови од колата. Забележав во последните страна-две од темава дека зборите и за brashless модели. Шо би ми препорачале и која цена би се движеле?:unsure:

Titanium

hello world
1 март 2024
362
196
И јас веќе некое време размислувам за батерски 1/2 одвртувач/завртувач на штрафови. Сакам да си имам за домашна употреба за колата - сам да си мењам бандажим но ако е изводливо сакам да го користам и за други штрафови на други делови од колата. Забележав во последните страна-две од темава дека зборите и за brashless модели. Шо би ми препорачале и која цена би се движеле?:unsure:
Било која со минимум 150 - 160 N-m. Мислам дека скоро сите 1/2 го задоволуваат минимумов. Само не претерувај со вртежниот момент да не останеш некаде на пат. Има случаи каде претеруваат со пневматските, па после ниту еден клуч не ги разлабавува. Носи ја обавезно со тебе на подолг пат. :)

PC_GAMER

lurker
16 јуни 2017
541
468
Било која со минимум 150 - 160 N-m. Мислам дека скоро сите 1/2 го задоволуваат минимумов. Само не претерувај со вртежниот момент да не останеш некаде на пат. Има случаи каде претеруваат со пневматските, па после ниту еден клуч не ги разлабавува. Носи ја обавезно со тебе на подолг пат. :)
Да да, размислив и за тој момент, но целта ми е да ја користам во комбинација со момент клуч. Само шо не знам со кој модел да одам: Ингко или некој друг. Инаку носењето со себе е исто така одлична идеја. (y)

Titanium

hello world
1 март 2024
362
196
Да да, размислив и за тој момент, но целта ми е да ја користам во комбинација со момент клуч. Само шо не знам со кој модел да одам: Ингко или некој друг. Инаку носењето со себе е исто така одлична идеја. (y)
Ако сме кај евтините, да речеме вака нешто. Ако успееш да ја најдеш кај нас.
View: https://youtube.com/shorts/m2OZd8ofNrE?feature=shared

Гледајки ривјуа јас не би одел со Ингко 300 N-m. Барем според некои тестови. Немам искуство со нив ама сепак кога ја купуваш види да не фрла ,,брашлес" искри за секој случај :LOL:. Се извинувам на оние членови кои ги имаат.
Einhell се добри. Да речеме 400 N-m би ти била топ за било што, ама не се и тие баш евтинки.

draey

hello world
15 јануари 2010
237
263
Куманово
draey's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen™ 7 3700X + beQuiet! Dark Rock 4
Motherboard
Asrock X570 STEEL LEGEND
Storage
M.2 Samsung NVMe 970 EVO Plus 250GB + Samsung 860 EVO 500 GB + 1TB WD EZEX
PSU
650W RIOTORO ENIGMA G2
RAM
32GB G.SKILL Trident Z RGB NEO
Video card
GIGABYTE GTX1660 SUPER GAMING OC 6GB
Case
Cooler Master Storm Scout 2
Mouse
Logitech G403
Audio
Phillips BTD7170
Monitor
Acer Nitro VG252Q IPS, 240hz, Full HD
OS
Windows 10 Pro
Кај може да се најдат цените за Инкго алатите онлајн?

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно