Со разликата у цена ќе си го платиш дефектотЌе видиме или не е неботно во моментов. Мене ме интересираше за ПС5, што пишува на гаранцијата. Кој гарантира, касе и кој е овластен сервис. Толку, просто и едноставно. Сликичка од пополнетиот гарантен лист на Сони е доволна.
Sent from my Телефон using Tapatalk
Маусот океј и јас го нарачав. Тастатурата ја има на IT.mk shop со 1337 членство за 10.600. За 800 денари разлика, не би ја нарачувал од тука.Mногу од производите најверојатно се добавуваат локално (МК), особено оние кај кои разликата во цена е 4-5%. Внимателно со пазарењето, не се залетувајте, многу производи се до 20% поскапи од нашите продавници!
За останатото, до сега позитивно искуство исто како и останатите, 1 јавување од Бондстил протекторатот за конфирмација и потоа за 7 до 10 дена локална достава во убаво пакување, производот со фабрички лепенки. Нарачав Logitech Craft + MX3:
Погледнете го атачментот 110764
Tl;dr искуство со ѓирафа = позитивно.
Нарачав монитор Dell Alienware AW2521HFLA уште кога беше 15 160 денари. Нарачан во сабота 19.02 стигна денес 05. 03 точно две недели.
При нарачка никаде не пишуваше колку чини gjirafa flex, откако го нарачав излезе дека е 1000 денари. Кога ми се јавија за потврда (по 20тина минути) го откажав flex без проблем.
Стигна со еко логистик, не ми зедоа ништо за достава.
Мониторот е здрав, прав, фабрички спакован.
Еве и слики од мониторот и гаранцијата кој може да ја прочита, со многу мал фонт е пишувана.
А фискална сметка, фактура следува ли нешто?Tl;dr искуство со ѓирафа = позитивно.
Нарачав монитор Dell Alienware AW2521HFLA уште кога беше 15 160 денари. Нарачан во сабота 19.02 стигна денес 05. 03 точно две недели.
При нарачка никаде не пишуваше колку чини gjirafa flex, откако го нарачав излезе дека е 1000 денари. Кога ми се јавија за потврда (по 20тина минути) го откажав flex без проблем.
Еве и слики од мониторот и гаранцијата кој може да ја прочита, со многу мал фонт е пишувана.
Да нема некој незадоволен од маусот МХ3, таман се решив да купам го покачија.
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Фактура да има, фискална не.А фискална сметка, фактура следува ли нешто?
Tl;dr искуство со ѓирафа = позитивно.
Фала. Саатот поклон е, counter clockwise врти. Арно снема батерија, многу пати сум доцнел дека изгледа на прв поглед 10 до 12 а тој уствари 12 и 10.
Еден другар порача пред некој ден S Rocket League бандл, да му стигни ке пишам искустваНекој да има купено Xbox Series S од тука ? Искуства ?
Добра тактика со дневните попусти.Порачано. Ми се јавија во рок од 5 минутиСи нарачав Amazfit Neo за 990 денари (дупло поефтино од Анхоч) после две изгледани јутјуб видеа и 5 мин размислување.Добра тактика со дневните попусти.
Sent from my SM-G780F using Tapatalk
За тие пари купи го и да не ти треба, дај го поклон некому а за себе чекај си т-рекс проАко пуштат некој посериозен модел со убав попуст, можеби и јас ќе се прелажам.
Како на пример Amazfit T-Rex Pro, кој е (види чудо) 3000 денари поскап од Анхоч...
За тие пари купи го и да не ти треба, дај го поклон некому а за себе чекај си т-рекс про![]()
A sega i za samo 16k !! xdВо сетек 28000, овде 19500. 1440p 144Hz GSync IPS panel.
![]()
ASUS TUF VG27AQ - LED monitor 27
Описот се обработува, во меѓувреме можете да ги видите техничките спецификации или да контактирате во разговор, е-пошта и месенџер за повеќе детали. Ви...gjirafa50.mk