Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

instalacija na win7 od freedos na laptop

kloki

hello world
24 јули 2015
330
74
Zdravo bi sakal nekoj vo detali da mi objasni na forumot kako da instaliram win7 od freedos na laptop hp probook 250 g3 komplet so instal na drajveri i se drugo sto treba potoa da istiot raboti maksimalno spored konfiguracija.

bizmak

hello world
6 декември 2013
110
85
bizmak's setup  
Motherboard
Gigabyte 990XA-UD3
PSU
Antec TP-750C
RAM
8GB DDR3
Video card
2x Sapphire 280X
Case
DeepCool Tesseract SW Black
Најдобро би било да го однесеш кај луѓе што си ја работат таа работа. За 500ки што ќе се мачиш на жештиниве.

E

emet_

Гостин
нема потреба да си кој знае каков ентузијаст за сам да си инсталираш оперативен систем.
на интернет има милион упатства како се инсталира оперативен систем со драјвери.

сите се горе-доле слични. наједноставен начин е преку USB. за активацијата исто така има доволно информации... се е достапно! ;)

поради правилата на овој форум мислам дека никој не може да ги објави тие информации јавно, затоа потруди се самиот да ги најдеш.

hipo

user
27 јануари 2011
1.806
1.692
sistrum.mk
На YouTube за 1 секунда се достапни многу видеа со детални описи на инсталација.
Не дека е многу комплицирано, треба да ги читаш пораките на екран и следно следно готово.
За драјвери, на гоогле фи бараш по модел на лаптоп и ги инсталираш еден по еден.

kloki

hello world
24 јули 2015
330
74
Da mi pustite nekoj link ili strana od internet ili youtube za instalacina od freedos na win7 ili 8.1 za lap
На YouTube за 1 секунда се достапни многу видеа со детални описи на инсталација.
Не дека е многу комплицирано, треба да ги читаш пораките на екран и следно следно готово.
За драјвери, на гоогле фи бараш по модел на лаптоп и ги инсталираш еден по еден.

kloki

hello world
24 јули 2015
330
74
нема потреба да си кој знае каков ентузијаст за сам да си инсталираш оперативен систем.
на интернет има милион упатства како се инсталира оперативен систем со драјвери.

сите се горе-доле слични. наједноставен начин е преку USB. за активацијата исто така има доволно информации... се е достапно! ;)

поради правилата на овој форум мислам дека никој не може да ги објави тие информации јавно, затоа потруди се самиот да ги најдеш.
Da mi pustite nekoj link ili strana od internet ili youtube za instalacina od freedos na win7 ili 8.1 za lap
Најдобро би било да го однесеш кај луѓе што си ја работат таа работа. За 500ки што ќе се мачиш на жештиниве.

Chiller

user
8 март 2012
1.548
1.157
Скопје Аеродром
Zdravo bi sakal nekoj vo detali da mi objasni na forumot kako da instaliram win7 od freedos na laptop hp probook 250 g3 komplet so instal na drajveri i se drugo sto treba potoa da istiot raboti maksimalno spored konfiguracija.
Незнам зошто го спомнуваш тој freedos кога сетапот на виндовсот се ќе избрише. Ти треба само копија од виндовс и евентуално драјвер за мрежната за да можеш да го поврзеш на нет да земе драјвери за останатите уреди.

Govinda

Баниран/a
6 јуни 2014
75
41
Штип
Kako covekot da ne go znae toa deka moze da go odnese nekade? Mozebi saka da se nauce. Tolku e prosta instalacijata na windows 7, samo treba da se znae basic od angliski i da klikne 5-6 so gluvceto :)

Govinda

Баниран/a
6 јуни 2014
75
41
Штип
Linkovite od emet se vishe nego dovolni. Ako znaes kako da go napraves windows na USB da bide bootable najverojatno veke si zavrsil rabota.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв