На YouTube за 1 секунда се достапни многу видеа со детални описи на инсталација.
Не дека е многу комплицирано, треба да ги читаш пораките на екран и следно следно готово.
За драјвери, на гоогле фи бараш по модел на лаптоп и ги инсталираш еден по еден.
нема потреба да си кој знае каков ентузијаст за сам да си инсталираш оперативен систем.
на интернет има милион упатства како се инсталира оперативен систем со драјвери.
сите се горе-доле слични. наједноставен начин е преку USB. за активацијата исто така има доволно информации... се е достапно!
поради правилата на овој форум мислам дека никој не може да ги објави тие информации јавно, затоа потруди се самиот да ги најдеш.
Da mi pustite nekoj link ili strana od internet ili youtube za instalacina od freedos na win7 ili 8.1 za lap
На YouTube за 1 секунда се достапни многу видеа со детални описи на инсталација.
Не дека е многу комплицирано, треба да ги читаш пораките на екран и следно следно готово.
За драјвери, на гоогле фи бараш по модел на лаптоп и ги инсталираш еден по еден.
Најдобро би било да го однесеш кај луѓе што си ја работат таа работа. За 500ки што ќе се мачиш на жештиниве.
Незнам зошто го спомнуваш тој freedos кога сетапот на виндовсот се ќе избрише. Ти треба само копија од виндовс и евентуално драјвер за мрежната за да можеш да го поврзеш на нет да земе драјвери за останатите уреди.Zdravo bi sakal nekoj vo detali da mi objasni na forumot kako da instaliram win7 od freedos na laptop hp probook 250 g3 komplet so instal na drajveri i se drugo sto treba potoa da istiot raboti maksimalno spored konfiguracija.
Kako covekot da ne go znae toa deka moze da go odnese nekade? Mozebi saka da se nauce. Tolku e prosta instalacijata na windows 7, samo treba da se znae basic od angliski i da klikne 5-6 so gluvcetoНајдобро би било да го однесеш кај луѓе што си ја работат таа работа. За 500ки што ќе се мачиш на жештиниве.
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
CPU AMD RYZEN 5 3400G, Quad Core, 4,2GHz 6MB s.AM4,Vega 11 Graphics , YD3400C5M4MFH TRAY
5.550,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден