Па, во една друга тема, се збораше ова:HBO ќе имале нова апликација, само Max... Е проблемот е што старата апликација не функционира, а новата не е уште достапна кај нас... Или ова е само кај мене, на Mi Box...
Неофицијaлнa информација е дека HBO Max се купени од страна на Netflix. Netflix дале голема понуда за купување.
![]()
Неофицијално Netflix ги купува Warner Bros.Discovery каде што е и HBO Max стриминг сервисот
Доколку неофицијалните информации се покажат како точни, а шансите се големи, Netflix ќе ја купи компанијата Waner Bros.Discovery. Ова е доста голема вест наsmartportal.mk
HBO Max и Netflix веројатно ќе се спојат во една стриминг услуга. Дали тоа ќе ја искористат од HBO Max платформата што е направена или од Netflix останува да видиме.![]()
Netflix to Acquire Warner Bros. Following the Separation of Discovery Global for a Total Enterprise Value of $82.7 Billion (Equity Value of $72.0 Billion) - About Netflix
Today, Netflix, Inc. (the Company) and Warner Bros. Discovery, Inc. (WBD) announced they have entered into a definitive agreement under which Netflix will acquire Warner Bros., including its film and television studios, HBO Max and HBO.about.netflix.com
Официјално веќе потврдија кај нив, ама ова не е за поздрав, многу филмој ќе ги тргнат и нема воопшто да имаат кино проекција, ќе одат дирек кај нив, да не зборам за квалитетот на серии како Stranger Things кој Netflix
веќе одамна го нема, а незнам шо ќе се случи со HBO Max, ама веројатно ќе го исклучат и се ќе се префрли на Netflix.
www.broadbandtvnews.com
Највероватно Paramount ќе ги купи Warner Bros, HBO и CNN за неверојатни 111 милијарди долари.Остана сега Paramount Skyshowtime да си го земе
A Eurosport и Discovery каналите нели и тие се дел од Warner Bros Discovery?Највероватно Paramount ќе ги купи Warner Bros, HBO и CNN за неверојатни 111 милијарди долари.
Пола од ова во Македонија нема ни да го имаме.