8x 3060 ti?215000ден. Имам и нова нарачка 240000ден. Ќе видиме дали ќе изненадат повторно
8x 3060 ti?215000ден. Имам и нова нарачка 240000ден. Ќе видиме дали ќе изненадат повторно
Дојде „g502“
Ама баш ја утнаа со кабелов.
Погледнете го атачментот 112111
Како успеа од продолжувач на „PWM“ да дојдат до „Molex делник во 4 приклучоци за 3 игли“
Значи не купувај кабли и други ситничарски работи од кај Жирафиве.
Овој пат бев спремен и дојде доста побрзо (порачано на 31-ви, дојде на 6-ти) па имав оставено пари на место и дечкото си ги зема парите и го остави пакетот пред вратата.
Бар работи глувчето на стариот софтвер што го користам за „g510s“.Погледнете го атачментот 112112
ОООО па не кој треба да частиStigao je Šime i doniја frišku ribu
Погледнете го атачментот 112324 Погледнете го атачментот 112325
Коректно искуство со ELS, арно се погодив да бидам дома пошто ми рече дека за 5 минути е на адреса кај мене. Верувам дека ќе се договоревме во случај да не бев слободен, коректен однос у секој случај.
Overall, gjirafa50 ѕверови !
Можеш слободно и со картичка. Нема никакви проблеми. Не сум пробал со плаќање преку банка, ама тоа знае да потрае плус некој денар земаат и провизија.Честитки! Едно прашање, оваква голема сума (околу 55000 мислам беше) ја плати кеш или на некој друг начин?
Во кеш плаќаш??
Испратено од телефоно.
Јас одев по Европскиот број што почнуваше одприлика со 5... и ми даваше обично Словенска или Полска продавница по што се орентирав што порачував.Кој е кодот на производот во Гјирафа? Истиот стави го во CZC.cz - rozumíme vám i elektronice и ќе добиеш поточни спецификации. Се разбира, пред да порачаш
Денес пишав мејл заради тоа што поминаа повеќе од 10 дена за вториот mouse pad, ми се јавија два пати на телефон да се извинат и да ми потврдат дека ќе стигне во следните 5 дена. Ми пишаа и мејл во кој се извинуваат и ми пратија код за 5%. Одлична корисничка поддршка имаат.![]()
Подлога за глувче Logitech Desk Mat Studio серија, сива боја
Подлога за глувче Logitech Desk Mat Studio серија, сива боја nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Порачан прво сив, стигна за 10 дена, одлично пакување и супер услуга од ЕЛС. Mouse pad-от е одличен, сега нарачан уште еден у друга боја, на попуст се се уште. Препорачувам.![]()
Подлога за глувче Logitech Desk Mat Studio Series, лила
Подлога за глувче Logitech Desk Mat Studio Series, лила nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
На следната нарачка 5%.Хммм, рекорд од три недели и немаше 5%. На сѐ или на конкретниот производ?
Јас сум ептен задоволен од mouse pad-от, препорачувам дефинитивно.Се мислам да го порачам и јас мауспадов, па ке видиме... Да биде на бело/сиво работава се.![]()
Исто. Се извинија и рекоа дека денес или утре ќе ме бараат за да ми ги вратат парите.Денеска ми се јавија од карго да ми ги вратат парите за достава. Многу интересен момент.
Ова од тогаш ко ви зедоја пари?Исто. Се извинија и рекоа дека денес или утре ќе ме бараат за да ми ги вратат парите.
Даската за пеглање гратис?Порачано на 13ти, стигна денес на 27. Малце повеќе од 11 дена ама ај празници беа.
Ова од тогаш ко ви зедоја пари?
Jas imam naracano zimska kapa od 150 denari bez dodatni trosoci za dostava.На последнава нарачка гледам дека поштарината од ЕЛС е покачена на 283 денари (претходно мислам беше 140)... Не знам дали ова им зависи од цената на нарачката, ама дефинитивно не зависи од волумен/тежина - мауси беа нарачките, сите со слична тежина и волумен.
Претпоставувам во промотивен период сме, нема баш економска логика да можеш да нарачаш нешто од ~300 денари и да го добиеш со бесплатна достава која продавачот го кошта колку и цената што ја наплаќа за производот.
...Засега....takva im e politikata.
И откупот си го плаќаат плус.Jas imam naracano zimska kapa od 150 denari bez dodatni trosoci za dostava.
Sto I da naracas Gjirafa si plakja dostava, takva im e politikata.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Како си задивилен од квалитетот?Втора нарачка, овој пат стигна за 7 дена. Елс наплатија 170 денари, мислам дека прават некои дубари, ме мрзеше да се расправам.![]()
![]()
![]()
Подобро него што очекував. Доста е цврсто и големо. Подобро од даска за пеглање дефинитивно.Како си задивилен од квалитетот?

Дали стигна во ред ?Ај да го скршам мразот, извинете за спамот у другата тема.
Апдејт на ситуацијата со PCто - Направив нарачка и сега ми се јавија за да потврдам, дечкото прво што ми напомена е дека мониторот доаѓа гратис, така да мислам дека направив добра зделкаПогледнете го атачментот 112019