Во понеделникот нарачав, денес ми стигна.Отприлика за колку време ви стига порачката? Јас ја чекам 12 дена и сеуште ништо![]()
Едната нарачка ми беше на 11.03 и стигна на 23.03, а другата ми беше на 19.03 и стигна денес 06.04.Отприлика за колку време ви стига порачката? Јас ја чекам 12 дена и сеуште ништо![]()
Ти се јавуваат од карго дали сакаш на домашна адреса да ти ја достават или пак ти сам ќе ја подигнеш.Прашање за достава, нарачав на 1ви Април, пишува дека од 7 до 11 треба да стигне, даваат некакво известување за кога ќе стигне или си чекате само, што ако не сум дома во тој момент, ве контактираат некако пред да стигне нарачката?
Едната е со попуст, другата е без попуст. Цениве без попуст на Girafa не ги гледај, поскапи се од локални продавници... тоа е за неупатени. И да, 17 к е одлична цена.
Без попуст демек е 21К (За Зотак зборам). Пак е за 100 еур поефтина од Асус. Има нешто разлика околу брендот или?Едната е со попуст, другата е без попуст. Цениве без попуст на Girafa не ги гледај, поскапи се од локални продавници... тоа е за неупатени. И да, 17 к е одлична цена.
Asus-oт е Мерцедес А класаБез попуст демек е 21К (За Зотак зборам). Пак е за 100 еур поефтина од Асус. Има нешто разлика околу брендот или?
На перформанси исти се? Тоа ме интересираше најмногу. А за 17К мислам дека ќе ја нарачам денес.
За перфомасни треба да се исти, за други разлики од модел до модел види повеќе овде.Без попуст демек е 21К (За Зотак зборам). Пак е за 100 еур поефтина од Асус. Има нешто разлика околу брендот или?
На перформанси исти се? Тоа ме интересираше најмногу. А за 17К мислам дека ќе ја нарачам денес.
Razlika megju dvata brenda vo performansi nemas, mozebi malce po otklucena da e Asusot so struja vo odnos na OC, no dokolku ja ima taa razlika bi bila minorna, bidejki dvata modela se entry level i vleguvaat vo istata klasa, na primer za razlika od Strix ili Suprim ili FTW2.Без попуст демек е 21К (За Зотак зборам). Пак е за 100 еур поефтина од Асус. Има нешто разлика околу брендот или?
Си пишал веќе јас се извинувам те тагирав...Razlika megju dvata brenda vo performansi nemas, mozebi malce po otklucena da e Asusot so struja vo odnos na OC, no dokolku ja ima taa razlika bi bila minorna, bidejki dvata modela se entry level i vleguvaat vo istata klasa, na primer za razlika od Strix ili Suprim ili FTW2.
Isto taka zotacot malce imaat problem so ladenjeto na high end kartite, ama so ovaa karta nema da imas apsolutno nikakov problem, za taa cena ne se misli, naracaj si ako ti vrsi rabota po performansi. Asusot ima pogolem heatsink. Isto taka fanovite na zotacot se 88mm nasproti 92mm na Asus Dual konkretniot model, koj vazi za eden od podobrite casings vo pogled na ladenje, no ovie raboti sto gi navedov nikako ne ja opravduvaat taa cenovna razlika. Fanovite na Zotacot malce ke bidat po bucni, vo odnos na Asusot.
Прашање за достава, нарачав на 1ви Април, пишува дека од 7 до 11 треба да стигне, даваат некакво известување за кога ќе стигне или си чекате само, што ако не сум дома во тој момент, ве контактираат некако пред да стигне нарачката?
Се исплатеше за 80 денари разлика?Порачани два ASUS TUF Gaming M3 на 25ти март, стигнаа вчера. ЕЛС ми се јавија дур бев на работа, се договоривме после работа да ми го донесат без никаков проблем. Како прво искуство со Жирафа и ЕЛС:
Жирафа 10/10
ЕЛС 10/10
Кога порачував од Жирафа, направив споредба со другите продавници во Македонија во однос на цената и колку што памтам, немаше попуст во Сетек. Тогаш ги земав за 680 денари по парчеСе исплатеше за 80 денари разлика?
Пребарување - ASUS TUF Gaming M3
Можеби си проверил, можеби не. Како и да е, имам претстава дека многу лесно се залетуваме на "попустиве"...
690 денари беше тогаш во жирафа, така да разликата во цена е поголема.Се исплатеше за 80 денари разлика?
![]()
Можеби си проверил, можеби не. Како и да е, имам претстава дека многу лесно се залетуваме на "попустиве"...
Редовната цена им е напумпана. Еве ги во Анхоч и Сетек. 290 денари е моментално разликата со Сетек.Дали е ова добар deal? Се мислам дали да ги порачам.![]()
Ултра лесни слушалки за игри со 7.1 сараунд звук Razer Kraken X, црна
Ултра лесни слушалки за игри со 7.1 сараунд звук Razer nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
И јас порачав пред некои 4-5 дена но сеуште не е пратен. Имаат некој проблем, дали лагер или достава, се чека![]()
Подлога за глувче Logitech Desk Mat Studio серија, сива боја
Подлога за глувче Logitech Desk Mat Studio серија, сива боја nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Порачан прво сив, стигна за 10 дена, одлично пакување и супер услуга од ЕЛС. Mouse pad-от е одличен, сега нарачан уште еден у друга боја, на попуст се се уште. Препорачувам.![]()
Подлога за глувче Logitech Desk Mat Studio Series, лила
Подлога за глувче Logitech Desk Mat Studio Series, лила nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Погледнете го атачментот 112155
Ова сеуште не испратени важи нешто или нема врска? Пред една недела е нарачано пишуваше од 7 до 11ти ќе стигне ама уште вака стои. Или кога ќе ги испратат истиот ден стигнуваат?
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден