MikickoHC
user
@bicikle импресиите неможам да ти ги доловам...само ќе ти кажам ставиго прв на листатаГо изначекав. Сега ќе го средам па ќе кажам што чудо е
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
@bicikle импресиите неможам да ти ги доловам...само ќе ти кажам ставиго прв на листатаГо изначекав. Сега ќе го средам па ќе кажам што чудо е
SMOK V-Fin вреди за 50 долари со вградена 8000mah батерија?
Според мене да, вреди ако не ти смета тежината и гломазноста да речам, Алиенот на Смок кога излезе само мод без батерии беше 50 долари.
TFV12 е еден од подобрите танкој на Смок според ревјуериве, чекам да ми стигни да го пробам, посебно биле добри меш греачите кои се компатибилни со ТФВ8 бејби, биг бејби шо е голем плус.
Околу модот, баш ме интересира и мене како ќе се покажи, дека е 8000mAh мнооогу тешко плус да оди до 160 вати али било како треба да трае доста батеријата.
Пика пика! :hay::hay::hay:
![]()
Ама слабо вејпа вејпа. Односно, си вејпа нормално, исто е како другите ДНА75-ки, но проблемот е што е огромен. Ај тоа, туку не може да се спушти на маса, а ако се заборавам или ептен морам, се тркала и го треска атомизерот од маса со таква сила што ме плаши. Од тежината има голема инерција, а од мазноста лесно се тркала. Како намерно да го правеле убица на атомизери. :hay:
![]()
Белиот капак е глупост, нема ништо на него, а внатре има сунѓер/пена. Капакот клапа кога ќе се затвори, мислев дека е од пената, да притиска на батеријата, но не е. И внатре распоредот е глуп да поглуп не може да биде. Единствен плус му е што пластиката е сјајна и убав е за гледање.
Шрафчињата се некои ѕвездасти, мислат дека со тоа ќе ме спречат да го отворам, но само ќе предизвикаат повеќе насилство. :hay:
Со него доаѓа и кабел и толку. Упатство не видов, или е во кутијата од кабелот која не ја ни отворив. Беше ептен првата верзија на ДНА (пресети само никел, еден титаниум и еден SS), ми побара да го флешнам и го флешнав.
Доста му е пишување од мене, иде у бункер кај базите додека не принтнам нешто (а не е само принтање, треба да најдам и држачи за батерии, конектор со погодна големина, маска (faceplate), копчиња, и веројатно ќе излезе уште нешто.
Ќе се најде плочката или некогаш во зло време. Моето е капарено и штом стигне и го давам на пријателка. И се бендиса. Ќе било кул. Имаат 18650 батерии и полнач па треба да си купат само его уан мега. Сакав јас да го ѕирнам пред да и го подарам ама после текстов нема да се замарам. Чекам 250ц![]()
Покемонов е со слот за 26650 батерија... Или можеби не те разбрав и за некоја друга комбинација зборуваш.
Пика пика! :hay::hay::hay:
![]()
Ама слабо вејпа вејпа. Односно, си вејпа нормално, исто е како другите ДНА75-ки, но проблемот е што е огромен. Ај тоа, туку не може да се спушти на маса, а ако се заборавам или ептен морам, се тркала и го треска атомизерот од маса со таква сила што ме плаши. Од тежината има голема инерција, а од мазноста лесно се тркала. Како намерно да го правеле убица на атомизери. :hay:
![]()
Белиот капак е глупост, нема ништо на него, а внатре има сунѓер/пена. Капакот клапа кога ќе се затвори, мислев дека е од пената, да притиска на батеријата, но не е. И внатре распоредот е глуп да поглуп не може да биде. Единствен плус му е што пластиката е сјајна и убав е за гледање.
Шрафчињата се некои ѕвездасти, мислат дека со тоа ќе ме спречат да го отворам, но само ќе предизвикаат повеќе насилство. :hay:
Со него доаѓа и кабел и толку. Упатство не видов, или е во кутијата од кабелот која не ја ни отворив. Беше ептен првата верзија на ДНА (пресети само никел, еден титаниум и еден SS), ми побара да го флешнам и го флешнав.
Доста му е пишување од мене, иде у бункер кај базите додека не принтнам нешто (а не е само принтање, треба да најдам и држачи за батерии, конектор со погодна големина, маска (faceplate), копчиња, и веројатно ќе излезе уште нешто.
Како си го имате крстено шишето шо има се и сешто од ароми во него? Шит микс, бучкуруш? баш ме интересира и ако некој нема такво да не се јавува дека то е срамота.
50 часа од последното полнење Endura-та уште држи батерија, ја ставив на полнач да е спремна за утре.
Јас немам и ке се јавам дека имав пораноКако си го имате крстено шишето шо има се и сешто од ароми во него? Шит микс, бучкуруш? баш ме интересира и ако некој нема такво да не се јавува дека то е срамота.
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
Бесплатна достава
TOOL Extralink Turbo Jet Fan, Portable Multi-Function USB Blower
2.650,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден