MikickoHC
user
@bicikle импресиите неможам да ти ги доловам...само ќе ти кажам ставиго прв на листатаГо изначекав. Сега ќе го средам па ќе кажам што чудо е
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
@bicikle импресиите неможам да ти ги доловам...само ќе ти кажам ставиго прв на листатаГо изначекав. Сега ќе го средам па ќе кажам што чудо е
SMOK V-Fin вреди за 50 долари со вградена 8000mah батерија?
Според мене да, вреди ако не ти смета тежината и гломазноста да речам, Алиенот на Смок кога излезе само мод без батерии беше 50 долари.
TFV12 е еден од подобрите танкој на Смок според ревјуериве, чекам да ми стигни да го пробам, посебно биле добри меш греачите кои се компатибилни со ТФВ8 бејби, биг бејби шо е голем плус.
Околу модот, баш ме интересира и мене како ќе се покажи, дека е 8000mAh мнооогу тешко плус да оди до 160 вати али било како треба да трае доста батеријата.
Пика пика! :hay::hay::hay:
![]()
Ама слабо вејпа вејпа. Односно, си вејпа нормално, исто е како другите ДНА75-ки, но проблемот е што е огромен. Ај тоа, туку не може да се спушти на маса, а ако се заборавам или ептен морам, се тркала и го треска атомизерот од маса со таква сила што ме плаши. Од тежината има голема инерција, а од мазноста лесно се тркала. Како намерно да го правеле убица на атомизери. :hay:
![]()
Белиот капак е глупост, нема ништо на него, а внатре има сунѓер/пена. Капакот клапа кога ќе се затвори, мислев дека е од пената, да притиска на батеријата, но не е. И внатре распоредот е глуп да поглуп не може да биде. Единствен плус му е што пластиката е сјајна и убав е за гледање.
Шрафчињата се некои ѕвездасти, мислат дека со тоа ќе ме спречат да го отворам, но само ќе предизвикаат повеќе насилство. :hay:
Со него доаѓа и кабел и толку. Упатство не видов, или е во кутијата од кабелот која не ја ни отворив. Беше ептен првата верзија на ДНА (пресети само никел, еден титаниум и еден SS), ми побара да го флешнам и го флешнав.
Доста му е пишување од мене, иде у бункер кај базите додека не принтнам нешто (а не е само принтање, треба да најдам и држачи за батерии, конектор со погодна големина, маска (faceplate), копчиња, и веројатно ќе излезе уште нешто.
Ќе се најде плочката или некогаш во зло време. Моето е капарено и штом стигне и го давам на пријателка. И се бендиса. Ќе било кул. Имаат 18650 батерии и полнач па треба да си купат само его уан мега. Сакав јас да го ѕирнам пред да и го подарам ама после текстов нема да се замарам. Чекам 250ц![]()
Покемонов е со слот за 26650 батерија... Или можеби не те разбрав и за некоја друга комбинација зборуваш.
Пика пика! :hay::hay::hay:
![]()
Ама слабо вејпа вејпа. Односно, си вејпа нормално, исто е како другите ДНА75-ки, но проблемот е што е огромен. Ај тоа, туку не може да се спушти на маса, а ако се заборавам или ептен морам, се тркала и го треска атомизерот од маса со таква сила што ме плаши. Од тежината има голема инерција, а од мазноста лесно се тркала. Како намерно да го правеле убица на атомизери. :hay:
![]()
Белиот капак е глупост, нема ништо на него, а внатре има сунѓер/пена. Капакот клапа кога ќе се затвори, мислев дека е од пената, да притиска на батеријата, но не е. И внатре распоредот е глуп да поглуп не може да биде. Единствен плус му е што пластиката е сјајна и убав е за гледање.
Шрафчињата се некои ѕвездасти, мислат дека со тоа ќе ме спречат да го отворам, но само ќе предизвикаат повеќе насилство. :hay:
Со него доаѓа и кабел и толку. Упатство не видов, или е во кутијата од кабелот која не ја ни отворив. Беше ептен првата верзија на ДНА (пресети само никел, еден титаниум и еден SS), ми побара да го флешнам и го флешнав.
Доста му е пишување од мене, иде у бункер кај базите додека не принтнам нешто (а не е само принтање, треба да најдам и држачи за батерии, конектор со погодна големина, маска (faceplate), копчиња, и веројатно ќе излезе уште нешто.
Како си го имате крстено шишето шо има се и сешто од ароми во него? Шит микс, бучкуруш? баш ме интересира и ако некој нема такво да не се јавува дека то е срамота.
50 часа од последното полнење Endura-та уште држи батерија, ја ставив на полнач да е спремна за утре.
Јас немам и ке се јавам дека имав пораноКако си го имате крстено шишето шо има се и сешто од ароми во него? Шит микс, бучкуруш? баш ме интересира и ако некој нема такво да не се јавува дека то е срамота.
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR E10/E12
1.140,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
TOOL Extralink Turbo Jet Fan, Portable Multi-Function USB Blower
2.650,00 ден