Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
Статус
Затворена за нови мислења.

MikickoHC

user
26 февруари 2016
1.802
1.365
Скопје - Аеродром
Го изначекав. Сега ќе го средам па ќе кажам што чудо е

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
@bicikle импресиите неможам да ти ги доловам...само ќе ти кажам ставиго прв на листата

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

28 јануари 2017
2.070
4.745
Ресен
SMOK V-Fin вреди за 50 долари со вградена 8000mah батерија?

Според мене да, вреди ако не ти смета тежината и гломазноста да речам, Алиенот на Смок кога излезе само мод без батерии беше 50 долари.

TFV12 е еден од подобрите танкој на Смок според ревјуериве, чекам да ми стигни да го пробам, посебно биле добри меш греачите кои се компатибилни со ТФВ8 бејби, биг бејби шо е голем плус.
Околу модот, баш ме интересира и мене како ќе се покажи, дека е 8000mAh мнооогу тешко плус да оди до 160 вати али било како треба да трае доста батеријата.

Како и што мислев, батеријата не е тоа што ја рекламираат, чичко Муч ги искара само то ќе им држи до нареднот мод со вградена батерија.

Последна промена:

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.664
13.714
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
i7-2600K @4,6 GHz, Noctua NH-D14
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
Samsung 840 Pro 256 Gb SSD, Samsung Spinpoint F3 1 Tb
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Filco Majestouch-2, Logitech G710+
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
Пика пика! :hay::hay::hay:

ISsuvxS.png

Ама слабо вејпа вејпа. Односно, си вејпа нормално, исто е како другите ДНА75-ки, но проблемот е што е огромен. Ај тоа, туку не може да се спушти на маса, а ако се заборавам или ептен морам, се тркала и го треска атомизерот од маса со таква сила што ме плаши. Од тежината има голема инерција, а од мазноста лесно се тркала. Како намерно да го правеле убица на атомизери. :hay:

RalaXyG.png

Белиот капак е глупост, нема ништо на него, а внатре има сунѓер/пена. Капакот клапа кога ќе се затвори, мислев дека е од пената, да притиска на батеријата, но не е. И внатре распоредот е глуп да поглуп не може да биде. Единствен плус му е што пластиката е сјајна и убав е за гледање.

Шрафчињата се некои ѕвездасти, мислат дека со тоа ќе ме спречат да го отворам, но само ќе предизвикаат повеќе насилство. :hay:

Со него доаѓа и кабел и толку. Упатство не видов, или е во кутијата од кабелот која не ја ни отворив. Беше ептен првата верзија на ДНА (пресети само никел, еден титаниум и еден SS), ми побара да го флешнам и го флешнав.

Доста му е пишување од мене, иде у бункер кај базите додека не принтнам нешто (а не е само принтање, треба да најдам и држачи за батерии, конектор со погодна големина, маска (faceplate), копчиња, и веројатно ќе излезе уште нешто.

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.771
6.482
SK
Во меѓувреме стави му внатре некој тег, да му ја поместиш точката на рамнотежа некаде во (замисленото) дно. Потоа повеќе не би требало да убива атомајзери. :)

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.664
13.714
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
i7-2600K @4,6 GHz, Noctua NH-D14
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
Samsung 840 Pro 256 Gb SSD, Samsung Spinpoint F3 1 Tb
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Filco Majestouch-2, Logitech G710+
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
Не може, белиот капак е полн со пена скоро до горе (три четвртини). У ствари, може да ја извадам/сечам, ама чуму, и така е смешно.

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.083
14.189

ISsuvxS.png

Ама слабо вејпа вејпа. Односно, си вејпа нормално, исто е како другите ДНА75-ки, но проблемот е што е огромен. Ај тоа, туку не може да се спушти на маса, а ако се заборавам или ептен морам, се тркала и го треска атомизерот од маса со таква сила што ме плаши. Од тежината има голема инерција, а од мазноста лесно се тркала. Како намерно да го правеле убица на атомизери. :hay:

RalaXyG.png

Белиот капак е глупост, нема ништо на него, а внатре има сунѓер/пена. Капакот клапа кога ќе се затвори, мислев дека е од пената, да притиска на батеријата, но не е. И внатре распоредот е глуп да поглуп не може да биде. Единствен плус му е што пластиката е сјајна и убав е за гледање.

Шрафчињата се некои ѕвездасти, мислат дека со тоа ќе ме спречат да го отворам, но само ќе предизвикаат повеќе насилство. :hay:

Со него доаѓа и кабел и толку. Упатство не видов, или е во кутијата од кабелот која не ја ни отворив. Беше ептен првата верзија на ДНА (пресети само никел, еден титаниум и еден SS), ми побара да го флешнам и го флешнав.

Доста му е пишување од мене, иде у бункер кај базите додека не принтнам нешто (а не е само принтање, треба да најдам и држачи за батерии, конектор со погодна големина, маска (faceplate), копчиња, и веројатно ќе излезе уште нешто.

Ќе се најде плочката или некогаш во зло време. Моето е капарено и штом стигне и го давам на пријателка. И се бендиса. Ќе било кул. Имаат 18650 батерии и полнач па треба да си купат само его уан мега. Сакав јас да го ѕирнам пред да и го подарам ама после текстов нема да се замарам. Чекам 250ц :)

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.771
6.482
SK
Ќе се најде плочката или некогаш во зло време. Моето е капарено и штом стигне и го давам на пријателка. И се бендиса. Ќе било кул. Имаат 18650 батерии и полнач па треба да си купат само его уан мега. Сакав јас да го ѕирнам пред да и го подарам ама после текстов нема да се замарам. Чекам 250ц :)

Покемонов е со слот за 26650 батерија... Или можеби не те разбрав и за некоја друга комбинација зборуваш.

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.083
14.189

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.083
14.189
Мал апдејт: конфучие е сувтар денес и вејпа како луд. Сум ставал не помалку туку многу памук. Можеби и сум го одвртувал повеќе од што треба флоуто. 1 и пол круг е доволно. И се разбира финтата да го свртам надоле по полнење и да отворам воздух така.

Ех сега на среќата и нема крај. ДНА 250Ц come to daddy.

28 јануари 2017
2.070
4.745
Ресен

ISsuvxS.png

RalaXyG.png

Кога нема атомизер на него не се осеќа дека е толку грд, вака е... квалитетна грдосија во најмала рака.

28 јануари 2017
2.070
4.745
Ресен
Како си го имате крстено шишето шо има се и сешто од ароми во него? Шит микс, бучкуруш? баш ме интересира и ако некој нема такво да не се јавува дека то е срамота.

fis1976

lurker
15 март 2016
674
1.299
Скопје
Како си го имате крстено шишето шо има се и сешто од ароми во него? Шит микс, бучкуруш? баш ме интересира и ако некој нема такво да не се јавува дека то е срамота.

Хахахаха првично сакав да го крстам Бучкуруш ама по дадена идеја ...

d15ce91d597ec81ba2e30d63b1493d6d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

krema

OG
24 јуни 2009
15.729
15.822
youtu.be
Одлично, ако можеш 5 дена без аналогна, тогаш можеш и 10, а ако можеш 10 можеш и 20, а ако можеш 20 можеш и 40 дена и.т.н.......

OldSchoolPvP

lurker
13 февруари 2014
744
1.169
Shutter Island
Јас немам и ке се јавам дека имав порано :eek:h::eek:h::eek:h:. Ставав ставав во него и си реков што па само ставам коа имам течност што ке пушам глупости. Фатив све у шоља ич око не ми трпна и онака нема да останам без течност. Коа си имаш башка пријателчиња вејпери не те оставаат на цедило :D.

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.083
14.189
Мала дигресија на се што досега сум пробал. Зборуваме за чистокрвен MTL.

Морам да го пофалам Шарловски кој во овој период на непушење аналогни ме снабдува успешно со течности. Пробав дваесетина рецепти на ароми и најногу ми легнува Roasted Pecan & Cream. Убедливо најпитка за мене со најмногу шмек. Сигурно дека во идинина ќе налетам на нешто поубаво.

Од атомизери ги имам Endura T18, Ego One Mega V2 и Kayfun Prime (Clone).

На почеток ме спаси ендурата. И сеуште е добра но веќе откако поднаучив да вејпам го изгуби приматот. Ја користам кога не сакам тенк во џеб и си излегувам на неколку саати на пример. Сосема солиден уред со добар вкус и одличен чад.

Ego One Mega V2 е со купечки грејачи како ендурата. Откако ја совладав техниката на вејпање ми стана омилен. Можеби е постаро и подзаборавено. Но морам да кажам од денешна перспектива дека е фантастичен MTL резервоар. Можеби и многу потценет во некои кругови на нет според мене. Вкусот е фантастичен и ја шие ендурата.

Кајфунот ми е омилен зашто овозможува нови хоризонти. Не ограничува како купечките грејачи. Го сакам заради тоа и е машина за вкус. Но кога треба да користам танк подеднакво исто би се одлучил за кајфунот и за Его Уан. До толку ми се добри. Од моја перспектива его уан има посочна пареа. Кајфунот има подимна т.е. како да е со пофини честици. Но има време ова е само моја опсервација во еден краток временски период.

Skopski4Ever

hello world
3 април 2017
71
130
Колеги chefs flavours за колку дена стигаат.Без тракинг се но веќе од 3 ти се на пат но никаков абер нема.
Imgur

Статус
Затворена за нови мислења.
462 членови онлајн
1.042.106мислења
51.209теми
37.452членови

Нови мислења

Офтопик

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно