Оваа добра ми гледаше ама еден куп лоши ревјуа има.
сите зборат за биткоин позни шеми, пирамиди влади курци палци. ми се свиѓа тоа. етерот ќе излезе чист како солза од целава работа![]()
Се случува оваШто е работава со ETH во последниве 24 часа? Нешто пропуштам, што се случува вака наеднаш толку да скока?
бркаше работа, али не повеќе, забранета е.
Извини другар да прашам каде тргуваш? Кој исплаќа директно на картичка кај нас?Ја си фатив 10% на последново Ел Класико BTC-BCH(BCC), ќарот џглаб на банкомат во џеП денарчиња, а BTC слободно нека рикне не мора на 500 000 ниту на 100 000 ете нека рикне на 39 999 $![]()
Извини другар да прашам каде тргуваш? Кој исплаќа директно на картичка кај нас?
Колку од ова е тргување меѓу криптовалути а колку надвор од тоа? Пошто не гледам дека нешто се испотепаа продавнициве од риал лајф за да примаат БТЦ и сл. а маркет капот расте ли расте...Се случува ова
Cryptocurrency Market Cap Surpasses $200 Billion
Моментално е волку
И затоа така нагло ЕТХ лета али пак БТЦ, БЦХ е бољи![]()
Колку од ова е тргување меѓу криптовалути а колку надвор од тоа? Пошто не гледам дека нешто се испотепаа продавнициве од риал лајф за да примаат БТЦ и сл. а маркет капот расте ли расте...
Thank you for stating the obviousРасте од нови свежи пари што влагаат од нови инвеститори, пример кога Трпе од Македонија од дома седнат на фотеља со картица ќе си пазари btc на 8200 пошто слуша дека ќе стигнел на 100 000, 200 000 или 500 000 $.
Инаку одамна btc не е за пазарење по продавници пошто ќе ти испадне поголема провизија отколку кафе или пиво што ќе си купиш.
П.С Биткоин е спремен за 9000 $. Влегоа доста нови пари изминативе денови, се порадуваа алткоините вчера и сабајлево, сега само треба да си врати удел на 54-55 %
Па идниот викенд или за 2 недели ново Ел Класико BTC-BCH(BCC)
Здравје, до Нова Година BTC за 10 000 $па па па па :inlove:
Thank you for stating the obviousАма пак не ми даде бројки - колку од тие милијарди се трговија надвор од купи продај коинчиња...
Па види го глобалниот маркет кап на сите криптовци. Тоа ти дава колку има кеш влез.Thank you for stating the obviousАма пак не ми даде бројки - колку од тие милијарди се трговија надвор од купи продај коинчиња...
Microsoft, Newegg, Steam, Overstock.. мали дуќанчиња како нив.Не мора бе за кеш, има ли дуќани каде што може да се купи со некаков криптокоин? Било што?
Линкови? И колкав е прометот? Вкупниот. Тоа ми е поважноMicrosoft, Newegg, Steam, Overstock.. мали дуќанчиња како нив.
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден