Незнам дали смеам да ја поставам странава па затоа ќе ти кажам да си пишеш isohunt на гугл и првиот резултат е стрната на која ја има играта...Starcraft II![]()
Незнам дали смеам да ја поставам странава па затоа ќе ти кажам да си пишеш isohunt на гугл и првиот резултат е стрната на која ја има играта...
ТОПЛО ти ја препорачувам allods. Прекрасна игра, прекрасни луѓе, секогаш ќе се најде некој да ти помогне. Јас ја играв и многу ми беше поинтересна него WoW(ја играв 2 години).
WoW е пренапумпана игра. Да на времето беше најдобра MMORPG игра, но денеска има доста игри кои што се подобри од нејзе..
WoW е пренапумпана игра. Да на времето беше најдобра MMORPG игра, но денеска има доста игри кои што се подобри од нејзе..
На пример?
@Sephiroth, па и самиот стави линк каде што ако се отиде на rating ќе се види дека wow не е меѓу првите..
Јас лично очекувам guild wars 2 да биде доста добра игра a final fantasy 14 да биде врвот (пред се поради малце поинаквиот gameplay, а и само овие две ги спомнувам дека ги чекам па да ги испробам)..
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден