Ок.Бан!!!
Ок.Бан!!!
Што е прашањето?
Јасно ми е, и јас со GPay само ставам оттисок и плаќам, ама интересно е што вика дека не треба да отклучуваш телефон и да пушташ апликација а уствари имаш процедура како ти што викаш.Што е прашањето?
Така функционира на сите модели со Face ID. Два пати на power button и активира Face ID и те носи во Wallet кај картичките за плаќање (а надоле, како на сликата може да листаш други картички, авионски карти итн итн...)
Јасно ми е, и јас со GPay само ставам оттисок и плаќам, ама интересно е што вика дека не треба да отклучуваш телефон и да пушташ апликација а уствари имаш процедура како ти што викаш.
Ако уклучиш Apple Pay (со дупли клик на side button), FaceID е само за авторизација на трансакцијата и телефонот е сеуште заклучен. За да го отклучиш ти треба пак FaceID / Passcode. Исто, ако ти е откучен телефонот и пробаш дупли клик на side button, повторно ќе ти побара FaceID за да можеш да платиш.Јасно ми е, и јас со GPay само ставам оттисок и плаќам, ама интересно е што вика дека не треба да отклучуваш телефон и да пушташ апликација а уствари имаш процедура како ти што викаш.
Секогаш има шанси, само не се 100%. Ни останува да се надевамеИма шанси утре да добиеме Apple pay? Или досега ќе се знаеше?
машина!! како успеа да ги ископаш соопштенијава.. Ids and everything, свака част
хмм, го имаат тргнато цел apple pay пејџ со држави, вклучувајќи и Црна Гора, каде што е веќе достапно. Кога преку мени кликнеш Apple Pay, it's broken.Visa ги тргна страните за Apple Pay за МК, АЛ, КС, БА
Nema logika nlb da sprema soopstenija a da se implementira naesenApple Pay доаѓа во Македонија: Подготовките се во тек, стартот се очекува наесенApple Pay доаѓа во Македонија: Подготовките се во тек, стартот се очекува наесен - Bankarstvo MK
Apple Pay доаѓа во Македонија: Подготовките се во тек, стартот се очекува наесенApple Pay доаѓа во Македонија: Подготовките се во тек, стартот се очекува наесен - Bankarstvo MK
ChatGPT статија. Некој ја ставил во prompt темава па глуми автор.Apple Pay доаѓа во Македонија: Подготовките се во тек, стартот се очекува наесенApple Pay доаѓа во Македонија: Подготовките се во тек, стартот се очекува наесен - Bankarstvo MK
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден