psyside
127.0.0.1
- 4 септември 2008
- 30.506
- 31.953
psyside's setup
- Processor & Cooler
- Ryzen 5 [email protected] + PCCooler X5
- Motherboard
- Asrock B450 HDV
- Storage
- 970 EV0 Plus 500GB
- PSU
- Evga 750W BQ
- RAM
- 2x8GB Hyper X Predator@ 3200
- Video card
- Asus RTX Dual EVO 2060 Super
- Case
- CM Masterbox E500 with ODD
- Mouse
- Cooler Master Storm Spawn + Corsair 140/Zalman ZM-F4
- Keyboard
- Logitech G910
- Monitor
- Asus PA328Q Pro Art
- OS
- WIN 10 Pro X64
Ајде сеа некој нека каже ако знае како да се средат нотификациите на вајбер, не стигале како што треба од иос 9.3.5 па навака, на 2 различни уреда 6s и 7.
Баш сеа ми се жалеше другарот, некогаш стигале некогаш не.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Така уствари имаат добра батерија, апликациие ги гасат у позадина по агресивно од андроид после одредено време. На 10.2 на другар не му стигаат на вајбер а и на други апликации понекогаш, се е фарса у тој камп и "фејк импресивни" резултати.
Каде е правена споредба?на јутуб?збориме тука да направиме споредба значи двата телефона на маса,и снимаме правиме споредба.Сликите на еџот може се посветли на неговиот екран кога ги гледаш,стави ги на интернет и ке ги гледаме од повеќе монитори т.е екрани и ке видиш разлика од една до друга слика,самсунг имаат надреални бои,што не се реални затоа што такви бои нема ни во самата природа.Како ајфонот е постар?
Сам он ја правел споредбата, а и јас сум ја правел, во зависност од тоа какво позадинско светло има сцената некогаш може да победи iPhone некогаш S7, е сега ако нема скоро никакво светло да ја доминира сцената - Samsung го гази iPhone.