Da da ne rabotat vo vtornik pocinjatНе работат изгледа курир службите ништо не стигна од атанас.мк игледа вагата ќе стигне после понеделник.
Deneska mi ja donesea. Ne e losa vagata.Da da ne rabotat vo vtornik pocinjat
Како се Ананас со брзина на достава?
Сакам да нарачам некои работи и ми пишува дека доставата ќе биде од 2 мај до 21 мај.
A pa dobro rabotele denesDeneska mi ja donesea. Ne e losa vagata.
Dzvoni vo kontakt centar ne e do niv do firmata isprakjac e, imas opcija za vrakjanje na proizvod na veb sajt podnesi i ti go podigaat neznam kako nemozes da se snajdes ako neznaes pisi mi vo pp ke ti objasnam ili pak pobaraj +389 25122730
Nejkes da se zamaras a vikas naracuvanje od tamu nikako haha se desava na sekoj greska i zatoa dozvoli da ja popravat jas ananas ne gi menjam za nisto od koga dojdoa na pazarov mnogu raboti poracuvamЈа видов формата за враќање рекламација на производот ама не ми се замараше до толку. Башка фалеше само дел затоа и им пишав ако случајно е заборавен да го препратат, ама не се замараат не ни одговорија на мејлот што е непрофесионалност според мене. Затоа веќе нарачување од таму никако
Jas iskoristiv drug vaucer i namaliv xiaomi box s od 3600 na 2600
Лошо им е во системот инаку си се наплаќа според за плаќање. Никогаш не сум имал проблеми со наплата при користење попуст.
Meне и на вебсајт и во мејл ми пишува 31.990. Им пишав сега чисто да се осигурам. Каша попара е ..Лошо им е во системот инаку си се наплаќа според за плаќање. Никогаш не сум имал проблеми со наплата при користење попуст.
Технички не е до нив целосно проблемот, ама ја разбирам фрустрацијата, ми се случи и мене. Уште се во ептен рана фаза и sync-ови на залиха со 3rd party продавачи не се конзистентни и не се направени целосно интеграциите од двете страни. Не е live. Ако имало нешто 1 парче на JYSK и го продале преку нивниот веб-шоп, не се апдејтира автоматски инстант и на Ананас. Јас со Гоблин имав сличен проблем. Секој шоп работи различно и различно се синхронизира со Ананас (некој преку интерен систем, некој преку API, некој преку UI, некој мануелно преку некој inventory management на Ананас) на Х интервал (може да се 3 дена, може 7, може 10). И потребен е effort од двете страни за да се испегла целово искуство.Погледнете го атачментот 137360
Апаши, најдов продукт со добар попуст супер цена нарачав, вака стоеше можеби 5 денови и после тоа ми ја одкажаа нарачката и не го пратија производот... работава иди имаме прозводи на попуст ама не ги даваме по таа цена, причината која ја пишуваше е го немаме на залиха ( читај не го даваме за тие пари ) и го тргнаја од попуст и го имаше на залиха по редовна цена без попуст.
Overall experience: BAD.![]()
Арно ти направиле кога сакаш да изиграваш скалпер. Што не си пишал 50 парчиња? Тенда е, не се банани па 5 да купуваш наеднаш. За што ти се 5 тенди од по 3,5 метри?Погледнете го атачментот 137360
Апаши, најдов продукт со добар попуст супер цена нарачав, вака стоеше можеби 5 денови и после тоа ми ја одкажаа нарачката и не го пратија производот... работава иди имаме прозводи на попуст ама не ги даваме по таа цена, причината која ја пишуваше е го немаме на залиха ( читај не го даваме за тие пари ) и го тргнаја од попуст и го имаше на залиха по редовна цена без попуст.
Арно ти направиле кога сакаш да изиграваш скалпер. Што не си пишал 50 парчиња? Тенда е, не се банани па 5 да купуваш наеднаш. За што ти се 5 тенди од по 3,5 метри?
Еве јас работам за Манор во Швајцарија, имаат правила на продукти што се на попуст, можеш да купиш замо едно парче и тоа само со клуб картичка, каде се евидентира дека веќе си го купил. Исто и тука на IT Market кога има акции ти следува едно и тоа е тоа. Попустот е промоција, не е за еден да ги земе сите па да ги гледаме после по огласи.
И тоа е до некаде така, ама и они не се глупи. И за нив важи дека нема ограничување колку време мора да даваат производи на попуст нели? Можеби имало 10 души како него, па забележале овие и ја промениле тактиката. Тоа не е феил, односно не значи дека е. Или се предомислиле или стварно немало залиха.Што е битно колку парчиња сака да купи, и за што му се 5 тенди?
Чекал неколку дена, не се реализирала нарачката, па го реобјавиле производот по повисоката цена. Тоа е апла fail.
Башка ко што разбрав нема ограничување колку производи може да нарача.
Ne e problemot do ananas do JYSK e, ne okrivuvajte go ananas za se, se trudat da sklucat dogovor so poveke firmi i da ponudat poveke proizvodi na popust.Погледнете го атачментот 137360
Не.Понудата so 5000ден. ваучер може(ше) да се искористи при самото купување на производ од 25000+ ?
Бидејќи ме убедуваа дека промо кодот функционира откако ќе направиш промет над 25000ден.
Значи не - Купуваш PS5 со вредност од 32000 и истиот го намалуваш -5000 на 27000ден.
Туку - Купуваш производ од да речеме 28000, добиваш услов за промо код па дури потоа можеш да земеш PS5 за 27000
Или во суштина оставаш најмалку 50.000ден. за попуст од 5.000ден.
MONITOR 14,5" CORSAIR XENEON EDGE PORTABLE, LCD, 2560 x 720, HDMI, USB-C DP, Black, CC-9011306-WW
16.680,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден