ArMaKeDoN98
Gaining Experience
- 7 февруари 2016
- 171
- 91
Overall океј со тоа што ја би одел на нешто што можеш утре да го надоградиш односно матична што подржува нешто поновоМислење дали вреди конфигурацијава за 25к ?
Overall океј со тоа што ја би одел на нешто што можеш утре да го надоградиш односно матична што подржува нешто поновоМислење дали вреди конфигурацијава за 25к ?
Дефинитивно.Мислење дали вреди конфигурацијава за 25к ?
Не пишува што матична има сигурно е некоја low budget чим е со оваа цена, ама немам потреба за нешто појако мислам дека ќе тера за 1080р во наредниве годиниOverall океј со тоа што ја би одел на нешто што можеш утре да го надоградиш односно матична што подржува нешто поново
За тоа секако со тоа што би било добро да ги имаш на листа барем кои верзии на компонентите сеНе пишува што матична има сигурно е некоја low budget чим е со оваа цена, ама немам потреба за нешто појако мислам дека ќе тера за 1080р во наредниве години
Еве еден од мене: kJIK212P важи следните 2 дена.Ако има некој 1500 да сподели ќе биди супер.
Или имаш некоја грешка или некој го искористил веќе, сепак фала многу.Еве еден од мене: kJIK212P важи следните 2 дена.
Hahaha stavi brojce i ke ti stignatМоре малер на мене, никако да ми падни 2000 па дури и не ми стигат на маил малите ваучери а двата ше беа тука објавени ми избегаја. Ако ќе си почекам има време![]()
Do sega ne sum imal problem so vaucherite.. samo se glupi 1 mesec sum cekal za dostavaПреваранти! Малверзации со ваучерите, откажување потврдени и спакувани нарачки платени со картица и притоа враќање на сума што е пониска од платената. Тоа е моето искуство, а мислам и на многу други.
Преваранти! Малверзации со ваучерите, откажување потврдени и спакувани нарачки платени со картица и притоа враќање на сума што е пониска од платената. Тоа е моето искуство, а мислам и на многу други.
Погоре споменав дека не сум единствениот кој се соочил со проблеми и дека се прават малверзации со ваучерите на поголеми суми. Ќе споделам искуство од само една од шесте нарачки.За минатиот black friday, порачав гуми кои ги начекав со доста добра цена (можно е да имаа направено грешка), и згора на тоа искористив 3000ден купон и дојде супер цената.
Ме мафтаа 2 месеци, им се јавував зошто не е доставена пратката а беше платена со картичка, за после 2 и пол месеци само да ја откажат нарачката, да ми ги вратат парите (сите средства беа вратени) и причина беше дека соработувале со друга продавница тие само прекупци биле, и другата продавница не ги доставувала. 1 ден одкако се откажа нарачката гумите беа вратени на залиха на страната со мн поголема цена. И тоа беше тоа
Помина ли фрод пријавата или сеуште е во процедура/разгледување?Погоре споменав дека не сум единствениот кој се соочил со проблеми и дека се прават малверзации со ваучерите на поголеми суми. Ќе споделам искуство од само една од шесте нарачки.
Нарачав AMD RYZEN 9 9900X по цена од 28,560 ден. и за да искористам ваучер од 5,000 ден., додадов неколку ситници (видете на сликата), со што вкупната сума на нарачката изнесуваше 30,166 ден. Вкупно платив 25,166 ден.
Погледнете го атачментот 146723
Погледнете го атачментот 146724
Ситниците ми беа доставени за два дена, а процесорот беше потврден и спакуван за испорака (видете на сликата). Меѓутоа, по две недели чекање, на последниот ден од рокот за испорака, добив известување дека нарачката е откажана без никакво образложение.
Она што е неверојатно е што процесорот беше означен како достапен на залиха и сè уште се води како таков (видете го линкот). Кога ги контактирав, ми рекоа дека не бил на залиха, иако беше потврден и дури спакуван за достава преку Total Post.
Парите (25,166 ден.) ми беа вратени на картичка, но три дена подоцна, тие си повлекоа -3,460 ден. со образложение дека дел од нарачката („ситниците“) биле испорачани. Интересно е што нивната вкупна цена беше само 1,298 ден., што е чиста измама.
Погледнете го атачментот 146725Погледнете го атачментот 146726
Поради ова, ги пријавив во банката за fraud (измама). Ова е навистина срамно и непрофесионално од нивна страна.
Ако се чувствуваш измамен, не застанувај само на банката.Погоре споменав дека не сум единствениот кој се соочил со проблеми и дека се прават малверзации со ваучерите на поголеми суми. Ќе споделам искуство од само една од шесте нарачки.
Нарачав AMD RYZEN 9 9900X по цена од 28,560 ден. и за да искористам ваучер од 5,000 ден., додадов неколку ситници (видете на сликата), со што вкупната сума на нарачката изнесуваше 30,166 ден. Вкупно платив 25,166 ден.
Погледнете го атачментот 146723
Погледнете го атачментот 146724
Ситниците ми беа доставени за два дена, а процесорот беше потврден и спакуван за испорака (видете на сликата). Меѓутоа, по две недели чекање, на последниот ден од рокот за испорака, добив известување дека нарачката е откажана без никакво образложение.
Она што е неверојатно е што процесорот беше означен како достапен на залиха и сè уште се води како таков (видете го линкот). Кога ги контактирав, ми рекоа дека не бил на залиха, иако беше потврден и дури спакуван за достава преку Total Post.
Парите (25,166 ден.) ми беа вратени на картичка, но три дена подоцна, тие си повлекоа -3,460 ден. со образложение дека дел од нарачката („ситниците“) биле испорачани. Интересно е што нивната вкупна цена беше само 1,298 ден., што е чиста измама.
Погледнете го атачментот 146725Погледнете го атачментот 146726
Поради ова, ги пријавив во банката за fraud (измама). Ова е навистина срамно и непрофесионално од нивна страна.