Od mobile app kje probam utre.И кај мене е помалце од 90 денари.
А стар сум.
Корисник.
Od mobile app kje probam utre.И кај мене е помалце од 90 денари.
А стар сум.
Корисник.
Кај мене беше некоја акција ама кај петкотрајко пак не беше. Уште цената е 553 денOd mobile app kje probam utre.![]()
А каде ќе се буниш, си земав јас процесор од Алиекспрес за надградба, и си платив 18%, не го интересира дали е 5 или 18, добро што не ми наплати и царина.Купив Интерен режач со „SATA“ од овде за 5500ден.
Ај што помина месеци во ред. Ми се јавува екологистик вика 18% ддв за ова.
Јас како што знам по овластената постапка од УЈП, по тарфиникот оптички уред влегува со 5% ДДВ. Има причина да се бунам?
![]()
Lecteur de disque Blu-ray interne LJIAL, 12X BD 16X DVD 48X Graveur de CD, SATA BD-RE pour PC et Mac sous Windows 7/8/10/11, Jeux et archivage
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Значи ќе играат Интајм и ДХЛ, Екологистик сега?А каде ќе се буниш, си земав јас процесор од Алиекспрес за надградба, и си платив 18%, не го интересира дали е 5 или 18, добро што не ми наплати и царина.
Лоповска работа. Не ги ништо интересира. На се мават 18% фиксна ДДВ спротивно на закон. А за над 90 или 100 евра(колку беше заборавив) дерат за шпедициски трошоци. Лоповска бановинска држава. БАНАНА-ВИНА ДАРжава. Тебе те фатило 89 евра на рамно. За малку и шпедиција ќе ти опнале.Купив Интерен режач со „SATA“ од овде за 5500ден.
Ај што помина месеци во ред. Ми се јавува екологистик вика 18% ддв за ова.
Јас како што знам по овластената постапка од УЈП, по тарфиникот оптички уред влегува со 5% ДДВ. Има причина да се бунам?
![]()
Lecteur de disque Blu-ray interne LJIAL, 12X BD 16X DVD 48X Graveur de CD, SATA BD-RE pour PC et Mac sous Windows 7/8/10/11, Jeux et archivage
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден