Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Aliexpress

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.773
4.498
Неготино
Ајде кога ќе помине тест периодот пиши како стои со нотификации, батерија колку држи со сите опции вклучени, и други твои забелешки и пофалби. :).
Колку точно и редовно ја ажурира временската прогноза?
Која апликација се користи?
tnx
Важи. За сега, со нотификации е одлично, само месенџер зеза. Ќе пробам да го средам деновиве.
За временската прогноза, не сум сигурен на колку често. Ќе го видам и тоа.
Апликацијата е Da Fit

Tose1991

hello world
18 април 2016
62
97
Skopje
Tose1991's setup  
Processor & Cooler
ryzen 5 9600x
Storage
samsung 970 evo plus+samsung 980 pro+1tb+1tb hard disk toshiba
PSU
corsair 750w
RAM
32gb corsair vengeance
Video card
rx 6800 xt Saphire nitro plus
Monitor
LG
Дечки дали ви се случило на aliexpres откако да го купите производот да ви бараат плус пари да доплатите за shipping инаку несакаат да ја пратат нарачката?

Tose1991

hello world
18 април 2016
62
97
Skopje
Tose1991's setup  
Processor & Cooler
ryzen 5 9600x
Storage
samsung 970 evo plus+samsung 980 pro+1tb+1tb hard disk toshiba
PSU
corsair 750w
RAM
32gb corsair vengeance
Video card
rx 6800 xt Saphire nitro plus
Monitor
LG
И мене прв пат ми се случува иако нарачувам веќе 6-7 години

moongose

poweruser
19 јули 2013
4.376
5.511
Дечки дали ви се случило на aliexpres откако да го купите производот да ви бараат плус пари да доплатите за shipping инаку несакаат да ја пратат нарачката?
Има такви, во последно време повеќе. Тоа им е АПП. Можеш да го игнорираш, во тој случај или ќе ја испрати или ќе ја откаже. Можеш и ти да ја откажеш нарачката. А ако сакаш можеш и да го пријавиш на али.

Excalibur

lurker
18 октомври 2019
965
508
Сите пратки, нарачки и од пред некој ден ми се веќе испратени, освен една од 4 февруари. Денес за истата добив ваква порака, откако прашав кога ќе биде пуштена.

Погледнете го атачментот 110022

Инаку, периодов наназад, се' тече најнормално.
Дотичниот со "COVID apology" претпоставувам дека е под 95% рејтинг. Тури му цртичка и чекај да ти ги вратат парите. :)

Necromancer

poweruser
24 февруари 2012
4.233
5.546
Скопје
Дотичниот со "COVID apology" претпоставувам дека е под 95% рејтинг. Тури му цртичка и чекај да ти ги вратат парите. :)
Неколку нарачки имам преку таа продавница, сите релативно брзо и без проблем, така да ќе видиме.

bookoo

hello world
12 декември 2017
246
115
Имав скоро така случка, за адаптер од 14 денари ми бараше уште 2 долари. Му пишав за парите назад ама без рецка, па стигна после месец дена. Тоа како автоматски да праќа пораки па ќе се најде некој што ќе наседне.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.795
33.923
roka.mk
Продавачот 98+ рејтинг, порачани два прозиводи (ист прозивод две бои) пристигна само еден. Му пишувам, ме чита и не ми одговара. Отовори dispute. Има ли шанси да го добијам случајот? некој со слично искуство?

chroot

lurker
12 ноември 2021
768
1.101
Скопје
Продавачот 98+ рејтинг, порачани два прозиводи (ист прозивод две бои) пристигна само еден. Му пишувам, ме чита и не ми одговара. Отовори dispute. Има ли шанси да го добијам случајот? некој со слично искуство?
Скоро читав искуства со disputes, и имаше доста вакви случаи каде само еден производ е добиен. Мислам дека има шанси, јас скоро добив dispute за 57$ фејк производ.

12 април 2017
1.918
1.259
Често даваат рефунд за да не се расправаат, а има ми се десено и али да посреди и да ми направи рефунд

Excalibur

lurker
18 октомври 2019
965
508
Ако имаш снимка од отворањето на пакетот, добиваш без проблем. Во спротивно, 3xОче наш пред спиење. :)

krema

OG
24 јуни 2009
15.726
15.818
youtu.be
Важи. За сега, со нотификации е одлично, само месенџер зеза. Ќе пробам да го средам деновиве.
За временската прогноза, не сум сигурен на колку често. Ќе го видам и тоа.
Апликацијата е Da Fit
Дали има први впечатоци и кои се тие ако ги има. :)
Пред се за сензори, нотификации и weather, евентуално батерија?

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.795
33.923
roka.mk
Ако имаш снимка од отворањето на пакетот, добиваш без проблем. Во спротивно, 3xОче наш пред спиење. :)
Немам снимка, имам слика на која јасно се гледа на декларација дека има еден производ и плус големината на кесата е колку кутијата од производот

Excalibur

lurker
18 октомври 2019
965
508
Немам снимка, имам слика на која јасно се гледа на декларација дека има еден производ и плус големината на кесата е колку кутијата од производот
Документирај и залепи се комплет на диспјутот. И тоа заокружено со текст на самата слика.
Плус снимка дека во ќесата не собира два продукта, ама да се гледаат и податоците.

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.795
33.923
roka.mk
Документирај и залепи се комплет на диспјутот. И тоа заокружено со текст на самата слика.
Плус снимка дека во ќесата не собира два продукта, ама да се гледаат и податоците.
Ти благодарам, ќе кажам што сум направил

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.773
4.498
Неготино
Дали има први впечатоци и кои се тие ако ги има. :)
Пред се за сензори, нотификации и weather, евентуално батерија?
Ќе почнам од батерија. За тоа морам да кажам дека е супер, иако не ми е 24/7 на BT врзан бидејќи поголем дел од времето го поминувам дома. Го полнев минатата среда, моментално е 58% батерија.

Сензорот за спиење не се гаси и пали, туку е автоматски. Е сеа од коа ќе легниш, ако се разбудиш и продолжиш да спиеш, ќе ти мери до моментот кога си се разбудил. Тоа дека си продолжил пак, не го мери за жал.

За притисок мерење, мислам дека нема потреба ни да спомнам дека за 20 евра не може нешто вакво. Го ставив саатот на перница и пуштив да мере. Перницата има подобар притисок од мене.

Пулсот е океј и точен. Мерено со него, мерено со апарат за притисок. Тоа е супер.

Нотификациите се одлични и големи, како што покажав на видеото. Едина маана е тоа што не покажува емоџис туку ПОРАКА [emoji].

Weather се освежува на точно еден час, ама не знам кој е провајдерот бидејќи врска нема. У 2 саат сабајле ми покажува сончево, надвор дожд истура.

Генерално за тоа што ми треба (пулс и нотификации) ми е во ред, за среќа :D

krema

OG
24 јуни 2009
15.726
15.818
youtu.be
Баш сега гледав, не им е баш прецизирано дали го има тој сензор за кислород, но ете имало :)
Сепак овие резултати и не треба да се земат секогаш како релевантни, истите се само како за референца.

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.795
33.923
roka.mk
Стигна резултатот од процесот. :)
Screenshot_20220226-071843_AliExpress.jpg

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно